Kocky misia : august /svadba kamosky,
Bude taka stredna v zámočku,ake šaty?
Je toho tolko a predsa neviem.nechem cecky von ,ani velmi kratke a zas tiez nie ako pre babku ci na ples😃tak toto mam jasne..
ideál ramienka , krátky rukav kedze bude teplo.nieco take s remienkovymi sandalami a clutch by mohlo,ci?
Kus zaclona , ale len si robim predstavu..a ciham na napady,dikycko😃
Mne sa praveze saty pacia a ak nemas velke prsia, tak podla mna niesu ani “cecky ven”, vzala by som ich v tej druhej farbe marhulkovej. Ta mi prode na letnu svadbu lepsia ako seda.
Pekné šaty ale vzala by som ich v inej farbe.
Mne sa pacia a celkom si ich na tebe viem predstavit, na zamocek ako stvorene. Aj ta siva sa mi paci, das dobre doplnky v nejakej farbe a eno nuno
@lienka.7 mne sa zasa velmi tieto nevidia na svadbu, mozno tie prve v lete na dovci vecer do kaviarne. A pre nu uz vobec, to nebude jej styl, je svieza babula, nie starousadlicka
Tie, ktoré si sem dala na ukážku sú nádherné. Vybrala by som ale inú farbu. Sú super.
pekne su aj sede, ak ti farba pristane vyber si farbu aku len chces... ja napr. nechodim na svadby cukrikova, tento trend nepochopim, nikde nie je napisane ze musi chodit host v pastelovom, ruzovuckom a neviem akom :DDD obleciem sa ako dospela zena, a podla toho co mi pristane. Teda ako host.. :D
A tie chantal saty su nadherne... keby som na to mala postavu, okamzite beriem :DD A uz vobec nechapem, preco sa nehodia na svadbu kvetovane saty :DD
Mne šaty v takom štýle a ešte v takej farbe dosť pripomínajú svadobné. Ale inak sú veľmi pekné, preto si myslím, že v inej farbe to bude fajn. Neviem teda čo bude mať oblečené nevesta ale napríklad ja som mala celkom podobné šaty, ktoré neboli biele.
Mne sa páčia veľmi, omnoho viac ako ostatné, ktoré padli v komentároch 😅 a sú podľa mňa aj vhodné, dokonca aj v tejto farbe s vhodnými doplnkami 😊 známa mala nedávno na svadbe veľmi podobné, len ten vrch bol korzetový a v tmavo zelenej a všetci ju chválili, vyzerali skvelo 😊
Sú veľmi pekne, a aj vhodne. Majú však takú zvláštnu dĺžku a ta fotka je robená zospodu. Takze záleží i na tvojej postave, výške, obvode hrudníka. Ja by som sa napr. bála, či budú pohodlne, či mi nebudú pri tanci padať, ako vyriešiť podprsenku, a to nemám nejaké veľké prsia, ale ani skúsenosť s takýmto typom šiat.. radšej volím šaty na ramienka alebo s rukávmi. Inak mne sa veľmi páčia.
Krásne a vhodné. Budem mať 44 a pokojne by som si ich obliekla. Ani omylom nie sú vulgárne. Tá šedá je super.
Su aj v lila farbe 👌
Tak ono dost zavisi od veku, postavy....
Krasne saty! Podla mna ako stvorene na taku svadbu! Wow
@mk1111111111 dakujem tiez to tak vidim 🙂 a pacia sa mi viac a viac 😇
@jovka ak budes objednavat, daj pozor na cenu, len dvojo, co som pozrela rozdiel 100 eur
@mk1111111111 nasla som ich len na asos , tu druhu farbu aj na ich stránke,len mne skor pristane siva( aj sa mi viac páči) , pockam na kupon, este mam cas🙂
Ano, tie sive boli aj za 41 eur, celkom ok cena
Pises ze nechces cecky von a hodis tu take saty...
Na svadbu mi pridu az vulgarne a seda farba teda hruza.
Skus nieco podobne ,kde budes mat aspon elegantne ramienka a