Ahojte… len ma zaujima, ktore z obchodov s oblecenim, ktore sa bezne nachadzaju v nakupnych centrach (H&M, Stradivarius, Bershka, Zara, Mohito, Reserved, Terranova, NewYorker, atd..) najviac vyhovuju vam a preco prave tam opakovane radi chodite? A ktore vobec nemate radi?
Naposledy, asi 2-3 tyzdne dozadu, ked som bopa v H&M, som zistila, ze ten obchod neznasam. Pri tom kedysi som tam nakupovala rada. Bud je tam moda typu business (saka, kostymy, puzdrove saty) alebo totalne vystredna gycova moda (tricka a topy nad pupok, dotrhane gate, prehnane zvonove dzinsy, taka moda pre 16 rocne...
H&m ma super basic kúsky, zara zas pekne zaujímavé kúsky a stradivarius ma mega rifle.
Nemám rada Terranovu, newyourker a gate. Za mňa škaredé a hlavne nekvalitné oblečenie.
Z našich nákupných centier jedine Chantall a Peek&Cloppenburg.
Ja mam najradsej sekace Textile House 🙂
Najcastejsie nakupim nieco na seba v Peek&Cloppenburg. Detske v C&A, H&M a F&F.
Ja ani v jednom, totálne smejdy, po 5 praniach ako handra 🤔
sekace, kvalita, velka originalita- neprestavaju ma prekvapovat pochvaly kamaratok, pozeram stitok aby nebolo vyrobene v krajiny kde vykoristuju deti a podobne
Mam rada Next, rifle si drzia tvar aj po x praniach, Mark& Spencer ma zase super spodne pradlo a detske veci. Neznasam h&m lebo oblecenie vyzera hrozne po par praniach, kazda velkost je ina ( M z jedneho druhu tricka je kazde ine) a zo Zary ma sklamali rifle lebo po jednom pouziti su o cislo vacsie a padaju.
Ceremony a v krajnom ešte občas niečo kúpim v lindex3
Nemám rada všetky ostatne. Hroza len pozrieť, nie to chytiť do ruky
Sekace a, napodiv, Tesco. Z Tesca mam v poslednej par fajn veci, ale niektoré sú rovnaké zúfalstvo ako ostatné. Okrem strihov a materiálov ma v tých "vychytenych" štve mizerne krajčírske vypracovanie.
NewYorker - tričká, topy, občas nohavice, sukne, bundy
Sinsay: rifle a nohavice, šaty, trenčkoty
House: ultra moderné oblečenie
Sekáč: všetko 😃 už som tam našla aj značkové veci za zlomok ceny. Kupujem tam rada aj kúsky, ktoré sú moderné ,,chvíľu" a je mi ľúto dat za ne veľa peňazí.
A ostáva faktom, že niekedy prekvapí aj Pepco alebo Kik. Nevravím, že vždy, ale mam odtiaľ par kuskov, ktoré sú ako nové aj po rokoch.
Zara. Dcéra ma tam stále ťahá a keď už som tam, kým si ona hľadá na seba, tak si proste vyberiem aj ja. A potom sa mi už nikam nechce, lebo nemám rada nákupy handier, a vždy sa tam dcéra motá aj hodinu, tak už ma aj nohy bolia, tak proste ideme domov 😁. A buď kúpim alebo mám smolu a nekúpim nič. A potom mám rada sekáče, lebo tam je z každého rožku trošku, len tam sa treba hrabať a mať čas, takže tam často nechodím, možno raz za štvrť roka a zabijem tam tiež možno hodinu a kúpim možno jednu vec, značky rôzne, plus doma ešte často prešívam / zužujem pás, atď., aby mi to fakt sedelo.
Reserved a House. Mám odtiaľ veci, ktoré držia xxx rokov
Ja už mám tak 80% šatníka z Reserved, syn takmer všetko. Neustále nejaké zľavy kedy sa dá nakúpiť naozaj za drobné, veci kvalitné aj po viac praniach pekne vyzerajú... Kedysi som ešte dosť kupovala zaru.
H&M je podľa mňa nič moc-vzhľadom na ceny nekvalitné handry a materiál.. Ale naopak športové veci sú fajn.
Newyorker, gate, Terranova, Bershka sú obchody s tovarom pre Teenagerky aj ked tam su občas pekne veci. No väčšina tovaru vyzerá lacno 🤷♀️
Zara, Reserved, Mohito občas HM na klasické tričká, legíny, ľanové košele majú teraz pekne
Škoda, že skončil Promod odtiaľ som mala najkrajšie zimné veľké svetre, kardigany aj rifle
Reseved, Mohito , House ale väčšina veci eshopy Answear, About you, Modivo
Uz len Mohito😀
Ja nakupujem v Kik, sem tam v takko, keď ideme do mesta, tak v newyorkeri. A len preto, že tam majú tričká na mňa,😁 najradšej však v sekáči.