Ahojte, v decembri pôjdem na oslavu 50-ky. Oslava bude v hoteli, 80 ľudí. Ja sama už mám 50 rokov. Prosím Vás,aké topánky by sa mi k nim hodili? Uvažujem nad béžovými lodičkami.
Ďakujem za radu.
Telové silonky a lodičky čierne alebo béžové
Silonky určite telové. Lodičky béžové.
Suhlasim. Telove silonky a bezove lodicky budu fajn.
No tak k týmto šatám sa béžové lodičky ale ze absolútne nehodia. Tmavohnedá, mahagón ale top je za mňa olivovo zelena.
Podla mna sa bezove lodicky vobec k tym satam nehodia 🤷🏼♀️ urcite by som isla do ciernych a inac ani tie cierne cizmicky na fotke nie su vobec zle. Plus by som dala cierne silonky ale take tie hrubsie nie uplne “priehladne”
@domiklik olivovo zelené? Fu,to asi ťažko zoženiem, aké dala si mi chrobáka do hlavy...
Saty vyzeraju tensie, hrube silonky sa k nim nehodia a uz vobec nie na oslavu. Telove pancusky a nude , cierne lodicky.
Čierne pančuchy, ale tenšie, určite nič hrubé. Čižmičky skracujú nohy, takže čierne lodičky. Iba ak si vysoká a štíhla, tak môžeš uvažovať nad čižmičkami. Ale jednoznačne čierne.
Tak ako je to na fotke je to bez chyby.
Béžové absolútne nie.
@zuzanockamt
@mk1111111111
@martul a kabelka? Ak si teda vyberiem čierne lodičky asi aj kabelka by mala byť čierna...či?
Ja by som si vzala čiernu.
Je na satach zlaty opasok- teda, aspon sa zda, tak moze byt cierna, ak das cierne lodicky, nude- ak das nude lodicky, zlata k obom lodickam, potom aj nausnice zlate
Mne sa tie šaty na oslavu nehodia prepac
@megan777 a prečo?
Cierne, zlate.
Ja by som volila farby podobné tým na šatách, teda tmavozelené alebo bordové.. ak by som nezohnala, vzala by som čierne, ale béžové určite nie.. a telové silonky (ale ja všeobecne iné nenosím) 🙃
@megan777 ved nejde na ples, na oslavu ide, saty su super
Zlaté topánky
@mk1111111111 na oslavu ok ja ze niekde ples atd
ale aj tak zena krasna ani nevyzeras na 50 ine saty by som dala ja neviem
@megan777 to nie som ja🙂 požičala som si foto z netu odkiaľ som šaty kupovala😉
aha pardon😍
Bezovymi lodickami pokazis maloco, k tymto satam sa hodia 👍