Včera som sa šmykla, potrebujem zodreté miesto zamaskovať
Ak ti topanky za to stoja a mas v okoli sikovneho kutila (co ma plnu dielnu vselicoho), tak skusit namiesat co najpodobnejsi odtien farby (akejkolvek, napr. syntetiky, treba mat minimalne zltu a bielu a asi aj oranzovu) a vatovou tycinkou po odmastneni povrchu jemne zaretusovat. A az po dobrom zaschnuti osetrit kremom na obuv.
Nemyslim , ze sa ti to podari , zial syntetické sa lupu aj same po istom case , koza sa lahsie udržuje:(
Ak to je zosupane, nie oskrete, tak uz nic. Ak to aj zatries, tak sa to bude dalej olupovat
@mk1111111111 šla som do roboty potom do obchodu, šmykla som sa zrútila zo schodov ,rozbila nákup ,včera ráno to tam nebolo večer už je . Za mňa je úplne zbytočné lamentovať čo sa stalo, hlavne je že to potrebujem zamaskovať, topánky nemajú ani 6 mes
Budem za zlú, ale to sú tak neskutočne škaredé topánky, že sa teš, že sa zničili 😄
Buď rada, že si sa pri páde nezranila lebo to je hlavné!
Syntetiku už asi ničím neopravíš
Ja nelamentujem. Pisem, ze to nejde opravit.
Bud rada, ze si sa nedokalicila. Topanky kupis ine.
Ja by som si kúpila žltý lak na nechty a tým to zatrela . Časť laku a tým aj farby koža vsiakne a po uschnuti dobré natrela krémom.
ked su kozene tak stary klasicky krem na topanky, tak ako to robili nasi stari otcovia