Čaute baby, prídem vám veľkosť tejto mikiny na mne ok alebo to nevyzerá moc dobre a radšej ju vymeniť za o číslo väčšiu?
Fotky pridám do komentu 🙂
o číslo väčšiu
tesno...podľa mňa mikina by mala byť voľna
Je to nejaká funkčná mikina na turistiky alebo na bežné nosenie ? Keď je na turistiky tak asi ok a na bežne nose je určite nie. Ale za mňa vôbec nie ani na jedno ani na druhé.
Je ti mala. Musis vidiet na fotke zo zadu, ze ti je mala.
Je ti mala o číslo vacsiu
Podľa mňa je mikina v poriadku, len by som povolila podprsenku o jeden stupeň a nebudú tam rezať faldy.
Pozn. tiež si viem nesprávnou podprsenkou nasekať faldy, ktoré nie sú reálne. :D
Sama vidíš, že ti je malá. Nielen zozadu ale aj spredu.
Toto nie je typ mikiny, co by som si dala na seba. A ani tebe nesedi
Je mala, ale zalezi na co ju chces.
Ak ako modny kusok do mesta, tak rozhodne vacsiu. Nech ti nekopiruje kazdu oblinu.
Ak do prirody, ci na cvicenie, tam zalezi, ked rychlo upazis, ci das ruky rychlo nad hlavu, ci po tebe necestuje a neostava potom zachytena vo vyssich miestach, takze si ju musis stale popotahovat dole.
Ak drzi na mieste, tak na taketo sportove veci by to zbavilo. Lebo by ta to neobmedzovalo vo volnom pohybe.
Ale ber, ze pod nu budes davat minimalne tricko, tak nech to nepopotahuje zase tu spodnu vrstvu. To ti moze vadit.
Cisto z pohladu vkusnosti by som ale bola za vacsiu velkost.
Je TI mala. Tento typ mikiny z takehoto umeleho materialu sa viac hodi pre stihle zeny, pretoze na nich to nevyzera tak obtiahnuto. Kopiruje Ti to vsetky faldy. Co by sa pri inom type a materiale nedialo.
Je to malá, určite o číslo vacsiu, bez ohľadu načo ju chces nosiy
V prvom rade, máš zlú veľkosť podprsenky...
Bez rady zo soc. sietí by si čo nosila? Snáď aj sama vidíš, a hlavne cítiš, že ti úplne nesedí a asi ani pohodlná nie je.
Diky moc za rady, idem ju vymeniť, bol to darček od manžela 🙂