Aké topánky by ste si obuli k týmto šatám?
@koniarova na večierok
@jj298 cizmy? Ved to su vyslovene letne saty. Remienkove sandalky.
Lodicky nikdy nic nepokazia. K tymto kludne aj cervene alebo zlate (ak mas k nim aj kabelku)
Lodicky
A toto su normalne saty ci maju aj nieco z goth? Sorry nevyznam sa v mode, ale myslim ze ak je to urcity styl siat, tak by mal byt rovnaky styl topanok. Klasicke lodicky su velmi formalne. Tieto saty mi formalne nepridu. Ak lodicky, tak nejake stylove.
Sandalky, su to vyslovene letne saty. Cizmami a lodickami by si to zabila. 🫣
Čierne a s dlhým rukávom...Toto naozaj považujete za letné saty? 😁😁
Ja by som si k nim dala lodičky. Asi nejaké telové, alebo hocijaké farebné, len nie čierne. A čižmy sa mi k nim veľmi nehodia. A silonky telové.
Saty maju dlhy rukav. Dnes sa nosi vsetko, uz mam pocit ze nic nie je jednoznacne zimne ci letne. Kludne cizmy, ale kedze vecierok ja som za cervene, alebo strieborne topanky
Čižmy jednoznačne. Toto nie sú letné šaty. Kľudne hrubsie pančuchy a čižmy. A kľudne aj čierne, keďže ja som milovníkom ciernociernej.
@gejb To sú typické letné šaty, v lete to mala každá tretia baba na sebe. Nech ťa dlhé rukávy nemylia. Podľa mňa ani nie sú veľmi vhodné na večierok.
@stanulienkat
@kornelies dievčatá, bežne nosíte v lete čierne madeirové šaty s dlhým rukávom? Ja som ich určite na žiadnej tretej babe nevidela. Vlastne vôbec na žiadnej.
@10zabka ano, bezne som ich videla v mnohych farebnych prevedeniach. Nehovorím, že všetky mali dlhé rukávy, ale presne tento štýl. Su cele dierkove. Najviac leteli biele a zelene. A v lete som videla aj baby v letných čižmičkách. Takže na ničom sa už nečudujem.
@gejb No videla som oveľa viac dogabane baby. Skus sa prejsť po väčších mestách v lete, čo majú baby na sebe.
@stanulienkat v inom farebnom prevedení možno, ale v lete s dlhým rukávom? Iba ak by bolo pod 20°C, možno večer. Určite ako typické letné vhodné nie sú.
@stanulienkat odkedy som v Prahe videla babu v moherovom croptope, vlnenych hackovanych kratasoch a vlnenych nadkolienkach v 30° horucavach uz sa necudujem ziadnemu outfitu. Ani cizmam k madeirovym satam na vecierok...
Lodicky vobec, a ani na mna neposobia ako letne
Takze toto nie su bezne letne saty a ani bezne vecierkove saty. Treba k tomu obuv ktora nie je bezna. Tie letne cizmy, alebo spartanske sandale alebo tie baganzde sa viac hodia ako lodicky.
Vidim, že nikto, ale ja by som si k tomu dala balerínky (nie nejake lacné umelé…) napríklad tmavomodré, bordove, s nejakým vzorom alebo korálkami, leopardie…
To bola moja prvá myšlienka a presne to aj sedí na to medzi letom a zimou
V zime čižmy nad koleno
@vanilkovazmrzka tieto čo si pridala, sa maximálne hodia. 👍👍👍Takéto šaty si priam pýtajú tieto "bagandžové" topánky. Žiadne lodičky,ani nič elegantné.
Na akú príležitosť budú šaty? Podľa toho by som volila topánky.