Ako nosiť tieto šaty cez zimu?

24. okt 2024

Ahojte dámy,
chcela by som vás požiadať o pomoc. Viem, že niektoré ste tu módne znalé. Máte nejaké nápady ako vynosiť tieto konkrétne šaty cez zimu? Čo si k tomu dať, akej farby, ako to skombinovať, aby to dobre vyzeralo a aby mi nebolo zima na ruky a nohy? Proste ako zladiť celý outfit, nejaké nápady? Chcela by som tieto šaty vynosiť proste len tak, na stretnutie s kamoškami, do reštaurácie, možno do divadla...

koniarova
24. okt 2024

Sú krásne. 😍 Ja by som pod ne dala tenký rolák a vysoké čižmy v rovnakej farbe ako rolák.

buberova
24. okt 2024

Viem si predstaviť že gen Z by si na nich šupli hrubý, pletený rolák a vybavené 🤣🤣🤣 to sa mne samozrejme nepáči

lucia13022023
24. okt 2024

Kraasme sú 🤍 mne sa páčia saténové šaty v zime na takýto spôsob.

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

Su velmi pekne, ale neviem ci nie su az moc elegantne na bezne nosenie.

S tenkym opaskom a hrubym svetrom a spicatymi cizmami s tenkym podpatkom to bude pekne.

simca06022011
24. okt 2024

Na von by som si na to dala riadny hruby dlhy kabat... ale neviem co na naohy? nejake cizmy? vysoke??
A potom v restikach a tak nebyva chladno podla mna... takze nic na to.. alebo ano ja sice nie som gen Z mozno nejaky kardigan alebo sveter by som zohnala na take.. prebehni a nezamrzni :DDDDD
Inak material nie je chladivy, studeny? :D ja mam zimomriavky len ked to vidim (ale inak krasne saty)

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

Nejaku bezovu dlhu kozusinovu vestu by som k tomu tiez skusila, ale treba to vidiet spolu no 😄

biba_18
24. okt 2024

išla by som do bežovej a vyššie hnedé semišové čižmy… bežovohnedý svetrík navrch… aby bolo vidno celé šaty, to neviem či sa hodí na zimu, že niečo teplejšie pod to, to asi nie…

koniarova
24. okt 2024

@lucia13022023 anoo ❤️❤️

biba_18
24. okt 2024

@buberova ja som generácia x - a tiež by som k tomu šupla hrubý sveter. ale ja by som k tomu dala opatky, gen z asi martensy 😂

drews_beauty
24. okt 2024

Daj si do youtube: VRSTVENIE | Ako nosiť letné šaty aj v zime je tam niekoľko príkladov, ako v zime vrstviť letné šaty 🙂

Väčšinou šaty s krátkym rukávom vyzerajú čudno, keď majú pod sebou rolák, dlhé tričko či košeľu. Takto sa nosia skôr šaty s ramienkami alebo bezramienkové. Čiže ja by som sa na ne pozerala skôr ako na sukňu a vrch zakryla svetrom, rolákom, mikinou. Priznaný vrch by som keď už nosila iba s koženou bundou, kabátom, kožúškom.. ale osobne by mi bola takto zima si dať holé ruky do bundy :D

A pre mňa sa dajú zakomponovať aj na bežné nosenie, ja mám v tomto posunuté hranice a som za to, aby sme nenosili len nudné veci na kávu s kamoškami 🙂

liusa82
24. okt 2024

áno dá sa kombinovať ako je aj hore nad mojím komentár.To je fajn nápad.Tiež takto vrstvím oblečko.Ale tieto konkrétne skôr tak ešte teraz na jeseň skombinovať napr s tým svetrom..ale cez zimu neviem si to nejak predstaviť.Chladný materiál sa mi zdá to na zimné obdobie

deti95060810
24. okt 2024

ja by som ich odložila a vytiahla až na jar..

tomasisa
25. okt 2024

ja by som si k nim dala bud hnede vsetky odtiene, cizmy,spic a najlepsie uzky podpätok a najlepsie cokoladova hneda,pod to tenky rolacik,tiez v hnedej , alebo tmavomodre cizmicky spic,tenky opasok,a tmavomodry svetrik, nie prilis hruby, a do tretice bezove cizmy,cizmicky, tu uz by nemusel byt uplne spic a pod to biely rolacik, alebo na saty biele sacko....
spic zdoraznujem preto ,lebo struktura latky je skor honosna, a nejake okruhliaky a lopaty by akoby dehonestovali tu kvalitu materialu...
inak saty su prenadherne, v lete by som bola odvaznejsia a s oranzovou sytou by som kombinovala, aj so svetlou ruzovou..cyklamenovou