Aké prezúvky máte na doma?

27. aug 2024

Ahojte,
troška téma na odľahčenie. Do čoho sa doma prezúvate ? Máte nejaké špeciálne prezúvky napr. ortopedické ? Alebo vám na tom až tak nezáleží ?

janai1
27. aug 2024

žiadne 😀

thirstymonk
27. aug 2024

Tyvole, jak ja toto nebirujem! Uplne top, keď dakde pridem na navštevu a snažia sa mi nanutiť dajake bačkory!
Doma mam jedine kožene prezuvky - nohy. :D Naboso beháme celá família aj po baraku, aj vonku po trávičke, neni problém.

vanilkovazmrzka
27. aug 2024

Bud nic alebo tie naobycajnejsie latkove papuce https://www.ikea.com/sk/sk/images/products/tasj...

gribka1
27. aug 2024

Naboso

minenkak
27. aug 2024

Coo,prídem domov a zhodim zo seba všetko, nieto ešte niečo na seba dávať a ešte topánky -papuce

basullinka
27. aug 2024

Ja milujem chodiť bosá 😅

really8
27. aug 2024

Mame papuce z protetiky. Dobre sa nam v tom chodi a veru z tenisiek, skapiek, lodiciek som stastna ked ich obujem. Ale v lete vacsinou bosky.

nila0622
27. aug 2024

Bosá alebo ortopedické papuče

sense
27. aug 2024

Mám dreváky.a v lete chodím bosá. Na návštevu si nosím papuče hotelove

olimuc
27. aug 2024

Doma nic … do zahrady crocsy

janinah
27. aug 2024

Kvalitné ortopedické,moje nohy si to zaslúžia.

biglovemom
27. aug 2024

Mam moje chlpate lacne papucky z Primark🤣🤣
Nosim ich ci leto ci zima😂

nini1978
27. aug 2024

@janinah nohy si zasluzia byt bose’

milanemila
27. aug 2024

Ja a deti na boso a jedine muz nosi take klasicke dedkovske papuce :D

janinah
27. aug 2024

@nini1978 v 60tke budeš inak hovoriť...

gribka1
27. aug 2024

@janinah Prečo?

miskakyska
27. aug 2024

..po chalupe chodím bosá..aj po záhradke..po lúke tiež..vlastne všade,kde sa dá a kde na mňa nehľadia,ako na debila😆

svokrinjazykmonika
27. aug 2024

Obyčajné nejaké chlpaté papuče s gumennou podrážkou. V lete nejaké otvorené a v zime také teplejšie. Ja som team papuče. Ja bez papúč neurobím ani krok. Aj na návšteve je mi čudné chodiť bosá, ak mi sami neponúknu tak si skúsim vypýtať 😂 ale tak možno za to že máme psa. Strašne pĺzne na staré kolená aj keď každý deň vysávam. Alebo bosá stúpiť na nejakú omrvinku, brr, fuj.

tamta
27. aug 2024

Chodím doma bosa, ked mi je zima, tak ponožky... Nakúpila som si už x papuc/slapiek, vsetky ostali vždy kdesi pod stolom/gaucom a ja furt bosá 😄
Na návšteve samozrejme ponožky.

haraburdova
27. aug 2024

buď naboso alebo v ponožkách keď je zima

jaroe
27. aug 2024

naco doma papuce, mate chladno?

ninusa221
27. aug 2024

V papučiach klasické šľapky. Niekedy som neznasala papuče teraz je to naopak. Neznášam capky na podlahe

cyberk
27. aug 2024

u nas je cisto takze bud bosa alebo ponozky :D

tykat
27. aug 2024

Naboso, ani pre navstevy nemame. Ja by som.sa v papuciach zabila. Svokra ked tam sme sa nas vzdy snazi obut do nejakych slapiek, tak sa chvilu potkyname a potom ich zhodime 😅

PS Syn ked dojde v zime domov tak prve co zhodi v predsieni su topanky a ponozky. Az potom vsetko ostatne.

keiko33
27. aug 2024

Doteraz som mala protetika, teraz mám dedoles a aj všetci doma. Za mňa veľmi pohodlné. Kým sme bývali v byte, tak mi papuče až tak nechýbali. Teraz sme v dome a vadí mi keď ich nemám. Mne vadí každá smietka na nohe.

petracandle
27. aug 2024

Vždy naboso a cez zimu si dám hrubé ponožky prípadne dvoje 😃 neznášam papuče

zafir01
27. aug 2024

@nini1978 zaslúžia si chodiť bosé,ale nie po tvrdom neprirodzenom povrchu .

Bosa chodím po záhrade,po tráve , v štrku pri našom ohnisku . Je to taký prírodný senzomotoricky koberček môj .

Avšak treba dať pozor na chodenie po neprirodzenom umelom tvrdom povrchu .tam bosé chodidlo trpí ( aj moja noha utrpela,keď som oblubovala všade naboso ,aj doma ) . Chytila ma plantarna fascitida. Neprajem tie bolesti .šlo silno môže päta bolieť . A uvedomila som si ,že jeden zo zásadných problémov bolo chodenie na boso po tvrdom povrchu .

Bosé nôžky sú super v nerovnom povrchu ,v mäkkých štruktúrach . Nie po " nepriridzenych " umelých a tvrdých plochách . ( Hoci do minulého roka by ste na mne v dome obuv hľadali len márne , fyzio a ortopéd mi to vysvetlili jasne)

A k otázke .nosím ortopedické šľapky s jemne vyvýšenom patou , a mäkkým gelovym vankúšikom pod oblasťou päty

simsalabim
27. aug 2024

Vacsinou chodim bosa, v zime ortopedicke slapky. Zvydok rodiny vacsinou naboso, teda v ponozkach, aj v zime.