Ako oživiť tento outfit?

slavka1307
18. nov 2023

Dobry den. Prosim o radu.

Chceli sme opasok, ale ked zdvihne ruky pri tanci, tak sa jej to nevrati naspat na pas.

Dakujem.

amelie2017
18. nov 2023

Neviem, ale tie ponozky su TOP 👍👍

veronikaszabova
18. nov 2023

@amelie2017 tiez ma ako prve uputali 😂

minenkak
18. nov 2023

@slavka1307 ponožky preč tu retiazku preč,zlaté ,ružové , modré, červené,tmavo zelené alebo akej kolvek farby topánky a kabelku k tomu rovnakej farby a aj náušnice preč,ak je to dievča maslu do vlasov

majlo1234
18. nov 2023

Ja by som prave tie ponozky zrusila, biju mi do oci a rozkuskovali ti nohy. Mozno nejaka farebna kabelka

beata110
18. nov 2023

@slavka1307 ja by som ozivila striebornou alebo cervenou farbou a to vyrazne nausnice kabelka a topanky. Jasne ze tie ponozky su len na tuto fotku.

tradaaa
18. nov 2023

Ja by som odparala rukávy a oživila staroružovou alebo zlatistou farbou. Napr. foto

koniarova
18. nov 2023

Baby,tie ponožky má určite len pri skúšaní. Hádam si nemyslíte,že to má k outfitu 😂😂😂. Kabelku hocakej farby, retiazku preč, veľké náušnice.

rebrambora
18. nov 2023

Podla mna strih siat slecne nesedi.
Ale ked uz, tak retiazka prec a nejake mega vyrazne nausnice doladene s topankami.

minenkak
18. nov 2023

@rebrambora áno šaty iné,ja si tiež myslím

miggy
18. nov 2023

Musia byť tieto šaty? 🙈
Ak musia, tak súhlasím s babami, farebné a výrazne topánky, náušnice....

minenkak
18. nov 2023

@slavka1307 ak máte korunky alebo budete využívať šaty aj potom, iné šaty naozaj je nesedia

tradaaa
18. nov 2023

Ak je to mladá baba, išla by som úplne do iných šiat aj materiálu 😕

galioska
18. nov 2023

@slavka1307 ponozky urcite vymenite za silonky a ja by som dala pekny uces a potom uz len nejaky tenky strieborny alebo zlaty opasok a kabelocku k tomu alebo opasok a nausnicky take perlicky lebo celkovo saty aj ked su cierne su same o sebe vyrazne, ozdobne🙂

galioska
18. nov 2023

inak baby pravdepobne uz tie saty ma kupene a pyta sa na ozivenie, nie ci ich ma vratit, ci vymenit🙄🙄😝🤣

mimi408
18. nov 2023

@slavka1307 mne sa tie saty velmi pacia. Dala by som si k nim elegantny vypnuty uces a cervene pery a topanky, nausnice a kabelku by som zladila do zlata 🙂

minenkak
18. nov 2023
domka222
18. nov 2023

Ja by som si vedela predstaviť oživiť šaty napr ešte "opaskom",keďže mi prídu na tebe o dosť väčšie

seahorse27
18. nov 2023

Vymenila by som vsetko 🙈 Ale ked uz musia byt tieto saty, tak retiazka prec, k satam opasok (vytvori zensku siluetu a zvyrazni pas) - bapr. bezovy so zlatou aplikaciou a bezove lodicky (pripadne zlate), nech predlzia nohy. Tieto lodicky s remienkom okolo clenka dost skracuju nohy. A vykasala by som rukavy. Kabelka listova jednoducha do ruky - zladit k lodickam aspon priblizne, nemusi to byt uplne ten isty odtien. Nausnice napichovacky v zlatej farbe, nie visiace. No a silonky klasicke telove samozrejme 😃

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januelik
18. nov 2023

Tie saty vobec niesu na taku slecnu, vysia na nej.

koniarova
18. nov 2023

@jj298 fuuu. Tak toto máloktorá dá,ale sú perfektné tie popruhy.👍

koniarova
18. nov 2023

@januelik dnes je móda mladých, na ktorých má všetko visieť.

galioska
18. nov 2023

@jj298 k tym satam? 😀🤣🧐

januelik
18. nov 2023

@koniarova ok, ale nie elegantne saty, ked uz, tak zvolit ackovy strih.

januska12323
18. nov 2023

Nepotrebuje opasok ale iné šaty. Keď už musia byť čierne tak nech má aspoň veľkosť, ktorá jej sedí a tvaruje postavu.

tykat
18. nov 2023

@slavka1307 hlavne dobru krajcirku a upravit strih siat tak aby sedeli na postavu.

pbra40
18. nov 2023

Mam pocit, ze tie rukavy ta v tom robia taku utopenu 😔 ak mas moznost, asi ich odparat. Potom to uz bude pekne, max das nejake farebne sako.
A ak to musis takto nechat, tak vyraznejsi mekaup

oli18
18. nov 2023

Pytala sa na doplnky, tak preco komentujete saty?
Ved asi sa jej pacia, ak si ich kupila. Su to normalne rozsirene volne saty. Take sa nosia, nemusia byt zakonite ackove a v pase prestrihnute, ci na opasok.

syslik81
18. nov 2023

saty nechat a vymenit kamaratku alebo nechat kamaratku a vymenit saty .. dokopy to proste nejde

osky
18. nov 2023

Mas viac moznosti.
Saty su elegantne,aj topanky.

Retiazku ani nic ine nie,kedze uz tam mas vlastne detail,ktory toto nahradza.
Mozes si zvolit elegantne,jemne sperky-nausnice/tie co mas,alebo ine zlate,ci strieborne.k nim jeden,dva prstene/
V tom pripade si daj topanky a kabelku v rovnakej farbe/cervena,ruzova,smaragdovozelena,zlata/strieborna-podla sperkov/ alebo kabelka a puncochy v jednej farbe.

Ak by si si dala vyrazne dlhe nausnice/v niektorej farbe spomenutej vyssie/,staci uz len kabelka alebo len topanky alebo len puncochy v tej farbe.

Dolezite je to cele nepreplacat.
Takto ako to mas,bez retiazky ,je to velmi elegantne.
Ak si das vyrazny ruz/cerveny,ruzovy/ mohlo by to kludne ostat aj tak.