Baby, ako riešite obtiahnuté intímne partie v legínach? 😀 akékoľvek legíny si dám, tak to mám v rozkroku obtiahnuté, vyzerá to strašne, je nejaká vychytávka na to ? 😂
Nerozumiem... Však legíny budú vždy obtiahnute, aj keby si mala trebárs 30 kíl a obliekla si akékoľvek. Jednoducho su to legíny, to je ich pointa, že sú obtiahnute.
Daj si k nim vrch, ktorý to zakryje, tuniku, košeľu dlhšiu bluzu a podobne. Tak by sa aj mali nosiť...
Dlhé tričká, tuniky 🙂 alebo iný strih/materiál. Alebo kašľať na legíny:D nechápem túto módu... ja som sa skoro nezvládla, čašníčky v nemenovan3j bb rastie v krátkych leginach obsiahnutých zarezanych, v predu otras.. k tomu krátky top. Ako to je dresscode... :D
Legíny nosím len doma, k tomu vždy dlhé tričko min. pod zadok, najlepšie aspoň do pol stehien. Legíny sú ako pančušky pre mňa, len menej náchylné na poškodenie.
Neviem teraz či myslíš Camel toe, tomu sa dá ľahko vyhnúť dobrým materiálom a strihom legín 😊ja som teda absolútne leginovy typ a akonáhle vidím že je tam len náznak že sa mi kamsi zarezávajú, tak putujú preč 😅našťastie to zďaleka nerobia každé 😊
@obleckodogymu a môžeš mi nejaké dobré odporučiť? Lebo som naobjednavala kadejaké a ja to mám obtiahnuté vo všetkých 😀 kúpila som obyčajné, na cvičenie od toho hladkého leskleho materialu až po hrubý vrúbkovaný a nič mi nesedí 🥲
Ešte mi napadlo, možno iný typ nohavičiek skúsiť...
A kam ich chceš nosiť? Do práce? Sú primárne určené na šport. Takže za mňa dlhšie tričko.
A niektoré máme takú postavu, že jednoducho to vyzerá otrasne pri akomkoľvek modeli.
Tak autorka, nepísala si, kde ich chceš nosiť. Ani co konkrétne ti vadí, ci sú zarezané, alebo celkovo tá obtiahnutost. Preto moja odpoveď bola taka.
Športové legíny sa, dajú kúpiť aj z pevného materiálu,a s takou akoby vystuzou v tých miestach,(ak ti vadí "ťavi prst") ale obtiahnute ako také budú vždy. Tomu sa nevyhnes.
Ja napríklad nosím doma iba legíny, mám obyčajne z Bonprixu. Som aj silnejšej postavy, ale nikdy mi neboli "zarezane". Kľudne aj na korčule by sa dali vziať,ak by som na ne chodila.
Sú legíny, ktoré toto vôbec nerobia. Ja mám legíny a vo vnútri majú všitú akoby vložku, vôbec mi nerysujú detailne intímne partie.
Kupis mega vzorovane a to sa strati + dlhe tricko...viac by som to neriesila...
Minule z MHD pozerám von z okna. Po ulici kráča hrdo ako kráľovná slečna/žena okolo 40tky (zámerne som sa pozrela na jej tvár, keď ju trolejbus míňal) s bokmi 3x väčšími a na sebe legíny - pre mňa takmer len čierne priesvitné silonky - opätky a krátke tielko na ramienka. Práve ju míňal slušne vyzerajúci chlapík približne v jej veku. Videla som ako sa úchytkom pozrel, keď išiel oproti. Keď ju míňal obzrel si jej zadok a to čo videl ho zaujalo tak, že sa zastavil, otočil, podoprel si bradu a kým som dovidela, hľadel za vzďaľujúcou sa módnou ikonou. Nezabudnem na jeho postoj a "túžobný" pohľad.
Skúsiť o číslo väčšie, alebo bezšvové aby neboli také obtiahnute, a navrch dlhšie tričko.
Nosím legíny ma cvičenie a teda nemám ich za rezané. Nosím hlavne myprotein a seamles
Musis pozerat take, co nemaju svik priamo cez stred 🙂
Potom spravna velkost hra rolu - ak sa ti zarezavaju, skus vacsie cislo.
Cim pevnejsi material, tym to bude lepsie.
- kupovat leginy BEZ sviku v strede medzi nohami
- intimka do nohaviciek
- da sa kupit "camel toe concealer", pohladaj na amazone, ebay, aliexpress a urcite tam najdes nieco, su vselijake ako vlozkove alebo take silikonove nasady, co si das na "nu" aby to urobilo taky akoby kopcek ..
@autorka ja nosím hlavne legíny na šport a fitness, teda značky ako Better bodies,Gymshark, Gym Glamour, Ryderwear, niektoré Nebbia...a potom klasické si vždy skúšam v obchode, to na nete nekupujem vôbec nech to nemusím stále vracať 😊pár veľmi dobrých mám z Tezenisu
ja nosim leginy len doma, aj to mam k nim dlhsie tricko...ale inak intimka by mohla pomoct
No mne sa toto v leginach nedeje. Nosím síce len na cvičenie, ale nie je problém.
Legíny majú byť aspoň po zadok zakryté tričkom, je to rovnaké ako pančuchy..
@veronika_pb no ten "kopcek", co silikon vytvori, tiez nie je vyhra.. 😁
Autorka - raz na mna vyskocil clanok s vychytavkami kdesi a tam bolo, ze intimka do nohaviciek, ale nie tak normalne, ale priecne cez kriticke partie a zahnuta cez latku. Ci to pomaha netusim, vela "vychytaviek" tam boli vyslovene blbosti..
Ja by na tvojom mieste volila sportovu suknicku cez leginy, alebo kratasy.
@januska12323 neplati pre sport. 🙂
Pre mna su leginky pre male deti alebo na sport. Nech ma zena akukolvek vymakanu postavu podla mna leginy sa nehodia, najma pokial nie su pod nejakou tunikou a pod.
Neriesim. Cim som starsia, tym viac je mi jedno, co si kto mysli o mojom obleceni. Su zeny, co si myslia, ze by som mala chodit iba v kostymoch. Su zeny, ktore si myslia, ze zena by nemala chodit nikdy v nohaviciach, ale len sukniach. Su zeny, ktore si myslia, ze leginy nepatria na nic ine, ako na sport. Su zeny, ktore by si leginy nikdy neobliekli. Su zeny, ktore neustale posudzuju seba a su zeny, ktore nemaju co robit, tak na zastavkach autobusu ziraju ostatnym zenam do rozkroku a na prdel a potom vypisuju na internet, ake je to nechutne. Raz pochopis, ze ludia sa tymto (mne tazko pochopitelnym) sposobom bavia. Ja ani neviem, co mal kto oblecene, ked som sa stretla pred par minutami s kamaratmi. Naozaj to netusim. A je mi to jedno. Bud stastna a rob tak, ako je tebe v prvom rade prijemne. Ak ti vadi niekde nieco a skrie ta to, tak napriklad mne ked pod leginami vadili niektore nohavicky (niektore strihy), pretoze to bolo neprijemne, zacala som nosit hlavne bezsvove (nikde nic netlacilo, neskrelo) a ked je ti prijemne, tak je vsetko ok
ja som veľmi rada, že sa tým niekto zaoberá, lebo obtiahnutý rozkrok v legínach vyzerá fakt hrozne.
Ja legíny nenosím, takže nepomôžem, ale skús iný strih, nejaký nižší sed by nepomohol? Lebo teraz tie vytiahnuté legíny až k prsiam a zvýraznené predky aj zadky ideálne v telovej farbe, hrôza, nuž, som už stará...