Ahojte, aky spodok by ste si obliekli k tejto sirokej dlhej bluzke na oslavu? Siroke biele nohavice? A opatky? Abo? Poradte pls. Dakujem😉❄️💙
tú blúzku už máš doma alebo plánuješ kúpiť?
biele urcite nie, k takymto bluzkam sa hodia uzke nohavice alebo rozsirene pallazo ale skor by som uvazovala nad tmavomodrymi
Ja by som k nej kľudne dala aj suknu, v odtieňoch tmavomodrej mozno plysovanu, akebo aj do A. A kľudne aj tie nohavice s vysokým pasom široké tiež modrej farby.
Ja by som si dala dlhú riflovú sukňu.
to je velmi vtipna praca grafika tento obrazok. Ale k teme, ja som konzerva, dala by som si kludne slim rifle ako na obrazku
Ja by som dala skôr užšie než široké nohavice.Svetlo-hnedé alebo svetlo-sivé.
@eternity24 a? Prečo by nemohla mať elegantnú rifovú sukňu? Čo sme v 17 storočí?
@eternity24 v tejto konkrétnej blúzke asi nie ☺️
@koniarova ešte som elegantnú rifľovú suknu nevidela, možno ako píšeš v 17 storočí takú mali 😀
@biba_18 veru áno, autorka to uvádza v popise
@eternity24 napr.
Uzke nohavice modrej farby nad clenky a lodicky na podpatku modrej farby. Sako biele.
Uzka sukna alebo cigaretove nohavice alebo kludne ako na fotke aj rifle. Buele nohavice by som si nedavala, lebo urcite budu iny odtien a mne sa to osobne nepaci, ani rifle+riflova bunda (kazde ine)…
Isla by som idealne do uzkych tmavomodrych nohavic.
Nohavice rovného strihu v odtieni blízkemu modrej na vlockach
Široký vrch - úzky spodok. A naopak. Takže buď obtiahnutu uzku suknu alebo nohavice.
@eternity24 v popise nepíše nič o tom že má blúzku doma - a blúzka na fotke je fotoshop, teda v reále takto vyzerať nebude…
Takuto bluzku by som kombinovala bud s pudzdrovou suknou, nohavicami cigaretoveho strihu alebo aj siroke nohavice ale s vysokym pasom. Farbu by som volila tmavomodru.
@biba_18 mam doma🙂
@titla a zapravit do sukne?
Skinny modre rifle a steklicky. Kludne aj cervene a cervenu listovu kabelku.
@vivuska666 a bluzku zapravit? 🤔😁
Ano, jednoznacne zapravit do sukne
Ano
A kde je ta dlhá, široká blúzka?
@bielasovicka je dlha a sirsia
To by si vyzerala ako vianočná vločka v bielych nohaviciach. Ja by som si dala tmavomodré s vysokým pásom.