Aký je váš názor na plavky tangá na kúpaliskách?

sima175
18. aug 2024

Aký je Váš názor na plavky tangá na kúpaliskách? My sme boli minulý týždeň na kúpalisku a mám pocit, že skoro každá tretia ich mala.....páči sa Vám to?

dzejny656
18. aug 2024

Páči sa mi to ak má na to dotyčná postavu.

sima175
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amonet
18. aug 2024

mna nikdy neprestane fascinovat potreba ludi sudit a posudzovat postavu inych. nikto nedokaze inej zene tak ublizit ako ina zakomplexovana zena.

angela85
18. aug 2024

Mne sa páčia rozne plavky ak má na to dotyčná postavu

buberova
18. aug 2024

Nijak zvlášť sa mi to nepáči...

milanemila
18. aug 2024

@sima175 kazdy mame zadok a v nom dieru 🤷🏼‍♀️ niekto ho chce ukazovat a niekto nie. Nevidim na takych plavkach nic zle.
Akoze ano aj som vsetkou korektnostou musim tiez povedat, ze zalezi aj na postave kedy to je dajme tomu esteticke a kedy to prestava byt. Ale aj v tomto sme kazdy iny, ja som si napriklad leto po porode kupila cele plavky, lebo som sa sama citila zle v bikinach, ale vvpodstate obdivujem zeny co neriesia a daju si to v com sa citia dobre 🤷🏼‍♀️ Myslim, ze z toho ako ludia hodnotia jeden druheho sa uz ako spolocnost nikdy nedostaneme, takze tak nejak asi s tym kazdy rata, ze ked sa objavi na ulici, tak zrejme hodnoteny bude.

lucia13022023
18. aug 2024

@amonet toto 🙏

ivik4
18. aug 2024

Ja nosim tanga od 14tich, odvtedy ziadnu inu bielizen ale tanga plavky sa mi na verejnosti naozaj nepacia, pridu mi vulgarne a aby mi kazdy videl komplet zadok tak to nie...

angela85
18. aug 2024

Ja mám niekedy pocit,že tu mať už na hocičo názor naznačuje že človek nič iné nerobí len sa nechutné stará do druhých 🤦😂

egonsk
18. aug 2024

Tanga vraj pasuju na kazdu postavu, tak niet co riesit 😁

patus_2
18. aug 2024

@sima175 nie, nepáči sa mi to a na verejnosti by som si ich neobliekla, aj keď si myslím, že postavu mám dobru. Nevidím dôvod, prečo provokovať cudzích ľudí svojim odhaľovaním. Keď to robia pubertiacky tak to ešte pochopím...

tamitamitami
18. aug 2024

Keď ideme na súkromný wellness alebo k jazeru kde sme iba mi tak si ich rada dám. Na kúpalisko medzi ľudí nosím klasické plavky, nepotrebujem ukazovať zadok všetkým okolo.
Čo majú oblečený ostatný mi je úplne jedno, občas sa na tom zasmejeme a život ide ďalej.

sense
18. aug 2024

Nie nepáči sa mi to , sama by som si neobliekla.ale druhé nech robia ako uznajú za vhodne

3princezne
18. aug 2024

Zacala som teraz obcas nosit tanga plavky. Ale mozno preto, ze sme boli dlhsie v zahranici, tam mali skoro vsetky tangace, aj stare babky mali tangace a hore bez :D takze nejak som si na to asi zvykla. A tesim sa, ze nemam biely zadok 🙂 ale ja telo nevnimam ako nieco eroticke, proste kazdy sme nejaky, nemam pocit, ze sa nejak pretrcam, teda ja na nikoho nepozeram na kupku, tak si myslim, ze ani ja nikoho nezaujimam ci mi vidiet zadok, ci nie 🙂 hore bez ale nechodim.

andreakotesova
18. aug 2024

Vulgarnejsie mi prídu tie velmi "nízke" nariasene v oblasti ohanbia à la Vereška/Slovákova a spol.

zltalienka
18. aug 2024

Pri mori takmer žiadna nemala tangá plavky. Aj "hore bez" bolo výnimočne.

babulkomale
18. aug 2024

@sima175
Za niekoľko dní v rezorte s veľkým akvaparkom som videla DVA zadky, ktore v tom vyzerali dobre a z toho jedna bola Afroameričanka v puberte.
Ostatne rozkysnuté, trasľavé, hrčavé, nechutné biele huspeniny, človek niečo konzumuje a takáto skupinka mu zastane pred tvárou, no mne sa zdvíhal žalúdok.
Nerozumiem inak, keď to nosia a je koniec leta, prečo ich majú este aj biele 🤮
Na svoj vek mám super postavu, ale toto by som si neobliekla, nemám skutočne potrebu vytŕčať ľuďom svoj zadok do tváre.
Zaujímavé že muži, ktorým sa zadky tak netrasú a niektorí sú aj vyšportovaní, potrebu ukazovať zadky verejne nemajú.

babulkomale
18. aug 2024

@3princezne ked sedis na lehatku a pred tvarou ti defiluju desiatky ludi, kam sa pozeras?

babulkomale
18. aug 2024

@milanemila ja to beriem tak, ze hodnotim len anonymny vizual - paci/ nepaci. S osobnostou cloveka ako takou to nijako nesuvisi. Moze byt super baba aj v hroznych plavkach a moze byt mrcha o ti zvedie muza a vyzera jak siva mys 😃

amonet
18. aug 2024

@babulkomale kukam na svoje decko aby sa neutopilo🤷‍♀️

kiki68
18. aug 2024

Ja ich mam, kupila som ich na 4 rok, co naliehal muz, ze nech skoncim s Omilein fashion a zacnem to trenovane telo prezentovat verejne. Ze ked mozu velryby, tak preco nie zrovna ja. Tak som kupila a musim povedat, ze su super pohodlne. Ale tak podla mna sa je aspon na co pozriet ako hovori moj chlap.

milanemila
18. aug 2024

@babulkomale jasne a hlavne je rozdiel niekoho vidiet a povedat si uff tato osoba prestrelila alebo toto sa mi nepaci a ist dalej a ine je pisat nechutne komentare na nete ako je niekto na dogrcanie alebo mat sproste reci na tej ulici 🤷🏼‍♀️ jednoducho si pomyslim a idem dalej a kolkokrat aj pochvalim, ze wow krasna zena a vyborny vkus. Zas ja si nemyslim, ze kazdy co nieco skritizuje musi byt zakomplexovany.

babulkomale
18. aug 2024

@milanemila tiez si nemyslim ze som zakomplexovana ked sa mi nepacia cudzie hole zadky pred tvarou.
Ale vies, v restike je nejaky dress code, dokonca uz vo vacsine destinacii zakazali chodit v plavkach na jedlo, co teda mne pride usmevne ze to bolo treba riesit zakazom, ale aspon vidime uroven ludi...
A na kupku je jasne ze langos si zjes na lehatku a zrazu traslaviny ti poskakuju pred ocami plus zbadas niekoho nechutne nechty a mas po chuti.
Ako ja si nosim knihu ale zle sa prevracaju stranky s langosom v ruke 😃

lindous
18. aug 2024

Ja nosím brazilky, klasicky strih nohavičiek na sebe neznesiem 😅 nie je to ani aby som sa odhaľovala, ani aby som provokovala, je to preto v čom sa ja cítim dobr3 a ak to niekoho provokuje, je to jeho problém… predomnou by sa mohli aj nahí ľudia premávať a nijak to mnou nepohne, veď všetci máme telo… 🤷‍♀️

nicoletta98
18. aug 2024

@babulkomale och, porovnávať toto s mužmi 🙄 muži chodia bez trička po vonku, čiže podľa tvojho zmýšľania, ak ma žena, čo ukázať, tak môže tiež ?

muchotrafka298
18. aug 2024

Kazdy nech si nosi co chce a v com sa citi dobre. Je treba mat ale aspon nejaku sebareflexiu napr. pri noseni takehoto druhu plaviek.

simsalabim
18. aug 2024

Nie, mne sa nepacia, nenosim ich, ale teda neriesim, co si oblecu ini. Sem tam sa pozastavim na sudnostou danej osoby, ale hned potom na to zabudnem.

diewcatqoo
18. aug 2024

Popravde, tanga si vsimnem len na zenach, na ktorych vyzeraju otrasne. Nevadi mi to, ale vzdy si pomyslim, ze fuuuha, ta ma teda odvahu.

reisi
18. aug 2024

Mne sa tanga pacia len na vysportovanych zadkoch a to ma bohuzial mizive percento. V podstate mi to je ale jedno, snazim sa ale nepozerat kde je viac odvahy ako pevnosti.

lakebabe
18. aug 2024

@sima175 u nás sa mi to nepaci, nosila som kedysi v 20tke tangá plavky, ale iba k moru a na také plaze kde nebolo moc ludi a chcela som sa opáliť. Teraz si ich dám max doma ku bazenu kde sme len my.
Na takom klasickom kúpalisku mi to príde také neesteticke a vulgárne,aj keď je na to postava. Ale nech si každý nosi co chce