🙈 baby asi sa budete smiat ale ako mam obliect svadobne saty???
Dostala som ich ale neprisla som na to ako sa do nich obliect???
Pod suknou je vela vrstiev mam to obliekat od sukne?
Vzadu to ma gombiky
Návod k nim nie je? Žartujem 😊
Od sukne a rozopnuť vzadu gombíky, akurát ti ich bude musieť niekto zapnúť
Z boku môže byť ešte schovaný jemný zips
odopni gombiky skoc do nich natiagni a zagombikuj ...z vchu dovnutra -ak sa chapeme
Presne
@ukgirls . Skocit do nich a vytiahnut hore
A to je taky problém?? Až také veľké nevyzerajú byt. Ja chcem ešte väčšie a dlhou vlečkou, aj ked sa uz vobec, ale ze vobec na tu debilnu svadbu neteším. Takze urob tak ako ti napisali vyššie. Daj ich na zem, skoč do nich a natiahni na seba.
Ten kruh zrejme drzi spodny lem spodnicky, aby sa na nej sukna pekne dosiroka rozprestrela.
Uz som ich vyskusala. Su mi velke
Už aj k šatám treba návod?
@bessie12 och zlatko to mi je luto uprimnu sustrast :(
Ďakujem 🖤😭 dnes mala pohreb 😞 ale vyzerala tak pokojne, ako keby spala. Aj tak stále nemôžem tomu uveriť 😭 este v nedeľu sme sa spolu bavili a o pár dní ... 😭
@bessie12 neboj casom to preboli. Nepremyslala si nad odlozenim svadby?
Nie. Nebudem kvôli tomu odkladať svadbu. Už máme takmer všetko zaplatené. Prišli by sme o nemalú sumu peňazí. Ale pravdupovediac som na ňu veľmi naštvaná. Nechala ma len v samých problémoch. Lomcuju mnou všetky emócie, ale prevažujú skôr tie negatívne.
@bessie12 to mi je luto, ale vies ako sa to hovori aj to zle je na nieco dobre. Drzim palce😘
No tak toto neviem ci je / bude na niečo dobré. Ostala som sama. Nemám žiadnych surodencov a moja cast rodiny uz nezije. Aj keď mam kamaratov a rodinu, ale oni tiež majú svoje vlastné problémy, aj keď sa mi snažia pomôcť ako len môžu. Ale nechcem ich využívať 😞
Rozloz ich (napr. na zem) a odfot cele spredu i zo zadu. Nech je vidiet, z coho vsetkeho sa skladaju.