Ahpjte, mám taký zdravotný problém s mliecnymi žľazami a nemozem nosiť podprsenku, keďže som dlho kojila bradavky sa uz nedali do pôvodného stavu, ako to poriesit v lete aby mi nepresvitali cez oblečenie? Máte s tým skúsenosti? Najlepšie ak by ste mi poradili konkrétny produkt 🥰
@0silvia0 vôbec žiadna, skúšala som aj tie čo sú ako tielko, akoukoľvek podporu mám na prsiach hneď problém
ako myslíš, že hneď problém?
v tezenise kúpiš také nálepky - čisto len na bradavky.
Ani lambada nič čo ti to robí, keď nosis? Nenamyslas si to len? Však to vidno bez podprsenky vždy prsia, či celý rok nosis čiernu? Existuju nálepky ale to vidno cez obtiahnuté tričko a bledej farby vzdy
Stačí ti leukoplast telovej farby
@0silvia0 bolesti
@zuzubb007 nie chodím s tým po lekároch, mám zväčšené mliečne žľazy, ale zväčšili sa až 3 roky od ukončenia kojenia
@zuzubb007 doteraz som podprsenky nosila ale už som v štádiu, že ziadnu nemôžem, doteraz sa to dalo prekryť oblečením( sveter, bunda) ale ide lete tak hľadám spôsoby
@elviku11 vyskúšam 😊
@izabela333 ďakujem, skúsim leukoplast a ak nepomôže tak objednám odtiaľ už som to našla 😊
Teraz ich nemaju, ale tuto podprsenku nie je ani citit https://www.bonprix.sk/podprsenka-bez-kostic-3-... Len zakryva, podla mna nic nedrzi...
Ak by sa ti to nepodarilo , muži sa presvitajucim bradavkam len a len potešia ;P
@simsalabim tieto som nasla, tie z bonprixu ale idu popod prsia a to im nejakym sposobom prekáža
A aj ti lekari zistili, z coho to moze byt? Hormony? Nechces skusit nejake pripravky na upravu hladiny hormonov? Pupalkovy olej, gynex?
@0silvia0 ja si tiež myslím, že sú to hormóny ale podľa testov je všetko v norme takže žiadnu liečbu mi nenasadili ani neodporucili, zatiaľ len pravidelne kontroly môžem poprosiť viac info k uvedeným prípravkom?
Pre istotu skonzultuj so svojim lekarom, kedze mas tazkosti.
A keby si si ju kupila vo vacsom objeme? Proste iba na zakrytie?
@nika11103 fuj
@0silvia0 ďakujem pekne
Calzedonia, lindex, tezenis maju take nalepky na bradavky. Ja to bezne pouzivam
@simsalabim skúšala som sestrinu, krci sa mi to a vysi mi to a ked si ju utiahnem aby mi nelietala tak mám bolesti
@kiki68 v lete to vydrzi normálne aj cely den?
@0silvia0 ďakujem
@elviku11 leukoplast som dnes skúšala a vôbec to bradavky neprekryje 😃 respektive prekryje ale cez oblečenie ich vidno akoby tam žiaden nebol
A tie bezramienkove podprsenky? Ze ti to vlastne drzi len zospodu? Su rozne strihy, ktore nemusia v hornej casti byt obopnute...
Alebo potom len tielko ako spodna vrstva? A na to este cosi.. alebo nosit oblecko na dojcenie ..ma viac vrstiev, co kryju..
Sportove podprsenky to tiez vadia? Ja som sa vyse 2 rokov trapila s chronickou mastitidou, abcesmi, ale v sportovych to bolo ok. Nie moc obtiahnutych, ale drzali co mali drzat. A potom som nasla aj skvelu podprsenku od calvin klein. Akoby som ju ani nemala. Mozno by si mala vyskusat ozaj profi obchod na podprsenky, kde ti pomozu s vyberom spravnej velkosti, tvaru. Ja som chodila vyse roka do speci ambulancie zameranej na problemy s prisiami a tam mi dr. vravela, ze by som v podprde mala aj spavat, nech sa tie zlazy co najmenej hybu, nech nie su zatazovane vahou.
vystužená podprsenka neprichádza do úvahy?