Baby , mám tak problém že si neviem kúpiť bundu/kabát čo sa hodí na moju postavu.
Mám tak 174cm a 52kg. Mám širšie ramena ,žiadne boky a chude nohy.
Poraďte aký typ si kúpiť ? Vo všetkom si prídem divná 😕
Kúpila som si včera tento kabát , ale prídem si v tom ako v župane 🤔 páčia sa mi take dlhé no asi skôr má druhých
@a_alexandra_a tak nevravím že podľa váhy , ale podľa typu postavy určite …
V tomto type si musela vyzerať zbytočne široká na spodnej strane. Kúp obyčajný so zaviazaním na páse.
Ten kabat aj vyzera tak trochu ako zupan. Skus uplne klasicky rovny strih.
S takymi mierami (vyska/vaha) budes pekna aj ked si na seba das len vrece ;) ... cisto moj osobny nazor je, aby si si nedala uplne uzko prilnavy uzkeho strihu kabatik, lebo mozes vo vysledku vyzerat ako slížik. ;)
Podla mna ten kabat nie je zly. Si vysoka a stihla, musis vyzerat vo vsetkom dobre 🙂
Juj, nemôžeš ho ešte vrátiť? To nie je veľmi pekný kúsok. Pridaj sa do skupinky o móde, tam Ti poradíme.😉 Sfoť sa vo viacerých a potom kúp, ktorý Ti najviac sekne. A áno, kabát sa vyberá aj podľa typu postavy, farebnej typológie a podľa ďalších kritérií. Mňa zaujíma zloženie, čím viac vlny, tým lepšie. 100% polyesteru sa vyhni oblúkom. Nezahreje, zožmolkuje sa rýchlo.
Viete poslať nejaky ilustračný obrázok baby ?
@monikkatt A ďakujem za povzbudenie 😇
@laurita285 tak toto mi príde take starecké 🤔
Mám 30 , tak by som chcela niečo moderne
@janulka1802 aká je to skupina prosím ?
Dámske outfity
Ja si s takymi mierami kupujem v CaA, aj v inych obchodoch v detskom oddeleni. Alebo dospelacke XS.
Ešte som nevidela, aby sa kabát kupoval podľa váhy nositeľa 😨
Ten, čo si si kúpila je otrasný, skús sa pozrieť po jednoduchších strihoch, zapínanie/viazanie je na tvojich preferenciách, v bežných obchodoch máš milión kabátov teraz, neviem v akých cenových reláciách sa pohybuješ - Sinsay, Reserved, Mohito, H&M, Zara, Mango... ak chceš investovať, tak Ozeta