Ahojte, o par mesiacov idem na svadbu ako svedok..
Topánky na podpätku neoblubujem mám jedny oblubene topanky, v ktorých vydržím na širšom podpätku v žltej farbe, nechcem si kupovať ďalšie Topánky ktoré nevyužijem preto plánujem radšej prispôsobiť šaty topánkam ako naopak.
Akej farby šaty by sa k nim mohli hodiť? Šaty by som plánovala v midi dĺžke žiadne dlhe po zem ani mini
Ďakujem za rady 🙂
Modré 🤗
Skús poslať foto topánok.
Smaragdovo zelené, hnedé...
Tyrkysové
Cierne, sede, modre,hnede.
Ja som mala šaty v zlatej farbe a k tomu žlté lodičky.
Fialové. Zalezi od odtiena topanok cim tmavsia zlta, tym tmavsia fialová a naopak.
Ale dost zavisi od tvaru topanky a najma odtienu zltej
Ak budes svedkyna tak sa skus aj nevesty opytat aku ma predstavu. Ja by som ti poradila dlhe vo farbe "sage green" ako eukalyptus a topanky nebude az tak vidno 🙃
Ruzova barbie pink, tyrkysova, kralovska modra, zelena ( intenzivny odtien), cierna, seda
Tmavo zelená, ale fakt záleží aké sú to topánky tvarovo
Krásne k tým môžeš fakt toho veľa,už máš niečo vybraté
O overale si nerozmýšľala
@minenkak nie overal vôbec, tie nenosím je to pre mňa nepraktické 🙂
@minenkak mám predstavu ako by mali vyzerať len som sa vôbec nevedela zorientovať v tej farbe
A šaty si už niečo pozerala
Koľko máš rokov ,výška, váha
@minenkak ja zbožňujem takýto typ šiat, midi dĺžka, telové ideálne ešte aj taketo priesvitne rukávy 🙂 len tu farbu som rozmýšľala..
29r, 162/55
@minenkak *tylove
Choď radšej do výraznejšej farby podľa mňa ako baby písali,
https://www.glossy.sk/staroruzove-tylove-midi-s...
Tieto nemajú rukávy ale sú krásne ,si mladá,si môžeš dovoliť čo chceš
topánky sú pekne...farbu šiat by som si dala hocijakú,midi dlzka super, len veľmi sa mi nepáčia tie remienky okolo členku,podľa mňa to skracuje a mne osobne sa to vôbec nehodí ku šatám...príde mi to mohutné nejako,ja by som si tak,či tak kúpila aj také isté ale bez tých remienkov a keď nemáš rada opätky,radšej na nižšom opätku ako tie remienky,no nemôžem si pomôcť ale veľmi mi to vadí
@janaolas332 Topánky sa mi presne ako na foto hodia k rifliam a nohaviciam...inak pri šatách mi pôsobia mohutné,ale ty ideš na svadbu 🙂
modre