Poraďte akú obuv máme zaobstarať ak sa chystáme k moru. Ideme prvý krát v živote k moru do Chorvátska.
My mame z Decathlonu
Decathlon, Lidl máva tiež.
Keď hodíš do gúgla, nájdeš.
Nepotrebuješ žiadne extra špeciálne.
Decathlon
@katkaseiner hodila som ešte pred tým ako som založila túto tému, lenže sa v tomto nevyznám. Na foto vyzerajú niektoré ako členkové ponožky iné ako s hrubšou podrážkou iné ako crossky, a neviem si predstaviť plávať v crosskách
Napríklad.. https://www.decathlon.sk/p/123028-988-detska-ob... za 8 €, ak by si stupila na ježka, pichliač ti neprejde cez podrážku
Ako píšu baby. Ale neobjednavaj!!! Skušaj. Ak má niekto z rodiny vysoký nart môže nastať problém. Niektoré sú hrozne naúzko.
@katkaseiner vidíš toto čo som jej napísala sa ne nete dozvie,ak by objednavala z netu
@isis234 a dá sa v takej obuvi riadne plávať?
Samozrejme že sa dá plávať.
Máme z Lidlu, Decathlonu , chodíme do Egypta a normálne pláveme.
Však to neváži 5 kg 😄
V Chorvatsku kupis v stankoch take farebne do vody, maju ich na kazdom kroku.
ano
Mám z Dedry, to som veľmi dávno kupila, gumové,,, boli časy, keď to bol moderné a nosilo sa to v lete. V Juhoške za pár korún..
https://www.sportisimo.sk/aquos/baum/542121/ mám tieto. Možno nie sú najkrajšie ale boli extra pohodlné a bola som veľmi veľmi spokojná s nimi na dovolenke
Zisti najprv ake je more. Mozno vobec nebudete potrebovat, ak tam nie su skaly, velke kamene a jezkovia.
Ja mam gumene s dierkami z Intersportu som s nimi spokojna. Latkove sa zacali trhat a piesok s kamienkami v nich mi zodrali kozu kym sme prisli na apartman.
odporucam vyskusat. Su aj take slip-stopy (velmi tenka podrazka a ako ponozka su - tie su fajn do piesku... ja odporucam s tou hrubšou
Ak môžem ešte otázku koľko vás vyšla cesta so všetkými poplatkami?
si si ista ze tuto otazku si chcela dat do tejto debaty?
@katkaseiner Idú prvýkrát v živote do Chorvátska,tak možno ju aj celkové náklady zaujímajú.
@katkaseiner áno
Zalezi, kam a kadial pojdete, ci cez madarsko, ci cez rakusko. Podla toho sa rataju poplatky za dialnice. Spotrebu auta si musis vyratat sama, podla auta
@mk1111111111 ideme z východu tak cez Maďarsko
hod si do hladaca ' topanky do vody' a vyhodi ti ich kopec...
Vobec nemusis vela penazi za ne nechat, oni su fakt nezmar... tiez idem zhanat... detske kludne v Decatlone, v Sportissime, dokonca aj v Tescu mavaju... dospelacke som kupila priamo v Chorvatsku - ani tam nie su drahe... (ale tiez ich radsej kupim doma nech tam nezhanam).