Ako by ste kombinovali tieto šaty a tuto sukňu?

barbora544__
20. máj 2024

Ako by ste kombinovali tieto šaty a tuto sukňu

patus_2
20. máj 2024

@barbora544__ k sukni jednoduché biele/čierne tričko, tenisky alebo sandálky.

ssimusska
20. máj 2024

@barbora544__ K sukňi určite biele + čo obľubuješ nosiť, či už elegantnejšie tenisky, sandálky alebo lodičky + vhodná kabelka a šperky a k šatom nejakú peknú kabelku a obuv akú preferuješ. Kvetinky niesu moja šálka kávy ale isto sa dajú pekne zladiť.

barborachors
20. máj 2024

Skombinovala by som ju so smetiakom, pripadne s vrecom do toho smetiaka.

barbora544__
autor
20. máj 2024

@barborachors aká primitívna odpoveď

barbora544__
autor
20. máj 2024

@barborachors podľa mňa sa nevyznásdo toho co je v móde a co sa nosí

lukbe
20. máj 2024

@barbora544__ no ja neviem, ale tie saty mi opipadaju ako nocna košela.

barbora544__
autor
20. máj 2024

@lukbe nepýtala som sa ze ako vám pripadajú ale ako sa dajú kombinovať

lukbe
20. máj 2024

@barbora544__ ved to je v mojej odpovedi.

simca06022011
20. máj 2024

tiez my saty pridu ako pyzama, a tak by som ich aj nosila ak su z bavlny, z nicim by som to nekombinovala, ak teda niekde by som v tom isla tak max tenisky a na dvor (mozno im krivdim a oblecene vyzeraju lepsie). A ta sukna s niecim svetlym, napr. biele tricko/tielko+napr kardigan, kludne tenisky alebo sandalky... alebo nieco na sportovy sposob aj s riflovou bundou (ale teda to nie je moj styl)

lindous
20. máj 2024

No tie šaty, minimálne podľa tejto foto, by som aj ja kombinovala asi s vankúšom a perinou, lebo mi pripomínajú nočnú košeľu 😅 ale hlavne, že sa tebe páčia a teda max by som ich skombinovala s bielymi plátenkami a nič viac nepotrebujú…sukňu tak, ako už napísali baby vyššie, ja si viem predstaviť nejakú bielu ľahkú kratšiu blúzku a sandále na platforme, taký dovolenkový vine

sovica
20. máj 2024

No, ja sa musím pridať ku kočkám vyššie. Mne tie šaty tiež evokujú nočnú košeľu. Ale našla som ich na Gate ako obtiahnuté šaty, tak Ti teda verím, že sú to šaty. Ja by som ich skombinovala s bielymi alebo khaki teniskami alebo sandálkami. Kabelka bledoružová alebo khaki.
Sukňa bude najlepšie vyzerať s bielym obtiahnutým basic tričkom alebo bielou košeľou uviazanou v páse na uzol. Ak máš dobrú postavu (štíhle brucho), tak si viem k nej predstaviť aj jednofarebný crop top (biely, zelený alebo ružový), na nohy biele tenisky alebo sandálky v khaki alebo ružovej farbe - záležalo by od toho, čo dáš na vrch.

daniela2202
20. máj 2024

@barborachors 👍👍👍

prasiatko30
20. máj 2024

Pripadne by aom ich kombinovala s vystrednou tetickou z nejakeho miestmeho druzstva, kvetinkovou zasterou a gumakmi

solange7
20. máj 2024

Tie saty vyzeraju naozaj ako nocna kosela.

gabikaa96
20. máj 2024

@prasiatko30 odpadla som 😂😂😂

joesvk
20. máj 2024

Šaty možno na postave vyzerajú pekne. To ťažko takto určiť. Ale ako už bolo povedané ,dala by som k nim plátenky biele alebo espadrilky béžové.
Možno tenký hnedý opasok.
Sukňa v pohode-na elegantno s blúzkou alebo športovo s tričkom.

nat_alia
21. máj 2024

@barbora544__ cokovek len nie tenisky k tomu...elegantnejsie topanky nejake

dariaaa
21. máj 2024

@barbora544__ práve som zehlila 86ricnej babičke nočnú koselu.Len ta ma gombíky.Prosim ta,toto nie.Neviem co by pomohlo tým satam aby si sa zachranila.Sukna nie je zla,k tej ako som čítala,mozes vlastne farby co sú na nej,ale biele tricko,tielko ju zjemni.Ale ked ja by som ju neobliekla.Pride mi ako spred 20 rokov sudovy strih sa mi zda ze to volali.Ale nam sa pacit nemusi.Ked ju zladis s bielym,kludne jemne botasky,..

dominikamacakova
21. máj 2024

Prvé nejaká riflova bunda a biele tenistky a sukňu k nejakému krátkemu tričku a koženým sandálam.

jasla
22. máj 2024

Saty ak su viac nad kolena, tak mozno aj ako tuniku k leginam. Sukna suhlasim s ostatnymi

mantilka
30. máj 2024

K sukni by som dala biele alebo čierne tričko, blúzku alebo khaki zelené alebo ružové tricko...takej farby ako na sukni. Šaty fakt na prvý pohľad ako pyžamo ale možno sú to šaty...sandálky a kabelka.

galganka
30. máj 2024

V prvom rade by som ich skombinovala so žehličkou. Hlavne sukňu. Šaty by som potom skombinovala smerom do vreca na swap a burzu a sukňu s bielym vrchom a topánkami podľa počasia (sandále, plátenky...)

margotka17
1. jún 2024

@barbora544__ šatky aj k leginkm takým 3/4 bielym. K suknicke biele tričko či blúzku, biele tramky či balerínky...