Ako vyzerať plnšie?

27. sep 2024

Ahojte baby, prosím vás o radu. Celý život som vysoká, chudá 170cm/+-50kg. Ako sa obliekať, aby som vyzerala trošku plnšie? Keďže som už mamička a vyzerám skôr ako staršia sestra 🙈 V tehotenstve som pribrala na 74kg, nebola som však tučná, keďže som vyššia, nebol to nejaký extrém, čo sa výzoru týka, ale do pár mesiacov som bola opäť na svojej pôvodnej váhe a nie a nie nejaké to kilo navyše. Ide o to, že ak chcem, aby na mne reálne bolo vidieť, že som niečo pribrala, potrebujem aspoň 10kg. Ako to teda docieliť aspoň oblečením? Vidím, že teraz idú do módy všelijaké teplákové veľké súpravy, vesty. Myslíte, že je toto cesta alebo budem vyzerať ako vešiak? 🙈 Ja som zvyknutá nosiť práveže skôr úzke veci, čím je to ešte výraznejšie.

janickacrazy
27. sep 2024

No buď rada, že si stihla a môžeš zjesť hocičo. Vieš čo by zato iné ženy dali? Oblečenie môže trochu pomôcť, ale zase 10 kg ti nepricaruje. Teraz sa nosia také tie otrasné široké rifle, tie pridávajú objem. Plus nejaké širšie tričko, veď vyskúšaj a uvidíš.

sissy27
27. sep 2024

@janickacrazy boze toto “bud rada, co by za to ine dali” 🙄🙄🙄 no nie je rada, ma takyto problem a chce ho riesit, nie sa porovnavat s xxl zenami.

Autorka: stitna zlaza je v poriadku aj celkovo po zdravotnej stranke si ok? Nie len pocitovo, ale realne vysledky vysetreni. Aky mas jedalnicek?

autor
27. sep 2024

@sissy27 áno, všetko ok po zdravotnej stránke. jedálniček mám taký klasický, zo všetkého trošku, na čo mám chuť, jem aj dosť špinavosti 🤣 pizze, mc donald. atď. celý život som chudá, dostala som to asi do vienka. ja sa celkovo aj veľa hýbem, bude to určite aj tým. už som sa s tým nejako zmierila. len chcem aspoň opticky pridať pár kg oblečením

sissy27
27. sep 2024

Ak si zdravotne ok, tak na tvojom mieste oslovim niekoho, kto sa venuje priprave jedalnickov. Lebo z pizze a spinavosti ti moze narast pneumatika na bruchu, ale to asi nechces 🤷‍♀️ lebo z takychto veci telo paradoxne hladuje, nema z coho budovat svalovu hmotu.
Ak to chces fakt len riesit oblecenim, tak bud vrstvit a oversized veci, alebo potom nejake nariasene bluzky, saty, puffy rukavy… ale napriklad adela vinczeova je vysoka a velmi stihla a neboji sa ani tych obtiahnutych veci a za mna v tom vyzera vyborne. Ono je dolezite nie len co si oblecies, ale aj ako to “predas” - drzanie tela, chodza…

autor
27. sep 2024

@sissy27 nejem len "spinavosti", pisala som, ze mam klasicky jedalnicek, zo vsetkeho trochu, ale ze rada si doprajem aj taketo veci. Normalne jem ryby, zemiaky, maso, pecivo, natierky, vajicka. Zo vsetkeho mam zastupenie. Ale rada si doprajem aj pizzu, mc donald. Nie vsak na dennej baze, ze zijem len na tom. Skusala som v mladsom veku aj jedalnicek na mieru, aj cvicit. Pribrala som max. 5kg, dalej to uz neslo. A momentalne pri malom babatku ani nemam velmi na cvicenie cas. Preto to chcem riesit aspon oblecenim, v buducnosti mozno zas cvicit. Ako vravim, vela sa hybem. Cez vikend vylety-tury, cez den s malou prechadzky do lesa v nosici aj 2-3x. Doma vzdy nieco. Takze mozno je to aj tym, ze ten vydaj je vysoky.

autor
27. sep 2024

@sissy27 a presne asi o to ide, ze ja sa v tych obtiahnutych veciach velmi dobre necitim, lebo mam pocit, ze si kazdy vsima, aka som chuda 🙈 no musim pogooglit nejake oversized outfity 😀 mozno keby som byvala niekde v meste, bolo by to o inom, tu tie babky zazerajj

autor
27. sep 2024

tu na dedine babky a tie jednoduchsie zeny (a to nemyslim nejak v zlom) zazeraju, akoby som nejedla a tie poznamky tiez na egu nepridaju 🙄 ja by som nikdy nemala taku "drzost" povedat tucnemu cloveku, ze je tucny. A veruze velakrat ma to aj lakalo, ked mi tucni ludia nakladali, aka som vychudnuta 🙄

lluciiiii
27. sep 2024

Ja mám tiež tento problém a neviem si vôbec na seba ani nič kúpiť som strašne stihla teraz v lete sa to ako tak dalo so šatami zakryť ale ako prišlo ochladenie tak si dám legíny, nohavice a pod a už sa necítim moc fajn presne ako píšeš že to ešte viac zvýrazní to nič… ja som sa o tom aj bavila a teda mi povedali aby som začala cvičiť zadok hlavne cviky naňho nech narastie svalstvo ale že nemám očakávať veľké zväčšenie takže asi ostáva jedine zmieriť sa s tým 🤷🏼‍♀️ ja keď idem s deťmi tak vyzeráme ako súrodenci a nie že ich mama 😅 ono na niečo to je fajn na iné zas nie

kavasmliekom
27. sep 2024

Take niečo?

vanilkovazmrzka
27. sep 2024

Popracuj na budovani svalov

struhanka
Včera o 04:03

Optické “rozšírenie” pomôžu vytvoriť svetlé, pastelové farby, lesklé materiály, riasenie. Napr. volány na Á-čkových/plisovaných sukniach/šatách, nohavice s vysokým pásom.

Pomáha vrstvenie. Blúzka/košeľa+vesta, kardigan, výrazné doplnky, šatka. Objem dodávajú aj topy/blúzky/košele s riasením/volánmi.

Celkovo voľnejšie oblečenie. Nohavice obtiahnuté na zadku a stehnách a na nohách rovný/širší strih. Mom fit džínsy by mohli byť dobrá voľba. Mierne oversized saká, mikiny, kabáty, bundy.

1ryba
Včera o 07:07

Je to typ postavy. Taký viac šľachovitý, hranatý. Môžeš si dovoliť všetko, čo robí objem. Volány, pufované rukávy, navrstvené veci, plisované veci, široké sukne so záhybmi v páse, plisovaný overal, mama rifle, široké rifle, rifle s vysokým pásom, hrubé materiály, oversize veci...farby, vzory, všetko neminimalistickē.

brendaa
Včera o 07:19

Vysoko výzivnu diétu si skúšala?Ak tu chutí jest popozeraj zdravé priberanie na nete je toho dosť, vyskladať jedálniček z nutricne bohatších potravín.
Horšie je to keď chceš pribrať a nechuti ti jest...

stanulienkat
Včera o 07:23

50+ je kolko kil? Ak mas 55-57 kil, tak musis vyzerat uplne normalne. Bud rada a senilne babky a ich reci si nevsimaj. Co by dalo to kvantum tucnych ludi zacto, aby vyzerali pekne stihlo.

kristiii
Včera o 08:00

@stanulienkat píše +-50, tak sa asi pohybuje okolo tej päťdesiatky, možno 49-51, tak som to ja pochopila.
Autorka, dobrá téma, som na tom veľmi podobne 168/50. Mávala som 53 a tie tri kilá mi brutálne chýbajú, ale neviem sa k nim dopracovať naspäť 🤷. Skúšala si nutridrinky? Mne osobne teda nepomohli, ale kamoške áno. Čo sa týka oblečenia, sa tu skúsim inšpirovať. Pekné tipy tu baby dávajú.

stanulienkat
Včera o 08:02

@kristiii mas pravdu. 50 je malo. Len niekedy sem zeny pisu, ze su vahovo nad 80 kil a potom vyjde najavo, ze sa blizia k stovke.😁

januska12323
Včera o 08:31

Väčšina zazerajucich babiek len závidí, že oni tak už dobrých pár rokov nevyzerajú. Pekne nos v čom sa cítiš dobre.

snowflakenel
Včera o 09:06

Vies,,poviem Ti tak,,alp som to mala ja. 170,,50 kg.
Telo super, no tvar biedna,,prepadnuta. Teraz mam 60 kg,,telo stale pekne a.tvar ovela lepsia

snowflakenel
Včera o 09:07

@stanulienkat vsak su,nad 80 kil 🙂 🙂 🙂

autor
Včera o 21:33

@kristiii áno, presne tak som to myslela. Ze sa pohybujem okolo tej 50tky, nie je to vzdy rovnych 50. Niekedy kilo, dve hore dole.

autor
Včera o 21:35

@stanulienkat písala som, ako písala slečna pod vami, že plus mínus 50 🙃 teda, že sa mi váha kolíše kilo, dve hore dole, nie je to vždy presne 50 🙂

panda21
Dnes o 06:43

Ja som rovnaká. Pred deťmi 168/45. Po prvom pôrode som mala 75 a schudla na 60 kde sa to zastavilo. Ja som skákala dva metre 😅 v živote by som sama nepribrala ani na 50, nie to 60. Potom prišiel druhý pôrod ale po ňom sa to nezastavilo ma 60 ale išlo dole. Pri 53kg som začala chytať už paniku, nastavila tabuľky a začala zapisovať a doslova zrat 😂 pri 2200kcal sa chudnutie stoplo, od 2500-2800 priberám. Ale ja chodím aj do posilky + mám doma váhy a jednoručky. V živote som nevyzerala lepšie ako po dvoch deťoch. Pred nimi som vyzerala ako chodiaci kostlivec.
A teda neznášam tie reči ako máme byt vďačne že sme chudé. To nepochopí nikto, kto nezažije to zúfalstvo, keď všetko na tebe visí, spočítajú ti všetky rebrá a udierajú sa o bedrové kosti.. aj tréner ti povie že je ľahšie schudnúť a vybudobat formu keď si troska nad váhou..

janaspa
Dnes o 07:38

Koľko máte rokov? Ja som bola na tom podobne. 164cm na 43kg. Až po treťom tehotenstve a v 45 sa mi podarilo nabrať mám 58-59kg.