Aký typ podprsenky na veľké prsia?

danielkadandy
24. aug 2023

Od porodu kedy som aj trosku pribrala a trochu padli som nespokojna s prsiami a neviem najst vhodnu podprsenku.
Potrebovala by som taku co by ich pritiahla k sebe a splostila nech neodstavaju tak od tela, lebo mi to vadi ze trcia nielen do stran ale este aj od tela a su trochu padnute .
Predtym som nosila normalne vystuzene a uolne krasne ukazali pod oblecenim bola som skor pysna ...teraz sa skor hanbim za ne.

andy48
24. aug 2023

@danielkadandy skús pozrieť od astratex ale také, ktoré majú T-strih. Ja som veľmi spokojná

danielkadandy
autor
24. aug 2023

@danielkadandy este dodam ze nechcem ich ani zvacsovat opticky ,lebo teraz ked si dam vystuzenu tak hroza. Nosim akoze zmensujuce ale tie nerobia velmi to ze ich pritiahnu k sebe a splostia na hrudi 😏

rebrambora
24. aug 2023

Nie vsetky prsia su rovnako rozlozene. Chod predsa do kamennej predajne a nechaj si poradit osobne.

anjelicek26
24. aug 2023

Dcere kupujeme Triumph... Ta sa nevie dockat zmensenia prs chudatko.

majkatarajka
24. aug 2023

Ja kupujem cez astratex podprsenku spacer3d mám ju skoro vo všetkých farbách, je moja obľúbená
https://www.astratex.sk/podprsenka-spacer-3d-de...

la_dolce_vita
24. aug 2023

@rebrambora presne tak, mne až v obchode poradila predavačka a vybrala, čo mi naozaj sedí, v tomto je aj kvalita na mieste, radšej si priplatiť a mať kvalitnú podprdu.

palculienka40
24. aug 2023

@anjelicek26 aka stara je dcera? Moju to asi tiez pocka nerozumiem preco maju mlade dievcata niektore tak velke prsia. Ja som mala.nulku a dvojky az po porode.

hrasocek12
24. aug 2023

@palculienka40 ja tiež od 15tich mám 3jky 😟 a po pôrode som mala G 😟 teraz mám E a je mi z toho na prd,na zmenšenie tiež chcem ísť 🤐 nechápem ako niektoré baby chcú mať veľké prsia,mňa hrozne bolí celý čas medzi lopatkami 🤐

anjelicek26
24. aug 2023

@palculienka40 17 ma..na dvadsiatku jej to radi zaplatime,len chcem,nech si to poriadne rozmysli dovtedy. Predsalen je to velky zasah do tela. Ale ma ich skutocne strasne velke, 75F nadoraz a to pri vyske 153cm vyzera absurdne...

danielkadandy
autor
24. aug 2023

@rebrambora a viete nejake poradit predajne?

tanyan
24. aug 2023

@palculienka40 Bola som s dcérou na endokrinológii a doktorka spomínala v súvislosti s rastom svalov a tukov celkovo ale aj s rastom pŕs, že je to vraj "vedľajší efekt" konzumácie kuracieho mäsa, ktoré je plné rastových hormónov.

tanyan
24. aug 2023

@danielkadandy Ja si kupujem 80G v tescu. Na bežné nosenie mám bez kostice a bez výstuže, ale majú aj s kosticami... Majú veľký výber a dá sa to bez tlaku vyskúšať. Neznášam tie malé predajne, kde mi predavačka lezie do kabínky a hovorí mi ako sa ja cítim.

iriska13
24. aug 2023

@danielkadandy kupujem z Bonprix...minimizer...žial nikde inde neviem kupiť, aby dobre sedela...ani z Astratex mi nesadlo číslo, aké kupujem v Bonprix....ešte napíšem ,že nevystužené, len s kosticami😉

domculik
24. aug 2023

@andy48 Ahoj, daj prosim ak sa ti chce nejaky link na nejaku s ktorou si spokojna od Astratexu 🙂. Ja som si odtial v monulosti jednu a nebola som moc spoko :(

anjelicek26
24. aug 2023

@tanyan Moja vobec neje hydinu🫣Vlastne aj mäso minimalne. U nas je to genetika s oboch stran🫣

babajaga
24. aug 2023

ja si kupujem Timo,su drahsie,ale dobre mi sedia,viem uz svoje cislo,tak objednavam si z ich stranky ked maju zlavy

kati301
24. aug 2023

@danielkadandy ja som bola v obchode Attractiv, sú v BA a tam zmerajú a vyberu a presne pasuje 🙂 po pôrode som 80GG.

veselo_neveselo
24. aug 2023

@anjelicek26
@tanyan
Rastove hormony (nielen) pre hydinu sa nepouzivaju uz minimalne 40 rokov, tak uz je nacase tento mytus pochovat, nie?

iriska13
24. aug 2023

@veselo_neveselo nuž neviem čo si o tom myslieť , synovi (už dospelý ) sa urobila hrčka na prsníku, chodí na mamo na pravidelné kontroly každý polrok, doktor sa ho pýtal , či neje veľa kuracieho mäsa ....😳

palculienka40
24. aug 2023

@tanyan kuracinu vobec nekonzumuje kvoli histaminu no moze to byt aj v inom jedle

palculienka40
24. aug 2023

@anjelicek26 chapem moja ide mat 13 a ma 85 C/D tubularne a este aj jedno mensie ako druhe. Dufam ze uz neporastu este si to.neuvedomuje no zacme ale kes kuka na moje ze ona ich nema pekne. Ale zatial sa to da ukecat. Na endokrinogiu cakame este.

palculienka40
24. aug 2023

@anjelicek26 a co sa tyka podprsenky klasicke ziadne nesedia zatial nosi len sportove ale co bide dalej neviem

palculienka40
24. aug 2023

@hrasocek12 chapem tiez by som sla v tomto pripade mne po porode zostali 85 D ale mam symeyrtrcke to sa da ale zacinala som nulkami.

candii
24. aug 2023

Bonprix zmensujuce podprsenky. Pevne držia prsia.

anjelicek26
24. aug 2023

@palculienka40 my jej to dovolime a zaplatime, ona neprehana,proste je to obrovske a nevyzera to pekne.. zle sa jej sportuje, hanbi sa chodit plavat, oblieka si oversize veci,nech to nikto nevidi... Len jej chcem dat cas Si to v hlave ulezat este tie tri roky.

iriska13
24. aug 2023

@veselo_neveselo mne toto nemusíš posielať, mňa len zarazila tá otázka od doktora ....🤷

palculienka40
24. aug 2023

@anjelicek26 ta to rie podporim ak budw mat problemy

palculienka40
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielkadandy
autor
24. aug 2023

@majkatarajka a ta vystuz nieje hruba?