Poraďte prosim mám 183cm a som chudá mám tenšiu aj tu oblasť členov nôh čiže úzke nohavice veľmi nie ani nič čo je na opätku či platforme či s hrubou podrážkou , necítim sa už tak komfortne že som vysoká nemusím byt ešte vyššia.
Mám rada pohodlnosť a som mamka na materskej čiže saka blúzky ee
Čo máš radšej? Nohavice? Sukne? Po kolená? Dlhšie? Široké nohavice? Barefoot? Obyč topánky? Športovejšie? Elegantnejšie? Musíš sama vedieť, k čomu ťa to ťahá a doťuknúť to. Darmo ti tu ja napíšem, objednaj si šaty z ľanu a k nim vrubkované pančuchy, keď sa to páči mne a nie tebe. A nie si žirafa, ani špageta, hlavu hore, kľudne aj opätky.
No veď to je super, že si chudá a vysoká 🙂 ja tiež som a nikdy som nemala problém obliecť sa, práveže naopak, my to mame dobre v tom, že ako sa píše vyššie, aj vo vreci by sme vyzerali fajn🤣
Mam 185 cm a som velmi stihla. Nosim uzke nohavice- nevidim dovod preco ich nenosit, prave na stihhlej postave vyzeraju dobre, nosim saka, saty, sukne kratke dlhe, proste vsetko v com sa citim dobre.
Vsetko je o tom ako sa v com citis a ako to skombinujes. Ako obuv nosim casto tenisky, teraz je doba, ze pokojne k satam a sukniam sa hodia, aj k saku. Cez leto sandale bez opatkoc alebo slapk a cez leto cizmy, poltopanky bez opatku-dnes je taky vyber, ze sa cudujem ludom ktori si nevedia vybrat
Kludne pozri moj album sice uz starsi, co mam v profile medzi albumami s outfitmi. Alebo sa pridaj do skupiny: Damske outfity a tam pridavam niekedy outfity. Mozno Ťa nieco inspiruje, tiez som mama, coskoro 2-nasobna
Dlhá, chudá. Šaty vždy a všade 😉. Teplakove šaty, teraz sú všade. Rifle nad členky, tenisky, tričko, mikina, vesta... s takou postavou nemáš problém sa obliecť. Ja mám 180, ale žiaľ už nie som chudá. Keď som bola, mohla som si obliecť aj vrece, vyzeralo to dobre