Aké topánky by ste si obuli k týmto šatám?

20. dec 2023

Aké topánky by ste si obuli k týmto šatám?

koniarova
20. dec 2023

Na akú príležitosť budú šaty? Podľa toho by som volila topánky.

autor
20. dec 2023

@koniarova na večierok

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
20. dec 2023

@jj298 cizmy? Ved to su vyslovene letne saty. Remienkove sandalky.

viestta
20. dec 2023

Lodicky nikdy nic nepokazia. K tymto kludne aj cervene alebo zlate (ak mas k nim aj kabelku)

beata_k
20. dec 2023

Lodicky

andreatytler
20. dec 2023

A toto su normalne saty ci maju aj nieco z goth? Sorry nevyznam sa v mode, ale myslim ze ak je to urcity styl siat, tak by mal byt rovnaky styl topanok. Klasicke lodicky su velmi formalne. Tieto saty mi formalne nepridu. Ak lodicky, tak nejake stylove.

kornelies
20. dec 2023

Sandalky, su to vyslovene letne saty. Cizmami a lodickami by si to zabila. 🫣

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gejb
20. dec 2023

Čierne a s dlhým rukávom...Toto naozaj považujete za letné saty? 😁😁

kik2022
20. dec 2023

Ja by som si k nim dala lodičky. Asi nejaké telové, alebo hocijaké farebné, len nie čierne. A čižmy sa mi k nim veľmi nehodia. A silonky telové.

liv1
20. dec 2023

Saty maju dlhy rukav. Dnes sa nosi vsetko, uz mam pocit ze nic nie je jednoznacne zimne ci letne. Kludne cizmy, ale kedze vecierok ja som za cervene, alebo strieborne topanky

nika23t
20. dec 2023

Čižmy jednoznačne. Toto nie sú letné šaty. Kľudne hrubsie pančuchy a čižmy. A kľudne aj čierne, keďže ja som milovníkom ciernociernej.

anka2015
20. dec 2023

Je to na ďalšej fotke v shope - kotníkové čižmy, takže by som to tiež takto volila

stanulienkat
20. dec 2023

@gejb To sú typické letné šaty, v lete to mala každá tretia baba na sebe. Nech ťa dlhé rukávy nemylia. Podľa mňa ani nie sú veľmi vhodné na večierok.

10zabka
20. dec 2023

@stanulienkat
@kornelies dievčatá, bežne nosíte v lete čierne madeirové šaty s dlhým rukávom? Ja som ich určite na žiadnej tretej babe nevidela. Vlastne vôbec na žiadnej.

gejb
20. dec 2023

@10zabka asi nesledujeme módu 😁😁 veru neviem si predstaviť toto obliect v auguste, obuť k tomu žabky a ísť do mesta na zmrzlinu.

stanulienkat
20. dec 2023

@10zabka ano, bezne som ich videla v mnohych farebnych prevedeniach. Nehovorím, že všetky mali dlhé rukávy, ale presne tento štýl. Su cele dierkove. Najviac leteli biele a zelene. A v lete som videla aj baby v letných čižmičkách. Takže na ničom sa už nečudujem.
@gejb No videla som oveľa viac dogabane baby. Skus sa prejsť po väčších mestách v lete, čo majú baby na sebe.

10zabka
20. dec 2023

@stanulienkat v inom farebnom prevedení možno, ale v lete s dlhým rukávom? Iba ak by bolo pod 20°C, možno večer. Určite ako typické letné vhodné nie sú.

viestta
20. dec 2023

@stanulienkat odkedy som v Prahe videla babu v moherovom croptope, vlnenych hackovanych kratasoch a vlnenych nadkolienkach v 30° horucavach uz sa necudujem ziadnemu outfitu. Ani cizmam k madeirovym satam na vecierok...

vanilkovazmrzka
20. dec 2023
vanilkovazmrzka
20. dec 2023

Lodicky vobec, a ani na mna neposobia ako letne

andreatytler
20. dec 2023

Takze toto nie su bezne letne saty a ani bezne vecierkove saty. Treba k tomu obuv ktora nie je bezna. Tie letne cizmy, alebo spartanske sandale alebo tie baganzde sa viac hodia ako lodicky.

bluka2
20. dec 2023

Vidim, že nikto, ale ja by som si k tomu dala balerínky (nie nejake lacné umelé…) napríklad tmavomodré, bordove, s nejakým vzorom alebo korálkami, leopardie…
To bola moja prvá myšlienka a presne to aj sedí na to medzi letom a zimou

zara1357
20. dec 2023

V zime čižmy nad koleno

koniarova
20. dec 2023

@vanilkovazmrzka tieto čo si pridala, sa maximálne hodia. 👍👍👍Takéto šaty si priam pýtajú tieto "bagandžové" topánky. Žiadne lodičky,ani nič elegantné.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
20. dec 2023

@jj298 prečo nie? Veď večierok je bláznivá udalosť. Ľudia sa idú baviť, tancovať .Dnes sa už nechodí v oblekoch a róbach.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gab
20. dec 2023

@anka2015 presne som chcela tento obrazok sem prihodit 😅