Ahojte, nemáte niekto nápad, prípadne skúsenosť ako ste si našli vlastný štýl obliekania?
Veľa sa mi toho páči aj na fotkách aj po ulici, keď idem. Len neviem či by sa mi to hodilo, či by som sa v tom cítila dobre a vedela to kombinovať. Ako ste našli to svoje a naučili sa ako na to?
@1maminkaaa Ja som to nikdy takto neanalyzovala. Co sa mi pacilo, to som si obliekla a to bol moj styl. V case sa to aj meni, na strednej som mala iny styl ako v 30ke a este iny mam teraz.
Ja mam ale skor s mojim stylom problem, ze niekedy viem, co by sa mi pacilo, co by sa mi hodilo a potom to marne hladam a nikde to nemaju 🙂 Uz som si parkrat povedala, ze uchylim sa aj k Temu, ale ani tam to nebolo 🙂
Ja som aktualne vyradila nohavice nosim iba šaty😅aj cez zinu budem... btw citim sa lepsie pohodlnejsie cize myslim ze som sa realne nasla v niecom co sa.tyka oblecenia
Daj si spraviť farebné a strihov poradenstvo a dosť ti to uľahčí nakupovanie. V BA napriklat to jedna pani robi tiez a pôjde s tebou aj do obchodu a poradí ti.
Niečo to stoji ake ako štart pre teba je to fajn pomoc 🙂.
@svetlonos môžem na ňu dostať kontakt prípadne link. Ďakujem
prosím za až nezabudnem napíš spravu a večer ti to pošlem, ôk?
Treba si naštudovať aké štýly existujú a zamyslieť sa nad tým čo a prečo sa nám páči.
Ja som absolventka kurzov Supervizáž a tam sme si prešli všetkými časťami vizáže - farby, strihy, štýl a pod...
Keď si v obchode, vyskúšaj si viac druhov oblečenia a zober si niekoho, kto ti aspoň trošku poradí. Ide jeseň, ochladí sa, kľudne skús legíny a nejaké krátke pletené šaty. K tomu topánky kotníčky šnurovacie a kľudne aj klobúčik k tomu. Kabelku k tomu dolad vo farbe topánok. A hlavne si vyber druhý farieb, ktoré sa ti páčia a ci sa ti aj hodia. Skúšajú všetko a vyberaj čo s čím skombinujes.
Cestovaním a s tým spojeným obmedzeným množstvom oblečenia. Začala som sa baliť tak aby všetko so všetkým pasovalo. A zostalo mi to potom aj pri nakupovaní. Vždy si nákup dobre premyslim či je tá vec kvalitná, či sa mi hodí do môjho satnika.... Skús si na Pintereste ukladať outfity ktoré sa ti páčia a možno tak objavia kľúč k tvojmu štýlu. Ja som ho tak našla pri zariaďovaní domu 😄 tiež sa mi páčilo "všetko", a toto mi pomohlo vyselektovať, podľa toho ktorý štýl som ukladala najčastejšie