Ako oživiť outfity?

18. mar 2024

Baby obliekam sa jednoducho, vlastne sa len obliekam, ale chcela by som nejako pozdvihnúť oblečenie na outfit, rozmýšľam, že začnem nosiť harnessy, opasky alebo dajte tipy ako zlepšiť obyčajne veci, mne všetko príde také obyčajné a žiada sa mi to nejako doplniť, obzvláštniť. Nosíte tieto postroje/popruhy? Nie je to také moc, drzé, alebo až erotické?

ufatess
18. mar 2024

Mne sa to páči a čakám na deň, keby sa na to odhodlám. Záleží, aké oblečenie k tomu zvolíš. Vieš z toho spraviť aj eroticky ladený outfit a aj outfit vhodný na pracovné stretnutie.

missviolet
18. mar 2024

presne opasky, harnessy, zaujimave nausnice vyuzivam na pozdvihnutie outfitu

vanilkovazmrzka
18. mar 2024

Mam jedny https://www.zrzaky.sk/p/zrzaky-zavinovacie-cier... a milujem ich. Hodia sa na saty aj kosele aj svetre, ludia sa vzdy trochu zarazia, ked ich mam, ale ja si to uzivam, ja sa citim dobre 😄 vsak je to ako opasok a traky, nic vulgarne v tom nevidim

A najradsej to mam v kombinacii s bezovymi cipkovanymi satami, bavi ma ten pekny kontrast 😄

mmooly
18. mar 2024

nie je to už out?? už pár rokov to vídavam..

nops
23. mar 2024

Strašne sa mi to páčilo,vyskúšala a zistila,že nie som na to celkom typ.Takze šperky.Naj vintage,tmavé striebro,výrazné náušnice,topánky.Bohuzial sa v práci prezliekam,takže sa moc nevyblaznim

jasminet
23. mar 2024

mne to pride total antieroticke - pripomina mi to postroje co nosia deti na podporu spravneho drzania tela. takze ak niekoho v tom vidim, prve co mi napadne je, ze ho boli chrbat 😉