Dobry den. Prosim o radu.
Chceli sme opasok, ale ked zdvihne ruky pri tanci, tak sa jej to nevrati naspat na pas.
Dakujem.
@amelie2017 tiez ma ako prve uputali 😂
@slavka1307 ponožky preč tu retiazku preč,zlaté ,ružové , modré, červené,tmavo zelené alebo akej kolvek farby topánky a kabelku k tomu rovnakej farby a aj náušnice preč,ak je to dievča maslu do vlasov
Ja by som prave tie ponozky zrusila, biju mi do oci a rozkuskovali ti nohy. Mozno nejaka farebna kabelka
@slavka1307 ja by som ozivila striebornou alebo cervenou farbou a to vyrazne nausnice kabelka a topanky. Jasne ze tie ponozky su len na tuto fotku.
Baby,tie ponožky má určite len pri skúšaní. Hádam si nemyslíte,že to má k outfitu 😂😂😂. Kabelku hocakej farby, retiazku preč, veľké náušnice.
Podla mna strih siat slecne nesedi.
Ale ked uz, tak retiazka prec a nejake mega vyrazne nausnice doladene s topankami.
@rebrambora áno šaty iné,ja si tiež myslím
Musia byť tieto šaty? 🙈
Ak musia, tak súhlasím s babami, farebné a výrazne topánky, náušnice....
@slavka1307 ak máte korunky alebo budete využívať šaty aj potom, iné šaty naozaj je nesedia
Ak je to mladá baba, išla by som úplne do iných šiat aj materiálu 😕
@slavka1307 ponozky urcite vymenite za silonky a ja by som dala pekny uces a potom uz len nejaky tenky strieborny alebo zlaty opasok a kabelocku k tomu alebo opasok a nausnicky take perlicky lebo celkovo saty aj ked su cierne su same o sebe vyrazne, ozdobne🙂
inak baby pravdepobne uz tie saty ma kupene a pyta sa na ozivenie, nie ci ich ma vratit, ci vymenit🙄🙄😝🤣
@slavka1307 mne sa tie saty velmi pacia. Dala by som si k nim elegantny vypnuty uces a cervene pery a topanky, nausnice a kabelku by som zladila do zlata 🙂
@slavka1307 https://www.kids-teenagers.sk/dievcenske-saty-s...
Len som dala návrch nič viac
Ja by som si vedela predstaviť oživiť šaty napr ešte "opaskom",keďže mi prídu na tebe o dosť väčšie
Vymenila by som vsetko 🙈 Ale ked uz musia byt tieto saty, tak retiazka prec, k satam opasok (vytvori zensku siluetu a zvyrazni pas) - bapr. bezovy so zlatou aplikaciou a bezove lodicky (pripadne zlate), nech predlzia nohy. Tieto lodicky s remienkom okolo clenka dost skracuju nohy. A vykasala by som rukavy. Kabelka listova jednoducha do ruky - zladit k lodickam aspon priblizne, nemusi to byt uplne ten isty odtien. Nausnice napichovacky v zlatej farbe, nie visiace. No a silonky klasicke telove samozrejme 😃
Tie saty vobec niesu na taku slecnu, vysia na nej.
Nepotrebuje opasok ale iné šaty. Keď už musia byť čierne tak nech má aspoň veľkosť, ktorá jej sedí a tvaruje postavu.
@slavka1307 hlavne dobru krajcirku a upravit strih siat tak aby sedeli na postavu.
Mam pocit, ze tie rukavy ta v tom robia taku utopenu 😔 ak mas moznost, asi ich odparat. Potom to uz bude pekne, max das nejake farebne sako.
A ak to musis takto nechat, tak vyraznejsi mekaup
Pytala sa na doplnky, tak preco komentujete saty?
Ved asi sa jej pacia, ak si ich kupila. Su to normalne rozsirene volne saty. Take sa nosia, nemusia byt zakonite ackove a v pase prestrihnute, ci na opasok.
saty nechat a vymenit kamaratku alebo nechat kamaratku a vymenit saty .. dokopy to proste nejde
Mas viac moznosti.
Saty su elegantne,aj topanky.
Retiazku ani nic ine nie,kedze uz tam mas vlastne detail,ktory toto nahradza.
Mozes si zvolit elegantne,jemne sperky-nausnice/tie co mas,alebo ine zlate,ci strieborne.k nim jeden,dva prstene/
V tom pripade si daj topanky a kabelku v rovnakej farbe/cervena,ruzova,smaragdovozelena,zlata/strieborna-podla sperkov/ alebo kabelka a puncochy v jednej farbe.
Ak by si si dala vyrazne dlhe nausnice/v niektorej farbe spomenutej vyssie/,staci uz len kabelka alebo len topanky alebo len puncochy v tej farbe.
Dolezite je to cele nepreplacat.
Takto ako to mas,bez retiazky ,je to velmi elegantne.
Ak si das vyrazny ruz/cerveny,ruzovy/ mohlo by to kludne ostat aj tak.
Neviem, ale tie ponozky su TOP 👍👍