Aké topánky k týmto šatám?

18. nov 2023

Ahojte,
Videla som už viac podobných príspevkov, chcela by som sa poradiť.
Dcéra ma takéto šaty na venček, aké topánky k nim by ste odporúčali?
Biele, telové lodičky, ružové sandálky, ísť do úletu typu conversky?
Kupovala ich s tatom, ja som ležala v nemocnici, takže už som videla šaty až kúpené. Mne v nich pripadá trochu ako nevesta, bojím sa, že ak si dá trebárs biele lodičky, ozaj to celé bude pôsobiť tak nevestovsky.
Kľudne poraďte aj, aké zvyšné doplnky by ste volili.
Ďakujem za všetky rady a nápady 💖

1ryba
18. nov 2023

Ja by som dala telové lodičky. Šaty sú fajn. Nevyzerá ako nevesta ale normálne ako mladé dievča. Tenisky určite nie. To by bola učinená katastrofa.

1ryba
18. nov 2023

Doplnky iba náušnice. Aj to decentné, lebo krajkový vrch je sám o sebe dostatočne výrazný. Nič viac.

minenkak
18. nov 2023

Však zlaté žlté Converse a žltú kabelku alebo opasok alebo akú farbu má rada

rebrambora
18. nov 2023

Vsetky moznosti sa mi pozdavaju, okrem bielych lodiciek.

topier
18. nov 2023

Na vencek urcite nie conversky. Ale tiez by som sla do nejakej vyraznejsej farby topanok + opasku a z doplnkov len nausnice.

betulinka1
18. nov 2023

@minenkak presne by som aj ja isla so nejakych štýlových tenisiek.

autor
18. nov 2023

Ďakujem za rady 😊 v lodičkách dcérka veľmi chodiť nevie, skôr tie sandalky by boli lepšie, tak uvidíme, čo sa podarí zohnať. Máme na to 2 dni a ja ešte ležím s horúčkami a nemyslí mi to, takže paráda 🙄 a myslíte, že vlasy môžu zostať rozpustené, vyžehlené? Na kaderníčku nebude čas, majú ešte školu a už hodinu po skončení vyučovania musia byť na mieste.

guudy
18. nov 2023

Na vencek urcite spolocenske topanky na opatku. Nemusi byt vysoky, ale nech ma. Alebo tie sandale, ale volila by som nie bezne letne, ale tiez na opatku. Urcite telove, ruzova s bielou budu posobit infantilne.

januska12323
18. nov 2023

Sandále a vlasy nech si spraví ako vie, kľudne aj rozpustené.

guudy
18. nov 2023

Suhlasim, vyzehlene rozpustene budu ok.

1ryba
18. nov 2023

Prosím vás aj vy nosíte tenisky na ples? Lebo venček je spoločenská udalosť niečo ako ples ale pre nižsie ročníky. Ja som ešte spoločenský tanec tancovať v teniskách nevidela. Snád ide aj o to, aby sa mladí naučili tancu aj bontónu. O tom je tanečná. Tenisky tam nepatria. Potom sa nedivím, že sa tu chodí v károvanej košeli do opery. Lodičky sa dajú kúpiť úplne nízke alebo balerínky.

autor
18. nov 2023

@guudy tými ružovými som skôr mala na mysli rosegold, niečo trblietavé možno

1ryba
18. nov 2023

Trblietavé nie. K tomu krajkovému vrchu. Bude vyzerať ako od kolotočov. Menej je viac.

guudy
18. nov 2023

Chapem, ale trblietave sa k cipke nebude hodit. Saty su same o sebe velmi vyrazne, takze za mna boty co najnenapadnejsie 🙂

1ryba
18. nov 2023

Vlasy pokojne aj vysoký cop z vyžehlených vlasov. Aj alebo natočený kulmou.

autor
18. nov 2023

@1ryba takéto čosi som mala na mysli. Mne sa to nezdá kolotočárske. No uvidíme, čo nájdeme

1ryba
18. nov 2023

A bude bosá? Lebo ak si dá silonky do sandálov, tak to bude riadne nepekné. V jednoduchosti je krása. Neutrálne nude lodičky alebo baleríny a bude kočka.

guudy
18. nov 2023

Tie boty su pekne (najma tie prve), ale nehodia sa podla mna k typu siat..

sasesoe
18. nov 2023

Ahoj, ak to je na vencek, tak uzavreta spicka a ideal tanecne topanky, nech v nich bie tancovat a nebolia ju potom nohy, len dost kratky cas, objednat nestihate,cize jedine googlit/pytat sa kde v okoli sa daju nejake kupit, vziat saty so sebou do obchodu al aspon fotku, zvyknu poradit.... vlasy by podla etikety mali byt vypnute, ale hlavne z praktickeho hladiska - bude sa potit pri tanci, vsade jej liest.... nech si pozrie nejake jednoduche ucesy na nete, vela sa da spravit sama doma/v skole s kamoskami vez prestavku, nejaku ozdobu/sponky/vlasenky do vlasov

autor
18. nov 2023

@1ryba áno, to je to, že k sandálkam treba bosé nohy, ideálne vkusnú, decentnú pedikúru

1ryba
18. nov 2023

Píšeš, že nevie chodiť v lodičkách. Určite je noha pevnejšia v lodičke ako v sandále. Zvoľne nízky podpätok a bude to aj pekné aj sa jej bude dobre tancovať.

autor
18. nov 2023

@minenkak ďakujem, ten posledny link, taký jednoduchý a pohodlný strih sa mi páči.

autor
18. nov 2023

No, ja som skončila v nemocnici, takže preto doháňame na poslednú chvíľu..ale aj tak, mala si dať šaty, ktoré mala na rozlúčku so zš, k nim aj topánky, ale tak na poslednú chvíľu zmenila názor, tak už keď má iné šaty, už to nejak doladíme

autor
18. nov 2023

Inak Vám ozaj ďakujem za podnetné rady a konkrétne tipy 🙂

daniela2202
18. nov 2023
minenkak
18. nov 2023

Prosím majú aj iné farby a je to CCC stačí ísť do obchodu a ak nemajú u vás väčšinou to zloženú ak majú na inej predajni takže to stihnete

alienkami
18. nov 2023

Niečo také a k tomu saténovú stuhu v rovnakej farbe ako opasok (mašľu dozadu)

tradaaa
18. nov 2023

Šaty vybrali pekné, aj sedia, dala by som jej k tomu neutrálne balerínky, napr. béžové, sivé, staroružové, bledo modré, bledo zelené, ale nevýrazné farby. Úplne obyčajné, nič leskleho, bez ozdôb. Ani opasok by som nemenila, je to super ako to je. Vyzerá mladučko, lodičkami by vyzerala neprirodzene, a ešte ak v nich nevie ani chodiť. sandále vôbec nie, jedine ak s plnou špičkou, na venček sa to vyžaduje, pravdepodobne jej po nohách chlapci aj trochu postúpajú🤷
Hlavne nech sa cíti pohodlne a užije si to