Skinny, zvonové, boyfrend, mom....? Za mňa stále jednoznačne skinny, aj keď podľa niektorých sú už nemoderné a nenosia sa 😁.
Za mna zvonové otras...môže to byť neviem ako moderné. Tiež skinny su pre mňa top, ale samozrejme bez nadváhy. Tiež trend baggy či ako je otras. Keď vidím tie 12 ročné v tých vreciach....
Baggy su naj. Kto nevyskúšal, nech nehodnotí. Celý deň pohodlne ako v pyžamku. ♥️
Skinny sú pekné len na ozaj perfektnej postave. Sú nemilosrdné ku každučkému vankúšiku navyše. Nevhodne zvolený strih džínsov vie dosť uškodiť, ak postava nie je ideálna. Takže za mňa také džínsy, ktoré pekne sedia na postave. Nepáčia sa mi také vrecovité, potom také tie so zníženým pásom.
mom,high weist (ale tiez je potreba nemat obrovske brucho ako som mala ja v januari napriklad😀😅). skinny su proste momentalne teraz v tejto chvili out (ale to neznamena ze ked ich niekto ma rad ich nema nosit)
Mám vysokú , veľmi chudú dcéru , ked si dá skinny, vyzerá , že ju vypustili z koncentračného tábora , aj ich sama nerada nosí, čiže ich nenosí . Ale keď si dá baggy ,mom ...k tomu crop top , vyzerá super
@blackberrym
Nosí sa to, čo lahodí tvojej postave. Ak ti sedia skinny úplne v pohode ich nos. Dáš si k nim iný trendy kúsok v podobe doplnkov,vršku, atď....
Aj ja len skinny a postava nie je tip top, ale ked si skusam hocijake ine, citim sa ako vo vreci. Ale na inych zenach sa mi pacia vsetky strihy, ked im sadnu velkostne.
@blackberrymt baggy, mom skinny sú naozaj out a sedeli tak možno 10% zien
Skinny niee.. 🙈 Baggy, mom, zvonové.. hlavne s vysokým pásom.
Naj su tie, ktore sedia danej postave. Trendy, netrendy, nie kazdemu sa hodi vsetko.
Viem, že skinny sú “out”, ale módne trendy som nikdy nejak neriešila a mne sedia najlepšie, takže ich nosím stále 😅 na niekom sa mi páčia aj baggy, aj mom, ale ja si v tom pridem ako vo vreci fakt, proste na mne sa mi to nepáči… všetky čo som skúsila sa mi divne naduvajú na bruchu a v rozkroku 🤷♀️😂…. Ale mam rada aj voľne nohavice, no ľahké látkové 😊 ono sa to aj tak zase zmení, móda sa točí stále dookola
Nezalezi na tom, ci je strih moderny, ale ci sa zene hodi. Vyvazuje jej postavu.
Kopec zien ide s modou. Nosia aktualne trendy strihy, aj ked im vobec nepristanu.
Co sa tyka skinny, to je hrozne zradne. Ukaze aj to, co si zena neuvedomuje. Da si ich, pozrie na seba spredu, zboku, zo zadu, povie si sedia super, vyzera to dobre.
To sa este nevidela v uvolnenom pohybe. Aj to, co by na holych nohach v sukni opticky zaniklo, takto natesno obalene farebnou latkou sa zvyrazni. Ako krivo jej nohy mozu vyzerat v pohybe. Ako divne sa jej hybu kolena. Su zeny, pri ktorych cakas, ze sa jej s kazdym krokom idu podlomit.
Hoci inak ma nohy stihle, dlhe, pekne, ked iba stoji/sedi.
Detto vedia byt zradne bokovky na okruhlejsich zenach, lebo im pretekaju faldiky. Ci trebars kulotky na nizkych zenach, ktore mozu takto zarazit viac do zeme.
Ale zas - ak sa v tom citi zena spokojna a stastna, nech ich nosi. V tomto mame slobodu.
Skinny mám najradšej rozhodne. A to, že už nie sú v móde ma absolútne nezaujíma, nikto mi nebude diktovať čo mám nosiť. Potom sa mi páči aj mommy strih. A zvonové sú otras za mňa. Takisto tie vyťahané, veľmi nežensky to na mňa pôsobí, osobne by som na seba niečo také nedala
Vždy sa mi veľmi páčili také mierne rozšírené dole a hore obtiahnuté.. nie výrazne zvonove, ale tak akurát ako je na fotke.. som rada že tá móda z mojej mladosti sa vrátila (už som asi stará 😅) a konečne také dokážem znova aj kúpiť.. neznášam mrkvace, široké kolená, tie šialene široké rifle čo teraz sú také moderne..
Som nízka a už ani nie chuda, ale nosím to, v čom sa cítim najlepšie a snáď ani nevyzeram najhoršie..
A skinny že nie sú v móde som ani netušila, pretože nosím to co mám rada.. určite by som nemenila výrazne šatník preto, že niekto povie že nieco nie je v móde.. mám aj úzke nohavice také nad kontniky, tak tie nosievam..
Nepamätám, kedy som naposledy mala na sebe rifle. Keď nosím, tak jeginsy, elastické, bez zapínania, rôzne farby. 😄
Všetci riešia každého postavu a čo si kto môže dovoliť. Ja som v živote nikdy nesudila kto ako vyzerá vo svojom oblečení. Neviem prečo si to vôbec niekto dovolí. Nech si pre mňa aj 120kg baba oblečenie úzke rifle alebo minisuknu ,prečo by sa mala riadiť okolím ? V čom sa cíti dobre v Tom nech si ide. Ja teda nesnesiem iné rifle ako skinny a je mi úplne jedno aké sú trendy a že sa to "nenosi" . Zvonove som nosila kedysi ale teraz proste nebudem . Moja mamina ale také nosí a vyzerá dobre ,ale hlavne sa dobre cíti. Takže ženy nosme čo chceme ,v čom sa dobre cítime a nesúďme ✌️♥️
@moonlight1210 wow, takto plocho zhodnotit vzhlad zeny v dzinach, och, to som od teba fakt necakala. Ze niekomu sa "divno hybu kolena"?, "Ako krivo nohy vyzeraju v pohybe?". Toto fakt ma na sebe zena hodnotit? To fakt niekto na druheho pozera takouto optikou? Uz sa ani necudujem, preco su zeny permanentne v strese z postavy a hladaju na sebe neustale chyby. Nech si kazdy nosi, co chce, v com sa citi dobre. Ale aby som bola na minďár z toho, ze sa mi divno hybu kolena, mi pride sialene.
@zazrak1991 absolutny suhlas. Nech si nosi kazdy, co chce. V com sa citi dobre. Co koho do toho.
@zazrak1991
@victoriab ja s vami suhlasim ale komentare sa tu zvrhli, povodna otazka bola co sa komu aktualne paci 😅
@amelia89 áno ja som reagovala presne na tie komentáre , nechápem ako sa ženy môžu takto hodnotiť . Ja nosím skinny a zatiaľ sa nechystám to zmeniť , tie voľné a široké sa mi vôbec nepáčia ale myslím že každý by mal nosiť to čo chce . Celý život sa obmedzovať lebo čo keď niekto uvidí moje nedokonalosti ? No určite ...
Snažím sa zmieriť s tým, že skinny už nebudú, ale nejde mi to. A neviem si predstaviť, čo si budem obliekať a obúvať v zime, keďže posledné desaťročie (teda viac) som nosila všetky nohavice v čižmách.
Skinny, rovný strih, vysoký pás.
Nosím to, čo mi vyhovuje. Neriadim sa v ničom módnym trendom.
@victoriab pozri, kreslim. Som zvyknuta vsimat si detaily na ludoch. Tela v pohybe.
A to, ze to tak na ludskom tele je, nie je plochost. Tak to je. Tak to ludia okolo vnimaju (a niektori aj nahlas komentuju).
Ja nehovorim, ze to tak komentujem ja.
A ze ty mas mat z toho mindrak.
Len pripominam, ze su to veci, co si zena sama o sebe neuvedomuje, lebo v pohybe sa velmi nevidas (malokto sa obzera v zrkadlach a vykladoch, ked sa hybe, kraca okolo - ja napr. ano, lebo mna ten pohyb zaujima. Kedze kreslim, chcem vidiet, co je prirodzeny rozsah pohybu a co uz nie. Btw. preto o sebe viem, ze moje nozky zialbohu taky nic moc 🙂 ).
Zena sa zvycajne obzrie v kabinke, ci doma pred zrkadlom v stoji. Spredu, zboku, ak sa da i zo zozadu. A preto si tento fakt (ak nosi skinny, ktore predavaju telo, ako boh stvoril) neuvedomuje. Ze v pohybe vyzerame inak.
Btw. fotogenickost je podobne zradna vec (aj ked z opacneho konca). V pohybe a mimike tvar vyzera inak (krajsie), nez “zmrazena” na fotke. Preto tolko ludi ma opravneny pocit, ze vyzeraju na fotke inak. A potrebuju konkretny uhol a svetlo, aby vyzerali lepsie. Je menej ludi, co vyzeraju na fotke dobre, nech im cvaknes akukolvek nahodnu momentku.
To, ze to tak proste je (ze aj inak pekne stihle nohy v pohybe zrazu vyzeraju inak), je fakt. Nie posmech.
(No su ludia, co sa z toho i smeju. V obchodnych centrach som aj take komentare zachytila.).
@victoriab mne normálne mrzí keď vidím tie komentáre . Čo to potom spraví so sebavedomím ? Ja práveže keď vidím moletku alebo proste väčšiu babu v kraťasoch alebo krátkych šatách tak ju obdivujem, je super nehanbit sa za svoje telo a obliecť si čo sa jej páči . Ja som jedno leto mala také že som chodila len v dlhom ,hrozne som sa za seba hanbila a doteraz to ľutujem že som si sama pokazila leto . Vtedy som mala pocit že každy na mňa pozerá a presne takto má hodnotí ,sebavedomie 0 . Teraz mi to je jedno . Necítim sa dobre ? Prezleciem sa ,ale kvôli môjmu pocitu a nie okoliu. Mám celulitidu,strie na bokoch ako 80% žien a preto mám chodiť v dlhom overali ? Ani náhodou 😁
@moonlight1210 prepac, ale to, ze kreslis, ma aky suvis s tym, ze niekomu sa podla teba divno hybu kolena? Cize len pe tvoje esteticke oko by sa taka zena mala ist prezliect? Asi som nechapava. Uz som tu pisala 100x ,odporucam simonine ppdcasty 90-60-90, kde presne toto rozoberaju - vies ,ze jednej herecke mama povedala, ze ma divne kolena a ona si do 21 rokov nedala kratase??? Akoze fakt? Taketo poznamky na inych ostavaju v hlave roky. Beru ssbavedomie uplne zbytocne. Ked tie skinny chcem a citim sa v nih super a pacia sa mi, preco sa mam zaoberat a musim pocuvat komentar typu "divno sa ti hybu kolena", tak vies co, pojdem na operaciu kolien, aby tento typ ludi bol spokojny. Ale hups, potom sa inemu typu prestanu pacit moje clenky, tak si ich dam zoperovat, nech su spkkojni. Akoze halo, nech je kazda stastna a spokojna sama so seboh bez debilnych poznamok okolia, ktorych do toho nic nie je. Uz by sme sa to v 21. Storoci smad mohli naucit.
@zazrak1991 suhlasim, zdielam rovnaky nazor.
@thereisabear ja by som sa nebála toho že skinny už nebudú, vyrábať sa budú stále a myslím že aj ponuka je stále slušná
Mom, na skinny je potrebna stihla postava a dlhe nohy- inak postavu skor " pokazia".