Ahojte dámy,
chcela by som vás požiadať o pomoc. Viem, že niektoré ste tu módne znalé. Máte nejaké nápady ako vynosiť tieto konkrétne šaty cez zimu? Čo si k tomu dať, akej farby, ako to skombinovať, aby to dobre vyzeralo a aby mi nebolo zima na ruky a nohy? Proste ako zladiť celý outfit, nejaké nápady? Chcela by som tieto šaty vynosiť proste len tak, na stretnutie s kamoškami, do reštaurácie, možno do divadla...
Viem si predstaviť že gen Z by si na nich šupli hrubý, pletený rolák a vybavené 🤣🤣🤣 to sa mne samozrejme nepáči
Su velmi pekne, ale neviem ci nie su az moc elegantne na bezne nosenie.
S tenkym opaskom a hrubym svetrom a spicatymi cizmami s tenkym podpatkom to bude pekne.
Na von by som si na to dala riadny hruby dlhy kabat... ale neviem co na naohy? nejake cizmy? vysoke??
A potom v restikach a tak nebyva chladno podla mna... takze nic na to.. alebo ano ja sice nie som gen Z mozno nejaky kardigan alebo sveter by som zohnala na take.. prebehni a nezamrzni :DDDDD
Inak material nie je chladivy, studeny? :D ja mam zimomriavky len ked to vidim (ale inak krasne saty)
Nejaku bezovu dlhu kozusinovu vestu by som k tomu tiez skusila, ale treba to vidiet spolu no 😄
išla by som do bežovej a vyššie hnedé semišové čižmy… bežovohnedý svetrík navrch… aby bolo vidno celé šaty, to neviem či sa hodí na zimu, že niečo teplejšie pod to, to asi nie…
@lucia13022023 anoo ❤️❤️
Daj si do youtube: VRSTVENIE | Ako nosiť letné šaty aj v zime je tam niekoľko príkladov, ako v zime vrstviť letné šaty 🙂
Väčšinou šaty s krátkym rukávom vyzerajú čudno, keď majú pod sebou rolák, dlhé tričko či košeľu. Takto sa nosia skôr šaty s ramienkami alebo bezramienkové. Čiže ja by som sa na ne pozerala skôr ako na sukňu a vrch zakryla svetrom, rolákom, mikinou. Priznaný vrch by som keď už nosila iba s koženou bundou, kabátom, kožúškom.. ale osobne by mi bola takto zima si dať holé ruky do bundy :D
A pre mňa sa dajú zakomponovať aj na bežné nosenie, ja mám v tomto posunuté hranice a som za to, aby sme nenosili len nudné veci na kávu s kamoškami 🙂
áno dá sa kombinovať ako je aj hore nad mojím komentár.To je fajn nápad.Tiež takto vrstvím oblečko.Ale tieto konkrétne skôr tak ešte teraz na jeseň skombinovať napr s tým svetrom..ale cez zimu neviem si to nejak predstaviť.Chladný materiál sa mi zdá to na zimné obdobie
ja by som ich odložila a vytiahla až na jar..
ja by som si k nim dala bud hnede vsetky odtiene, cizmy,spic a najlepsie uzky podpätok a najlepsie cokoladova hneda,pod to tenky rolacik,tiez v hnedej , alebo tmavomodre cizmicky spic,tenky opasok,a tmavomodry svetrik, nie prilis hruby, a do tretice bezove cizmy,cizmicky, tu uz by nemusel byt uplne spic a pod to biely rolacik, alebo na saty biele sacko....
spic zdoraznujem preto ,lebo struktura latky je skor honosna, a nejake okruhliaky a lopaty by akoby dehonestovali tu kvalitu materialu...
inak saty su prenadherne, v lete by som bola odvaznejsia a s oranzovou sytou by som kombinovala, aj so svetlou ruzovou..cyklamenovou
Sú krásne. 😍 Ja by som pod ne dala tenký rolák a vysoké čižmy v rovnakej farbe ako rolák.