Aké topánky a doplnky k šatám na ples?

smajlo369
5. jan 2025

Ahojte, vo februári ideme s manželom na náš prvý ples a vôbec neviem akej farby zvoliť topánky k týmto šatám 🤔 idem si kupovať nové tanečné, keďže chodíme aj do tanečnej skupinky, no neviem či zvoliť farbu čiernu alebo telovú?!
A doplnky možno čierna príp.strieborná lesklá listová kabelka a strieborné náušnice, náhrdelnik a neviem či aj náramok?! 😅 aby to zas nebolo moc...prosím poraďte mi 🙂

blondinera
5. jan 2025

@smajlo369 pozri podla lesku šiat,zlatú alebo striebornú zvoľ farbu lodičiek,kabelky a taktiež šperkov.

titla
5. jan 2025

Telove tanecne topanky su univerzalne - ku vsetkemu. K tymto konkretnym satam by sa mi vsak viac hodili strieborne, ale v podstate ani telovymi nic nepokazis.

pribinak
5. jan 2025

Ja by som šla do zlatej. Tato farba si zlatu vyslovene pyta

fineta
5. jan 2025

Vzala by som dlhé štrasové náušnice, štrasový naramok a prsteň. Topanky s kabelou strieborné.

Ak chceš predsa len náhrdelník, tak náušnice minimalistické.

martinkatinka
5. jan 2025

Ja by som zvolila strieborne doplnky, kabelku aj topanky

joesvk
5. jan 2025

Mne sa naopak k.týmto hodia viac lesklé čierne než telové.A samozrejme strieborné alebo zlaté.

jovka
5. jan 2025

Ja by som sla do striebornej, saty aj kabelka, náhrdelník mozes coby nie , je tam fajn odhaleny krk tak to vynikne a si hotova , nic viac netreba.

fantaghiro21
5. jan 2025

Ja mám tanečné tie strieborné.
A su akoby som papučky nosila.
Hodia sa vlastné k všetkému.
Hneď ma napadli strieborné
Ale vybehli na mňa tie zlaté,a podľa má by boli super.
Závisí aký máš vkus, podpätok (asi by bol vhodny menší pre začiatok),či má širšie chodidlo alebo tenšie atď atď....
Nemas možnosť vyskúšať si niekde tanečné?

stanulienkat
5. jan 2025

Strieborne, alebo zlate. A k tomu strieborne, alebo zlate doplnky. Telove urcite nie.

smajlo369
autor
5. jan 2025

@fantaghiro21 presne tieto strieborne som pozerala a mam na ne uz nejaky cas zalusk ☺️ no neviem preco som zacala uvazovat nad inou farbou k tymto satam 🙈 super, dakujem..potvrdila si mi len to co som si o nich myslela lebo vyzeraju super 🙂 ...teraz mam zn. Sansha no uz su dost opotrebovane takze potrebujem urcite nove

fantaghiro21
5. jan 2025

@smajlo369 no tie tanečné sú niekedy na jedno kopyto keď tak človek pozerá 😃Veľmi podobné ,z roznych značiek.
A ak sú to tie isté( tieto sú značka Botan) tak si myslím,že budeš spokojná.
Aspoň ja,keď som si ich obula,som sa cítila,akoby som mala papučky,a ani ich necítila pri tanci.Neviem však,aký mám veľký podpätok....
Nepotrebovala som mať topánky za 300 +eur,ale hľadala niečo praktické a vhodné k rôznemu oblečeniu...
Ale priznám sa,dlhší čas slintam nad topánkami (prikladám foto ) .
Na bachatu/kizombu ,čo tancujem, úplne super pre mna😍

smajlo369
autor
5. jan 2025

@fantaghiro21 ano, to máš pravdu 😁 práveže presne tieto zn.Botan som si vybrala, no keďže ja podpätky moc nemusím tak chcem len ten 6,5cm...wau no tie sú krásne 😍 no v tom by som ja chodit a ani tancovat asi nevedela keďže normálne podpätky nenosím 🙈 my tancujeme mix tancov, podla toho na co je aktualne nalada- väčšinou waltz, tango argentino, jive, chacha, bachata, salsa 😁