Už za par mesiacov ma čaká svadba ako hosť. Nenosím šaty mám zlú postavu do nich ale povedala som si ze urobím vynimku a šaty si oblečiem asi prvýkrát za posledných desať rokov. Nemám dobrú postavu, poraďte fotkou aký typ šiat zvoliť: som veľmi chudá, ocenila by som keby mi tie šaty pridali aspoň kilo naviac, ďalšia vec nemam prsia, takže aký vhodný výstrih aby som na ne nepoukazovala, prípadne niečo čo by ich zväčšilo? Som stredne vysoká
Choď si nejaké vyskúšať.
Ja som tiež veľmi chudá, prsia žiadne a šaty nosím naozaj akékoľvek, práveže mám pocit, že väčšina je na moju postavu vhodná, takže skôr musíš poskúšať v čom sa budeš ty cítiť dobre 🙂.. ak sa necítiš komfortne, hľadala by som v tvojom prípade také, pod ktoré si môžeš dať aj vystuženejšiu podprsenku, čiže žiadny komplikovaný výstrih v predu ani na chrbte a asi niečo od pásu do A, aby si to nemala na bokoch obtiahnuté..
Mozno peplum saty alebo nejake nazberkane v pase?
@koniarova poslala super šaty, tie pekne vyniknú na chudej postave. Opticky rozšíria a pas ti pekne vynikne.
odporúčam isť pozrieť do pozičovne šiat , lepšie ti poradia podla postavy a ptm si možeš buď pozičať alebo kupiť lacnejšiu verziu