Ahojte zienky, co chodite na fotenia, ako obliect seba, manzela, chlapcov (3 r a 0.5 r)? Ideme prvykrat, tak rozmyslam, co ako 😀 poradte prosim 😊
Skús si pozrieť Pinterest, je tam veľa inšpirácií. Ďalej závisí aj od toho, ako je vyzdobený ateliér. Nie všade sa hodí klasická červeno zelená kombinácia. Inak ak napíšeš fotografovi ku ktorému idete určite ti poradí do akých farieb bude najlepšie keď sa zladíte a potom už podľa toho si nájdeš na internete inšpiráciu na outfity
A ake bude pozadie na foteni vies?
Sice neporadim ako sa mate obliect ale dcera chodi kazdy rok na vianocne fotenie v ramci tanecnej a vzdy im fotografka da vediet do akych farieb sa ladit, podla toho ako bude ladeny atelier, vzdy potom ladim saty do tych farieb, vacsinou vyberam jednofarebne. Takze by som sa urcite opytala forografa/ky co vas bude fotit tak ako radia predo mnou.
hlavne jednoduche jednofarebne kusky , tie na fotkach vyniknu najlepsie 🙂
Všetci červeno-zelene. To je take vianočne 🙂
Ja mam rada klasiku. Chlapi a chlapci rifle, alebo hnedé nohavice, biela košeľa, biele ponožky. Bud motýlik k šatám ženy, alebo aj nič. Žena červené alebo zelené šaty. Ja neviem, asi som divná, ale tie kárované košele zeleno červené neznášam. 😀 A na chlapcoch vesty tiež nie 🙈