Ako zladiť tieto šaty?

sodomajka
13. jan 2024

Prosim o radu,rada by som nosila tieto svetro-saty aj teraz v zime,len si akosi nie som ista co pod ne na nohy.Nie som uplne ok s ciernymi hrubymi /teple bavlnene/ pancuchami,nie som si ista ci to spolu pojde.Myslite,ze sa k nim hodia len blede silonky?Rozmyslala som este hrubsie /bavlnene/pancuchy v nejakej bledej farbe,ci to som uplne mimo?😄 Ide mi aj o to aby mi nebola zima.
Su to svetrove saty s prisitou suknou,volanom.su pod kolena.dakujem vopred za nazor,napad

xsimonkax
13. jan 2024

Fuha tie šaty mi prídu nepekné ale môže byť, že na postave ukážu pekne. 🤪 Určite by som dala telové pančuchy a nejaké Kanady napr. Čierne a do toho čierny opasok.

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taga
13. jan 2024

Ja by som k nim dala nieco tmavozelene alebo zlate alebo hnede kozene.. kludne v kombinacii

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanazu85
13. jan 2024

Ten volán by som odpárala a kombinovala so škoricovou,hnedou -pančuchy, vysoké čižmy, kabát 😉

kati301
13. jan 2024

@sodomajka kľudne aj čierne, bledé určite nie, ani telové, to už by bolo moc bledej pokope.

sodomajka
autor
13. jan 2024

@zuzanazu85 vysoke cizmi mozu byt fajn,to ma nenapadlo...opasok k nim nosim.dakujem

sodomajka
autor
13. jan 2024

@zuzanazu85 ja viem,ze moze byt pre niekoho ten volan moc,ale mne sa pacia take...rada ich nosim pocas teplej jesene,bez pancuch,s bielymi teniskami,zlaty opasok...no takto v zime som ich chcela vyuzit,kedze som "satova"😊dakujem

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanazu85
13. jan 2024

@sodomajka Ten volán len preto by som dala preč, pretože je z iného materiálu a mňe tam nejak nepasuje,ale to len môj pohľad. Keby bol z toho istého materiálu,budiš 😏. Ale podstatné je,že sa tebe tak páčia. Čisto len za mňa,dala by som ho preč, vysoké čižmy nad kolená,opasok a kabát, ktorý by mal byť dlhší,ako tie šaty v tej hnedej, škoricovej. Čierna farba by bola už moc ,, tvrdá" k týmto šatám. Zemité farby k ním by som kombinovala. Ale to len môj pohľad 😊

juliacenc
13. jan 2024

@sodomajka vysoke hnede cizmy az nad kolena, hnedy tenky opasok

enoula
13. jan 2024

Zemite farby, hneda, zelena, bordova

ivanka85
13. jan 2024

Bordove pancusky