Aké šaty na svadbu v zámočku?

jovka
3. jan 2024

Kocky misia : august /svadba kamosky,
Bude taka stredna v zámočku,ake šaty?
Je toho tolko a predsa neviem.nechem cecky von ,ani velmi kratke a zas tiez nie ako pre babku ci na ples😃tak toto mam jasne..
ideál ramienka , krátky rukav kedze bude teplo.nieco take s remienkovymi sandalami a clutch by mohlo,ci?

Kus zaclona , ale len si robim predstavu..a ciham na napady,dikycko😃

osky
3. jan 2024

Pises ze nechces cecky von a hodis tu take saty...
Na svadbu mi pridu az vulgarne a seda farba teda hruza.
Skus nieco podobne ,kde budes mat aspon elegantne ramienka a

milanemila
3. jan 2024

Mne sa praveze saty pacia a ak nemas velke prsia, tak podla mna niesu ani “cecky ven”, vzala by som ich v tej druhej farbe marhulkovej. Ta mi prode na letnu svadbu lepsia ako seda.

makulienka1
3. jan 2024

Pekné šaty ale vzala by som ich v inej farbe.

andreatytler
3. jan 2024
lienka.7
3. jan 2024

@jovka nech sa paci... chantall ma teraz vypredaj napr. Hento tam co si dala urcite nie paneboze 🤦‍♀️ otrasne a lacné 👎👎👎

dadka1997
3. jan 2024

@jovka ine ramienka, a nie urcite taku farbu .. nieco ruzove, alebo modré, zelené, nieco take pastelové

mk1111111111
3. jan 2024

Mne sa pacia a celkom si ich na tebe viem predstavit, na zamocek ako stvorene. Aj ta siva sa mi paci, das dobre doplnky v nejakej farbe a eno nuno

mk1111111111
3. jan 2024

@lienka.7 mne sa zasa velmi tieto nevidia na svadbu, mozno tie prve v lete na dovci vecer do kaviarne. A pre nu uz vobec, to nebude jej styl, je svieza babula, nie starousadlicka

mircalla
3. jan 2024

@jovka Mne sa celkom pacia
@lienka.7 Praveze skor tie jej ako tvoje, co si dala. Velke kvety na svadbu vobec nie, to sa nehodi. Skor jednofarebne. Asos inak nie je ziadna cina, takze si nemyslim, ze su to lacne saty

martinka13
3. jan 2024

Tie, ktoré si sem dala na ukážku sú nádherné. Vybrala by som ale inú farbu. Sú super.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
3. jan 2024

pekne su aj sede, ak ti farba pristane vyber si farbu aku len chces... ja napr. nechodim na svadby cukrikova, tento trend nepochopim, nikde nie je napisane ze musi chodit host v pastelovom, ruzovuckom a neviem akom :DDD obleciem sa ako dospela zena, a podla toho co mi pristane. Teda ako host.. :D
A tie chantal saty su nadherne... keby som na to mala postavu, okamzite beriem :DD A uz vobec nechapem, preco sa nehodia na svadbu kvetovane saty :DD

makulienka1
3. jan 2024

Mne šaty v takom štýle a ešte v takej farbe dosť pripomínajú svadobné. Ale inak sú veľmi pekné, preto si myslím, že v inej farbe to bude fajn. Neviem teda čo bude mať oblečené nevesta ale napríklad ja som mala celkom podobné šaty, ktoré neboli biele.

titla
3. jan 2024

@jovka Podla mna krasne saty. A hlavne v tej sivej verzii (ale ja som ovplyvnena tym, ze ja by som v tej marhulovej vyzerala otrasne, tak mam predsudky).

lindous
3. jan 2024

Mne sa páčia veľmi, omnoho viac ako ostatné, ktoré padli v komentároch 😅 a sú podľa mňa aj vhodné, dokonca aj v tejto farbe s vhodnými doplnkami 😊 známa mala nedávno na svadbe veľmi podobné, len ten vrch bol korzetový a v tmavo zelenej a všetci ju chválili, vyzerali skvelo 😊

tiika
3. jan 2024

Sú veľmi pekne, a aj vhodne. Majú však takú zvláštnu dĺžku a ta fotka je robená zospodu. Takze záleží i na tvojej postave, výške, obvode hrudníka. Ja by som sa napr. bála, či budú pohodlne, či mi nebudú pri tanci padať, ako vyriešiť podprsenku, a to nemám nejaké veľké prsia, ale ani skúsenosť s takýmto typom šiat.. radšej volím šaty na ramienka alebo s rukávmi. Inak mne sa veľmi páčia.

1ryba
3. jan 2024

Krásne a vhodné. Budem mať 44 a pokojne by som si ich obliekla. Ani omylom nie sú vulgárne. Tá šedá je super.

mk1111111111
3. jan 2024

Su aj v lila farbe 👌

jovka
autor
3. jan 2024

@osky ale ved nemaju výstrih,tak som myslela🙂

palicka
3. jan 2024

Tak ono dost zavisi od veku, postavy....

jovka
autor
3. jan 2024

@lindous to bol prvy nastel a tiez myslim ,ze sa daju dokombinovat a aspon nie su čierne,tiez suhlasim ,ze nie su vulgarne,som trošku prekvapana ako boli zhodnotene😄

osky
3. jan 2024

@jovka nemaju vystrih?
Ale vsak maju odhalene ovela viac ako vo vystrihu...ty to nevidis?
Ta zena je za mna polonaha...by som sa bala v tom pohnut,aby mi vsetko nevyletelo von.
Ale tak..moj nazor

mircalla
3. jan 2024

@jovka Vacsina komentarov je pozitivnych. Mne sa pacia

jovka
autor
3. jan 2024

@osky praveze ma odhlene ramena a klucne kosti , z toho prsia nevylezu , za mna odhlaene prsia vyzeraju inak , ale nehadam sa , tvoj / vas nazor 🙂

uglybetty1234
3. jan 2024

Krasne saty! Podla mna ako stvorene na taku svadbu! Wow

jovka
autor
3. jan 2024

@mk1111111111 dakujem tiez to tak vidim 🙂 a pacia sa mi viac a viac 😇

mircalla
3. jan 2024

@jovka Suhlas, odhalene su ramena, nie prsia

mk1111111111
3. jan 2024

@jovka ak budes objednavat, daj pozor na cenu, len dvojo, co som pozrela rozdiel 100 eur

jovka
autor
3. jan 2024

@mk1111111111 nasla som ich len na asos , tu druhu farbu aj na ich stránke,len mne skor pristane siva( aj sa mi viac páči) , pockam na kupon, este mam cas🙂

mk1111111111
4. jan 2024

Ano, tie sive boli aj za 41 eur, celkom ok cena