Ahojte milé mamičky. O mesiac sa vydávam (len sobáš v kostole cca 15 ľudi dokopi). Som tesne po pôrode takže mam ešte cca 10kg navyše 😓 teraz nosím veľkosť XL,no nemam moc dobru postavu ale čo už. Doteraz som si myslela, že si dam satenovu maxi suknu a na vrch nejaky top no keď som si ju vyskušala skoro som na riť spadla ako ma ešte viac rozšírila 😢 baby čo sa vyznate alebo mate tiež väčšiu veľkosť, aky typ šiat by ste na seba obliekli aby vam to nepridalo ešte ďalších 10kg navyše? Stale hladam na nete a nič 😥 do salonu svadobneho nechcem ísť , je to tam drahe a take "princeznovske" šaty nechcem kedže to bude len obed v reštike. Ďakujem 💕
Od vrchu po pás som taka "akurat" oblečiem v pohode aj M tričko ..ale už od pasa dole to ide dole vodou 😆 tiež mam velke stshna , zadok, lytka 😥
Určite nie Ačkove strihy, tie rozširujú. Skôr niečo rovné, ceruzkove.
Odfoť sa bez hlavy
Bonprix pokukaj. A pokojne sa chod aj do salónu inšpirovať, nemajú všetko len honosné, si myslím.
@ankare tak dorychla ...dnes fotene ale zamerane na vlasy
Daj fotky,čo sa Ti páči.
A taketo nieco jednoduche, padave?
https://www.miadresses.sk/dlhe-saty/biele-sifon...
Urcite nie bez rukávov. Nic nieje horsie ako bacuľka, ked si necha hole ruky. @ckocka co poslala foto tych bielych su pekne. Ale Kazdopadne treba ist do salóna a aspon vyskusat aky strih.
ppdla.mna zavinovacie by ti sadli. mas okpostavu si lem kratko po porodne vyzeras fajn maj sa rada
Tak v prvom rade to vôbec nie je taká katastrofa. Tiež by som šla do salónu a skúsila rôzne strihy šiat. Osobne sa prikláňam k verzii užšie, nie áčkové. Ale lepšie raz vidieť, ako 100 x počuť
Ale to sú parádne vlasy 😁😁😁👍👍👍
Strihnute pod prsiami s hladkou rozsirujucou sa suknou. Podla mna vobec nemas taku tragicku postavu, a tento strih ti zvyrazni poprsie a smerom dole vsetko zakryje 🙂
Nieco taketo https://m.aboutyou.sk/p/kraimod/vecerne-saty-12... ale mas tu aj ine pekne tipy 🙂
Baby prosim už som si vybrala taky menši okruh ktore sa mi pačia podla toho čo ste poradili. Ktore sa vam páčia ? Čo myslite , ktore mi pôjdu ? Prosím označte palcom hore a tie šaty ktore budu mať najviac lajkov dvojo si objednam a potom spoločne vyberieme 😇 ste úžastneed ❤️❤️
Vôbec nemáte hroznú postavu,čo by môj muž dal za to,aby som mala takú riť🤣mám tri deti,ďalšie nehrozí tak jedine šetriť na plastiku😄tie prvé čo ste dali,sa mi zdajú decentnejšie,nie veľmi odhaľujúce,budete krásna tak či tak,pekný deň 🙂
Záleží od typu postavy, nie je xl ako xl. Ja mám silné stehná a boky, ale pás formovaný, hrudník širší. Čiže som mala strih, ktorý zdôraznil pás a výstrih do V.