Viete mi poradit ako zistim ci si kupujem pravý kožuch? Dakujem
Original by som cez net nekupovala, foto moze byt original a pride umelina. Je to dost velka investicia, tak radsej osobne. A na zivonuz vidis, ci je to original, ci nie
Ja nerozumiem, ako sa to nedá nezistiť.
@1ryba tiez celkom nerozumiem, ako to myslela.
Lahko, podla vone. Srst vonia inak, ked k tomu uplne blizko pricuchnes, citit to zviera, ten pach koze. A potom srst ma taku podsadu. To umele nemavaju
@mk1111111111 vies co, mam doma umelinu, vyzera uplne ako zive. Len to je umelina. Ale fakt nadhera
@1ryba
@mk1111111111 myslím tym nákup cez internet. Na instegrame je velmi vela stránok ktoré predávajú kožuchy.
@ludmila26 Tak kožušiny kupovať cez internet iba cez overené stránky. Napr. Kara, Max leather...
no prvá úplne jednoduchá rada - cena. keď nevies daj fotku alebo sa rovno spýtaj predávajúceho
@kiki68 ja nosim len originaly, ja umelinu vidim na 100m a moze sa tvarit, ako chce, Ale na nete by som nekupovala, na foto moze byt ine a pride ine, ved to pozname. 😬
Hmatom
@mk1111111111 dávajú certifikát ku každému zakúpenému originálu?
@pe_mi Nie certifikát ako k diamantom ku kožuchu nedávajú, možno niekde si to nejaky obchod vymyslel ako príjemný bonus, ale nie je to bežne a “nutne”. Pravý kozuch proste vidis, cítiš
@ludmila26 no naživo to zistíš veľmi ľahko, veď z umelého úplne kričí, že je to umelina😃 a cez net nakupovať cez overené stránky. Ale osobne by som pravú kožušinu z etických dôvod nekupovala