Akú košeľu na stužkovú?

petradenis
16. nov 2023

Ahojte dievčence,idem sa poradiť. Budúci týždeň ideme dcére na stužkovú,ja mám doma červené dlhé šaty a budem rada ak priateľ bude zladený so mnou. Má čierny oblek a červenú kravatu + vreckovka do saka. No a priznám sa,že fakt netuším,akú košeľu k tomu. On si chcel dať čiernu,vraj to tak už mal predtým na niekoho svadbe a bolo to ok. Ale ja mám taký pocit že či to nebude brutál tmavé popri mne. A radšej by som keby mal košeľu bielu. Nuž,fakt netuším 🤦🙈

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romi2706
16. nov 2023

Mamy nemajú nosiť na stužkovú dlhé šaty 🙂🙃 a nech si dá bielu košeľu to bude vyzerať určite lepšie 🙂

aleshka_supermama
16. nov 2023

@petradenis prepáč ale toto ladenie kravaty ci motýlika ku partnerke uz dávno vyšlo z módy 🙄.

lindous
16. nov 2023

Ešte som ani nedočítala, hneď som si predstavila čiernu košeľu, že by bola fajn... navyše vy tam budete iba vedľajší, vôbec by som neriešila ako bude pri mne vyzerať, nech si dá on to v čom sa bude cítiť dobre 🙂

fineta
16. nov 2023

Určite bielu košeľu. 🙏

roja01
16. nov 2023

@jj298 no on si nechce dat cervenu koselu.
Ja som za bielu, nakolko nie je na stuzkovej ten najdolezitejsi, bude to v poriadku aj ked si zoberie ciernu.
A aj ja si myslim, ze mama by nemusela ist v dlhych satach.

veronikaszabova
16. nov 2023

@petradenis bielu. A ty porozmyslaj nad dlzkou siat.

euka210
16. nov 2023

@petradenis bielu

rebrambora
16. nov 2023

Za mna urcite nie bielu a dlhe saty taktiez nie.

marcellka32
17. nov 2023

Mama dĺžka šiat po kolená, ani dlhšie ani kratšie..muž biela košeľa...dcéra dlhé šaty ;)

juliacenc
17. nov 2023

@petradenis ak si chce obliect ciernu nech si ju oblecir. Bude to vyzerat dobre

monro
17. nov 2023

Moj syn mal stuzkovu teraz v oktobri, mala som saty do pol lytok, nemyslim, ze boli nevhodne. Saty plesoveho typu, po zem, mali maturantky, matky priblizne take ako aj ja.

petradenis
autor
17. nov 2023

Ďakujem za rady a názory. Darmo,naposledy som bola na vlastnej stužkovej 20 rokov dozadu a veruže fakt nemám prehľad. Nuž,tak snáď to doladíme a bude dobre 🙂
A o dva roky bude mať stužkovú mladší syn,takže bude repete 🙈

vams
17. nov 2023

@petradenis my sme mali teraz v októbri.
Košele mali chlapi väčšinou biele, môj mal svetlo modrú. Saty po kolená, ale mali aj nohavice a blúzky, co sa mi moc nepáčilo.
Dievčatá všetky dlhé šaty.

jamidea
17. nov 2023

@petradenis podla mna nielenze tvoja dlzka siat nie je ok, ani farba. Nie ty mas byt stredobod pozornosti. Inak pred "100rokmi" aj jedna matka na mojej stuzkovej mala cervene saty, normalnej dlzky a vsetci sa nad tym pozastavovali. Ale ano, dosiahla, co chcela a kazdy si to istotne pamata ak po 30rokoch.

petradenis
autor
17. nov 2023

Šaty dcéra bola kupovať so mnou,takže by ma na to hneď upozornila. Dohodli sa totiž decká,že maminy v pohode môžu mať dlhé