Ahojte Žienky,
aku farbu šiat by ste zvolili k tomuto vianočnému pozadiu na fotenie? Biele sme mali minulý rok, červeného je tam veľa. Rozmýšľam nad béžovou alebo smaragdovou.
Ďakujem za každý tip 😉
Sýto žltá alebo kráľovská modrá za mňa.
Ja by som dala bezovu, nech to nie je moc kikiriki🤣
béžová
bežovú, alebo olivovozelenú
Mne sa tam aj ta cervena hodi. Bezova mi zanikne s podlahou. Tak potom smaragdova.
@beata_k tú už nechce...
hnedá
@deti95060810 Ja som pochopila, ze bielu uz nechce
Uz by som to s nicim nekombinovala, je to fest dominantne pozadie... kremove saty, maximalne nejake cervene/zelene sponky do vlasov...
Bezove.
Zelená bude super
Dark denim blue
Zlatá
@beata_k áno, bielu nechcem keďže sme ju mali minulý rok. Ako mali sme už aj červenú, sivú, bielozelenu. No tento rok sa neviem rozhodnúť
Budeme mať podobné pozadie a fotografka odporúčala svetlé farby - biela, krémová, béžová, bledohnedá, zlatá, hlavne nič tmavé do hornej časti tela, modrú tiež nie a vyhnúť sa radšej aj červenej.
Zlata
Toto pozadie je nestastne tmave. Hodi sa naozaj len bledulinke oblecenie. Uz som videla foto s tymto pozadim, no, nic moc. Treba vymenit pozadie, aj fotografka uz na nom zarobila, pises, ze viackrat ste sa fotili a nielen vy, tak nech zainvestuje
@mk1111111111 fotili sme sa viac krát, ale samozrejme vždy pri inom pozadí. Mne išlo len o oblečenie. Aby sme nemali každý rok foto v rovnakej farbe oblečenia 😊
mne by pasovala tmavšia modrá lesklá kráľovská 😉
Pozadie je dost “vycackane” a aj take tmavsie, takze ja by som urcite isla do bezovej ale aj ta smaragdova je fajn.
Zeny ja ked citam, ze zlta 🙈 to musite asi zartovat.
Mne sa celkovo dost nepacia tieto fotopozadia na plazne, ovela prirodzenejsie a vkusnejsie posobi realna scena v priestore.
@mk1111111111 prosím vás a nemáte foto s tým pozadím? Chcela by som to vidieť. Ci mam hľadať niečo iné...
@aeruginosa Tiez mi ako prve napadla kralovska modra
Smaragdova
Aj žltá by vynikla podľa mňa. Inak krásne pozadie.