Ahojte,
troška téma na odľahčenie. Do čoho sa doma prezúvate ? Máte nejaké špeciálne prezúvky napr. ortopedické ? Alebo vám na tom až tak nezáleží ?
Tyvole, jak ja toto nebirujem! Uplne top, keď dakde pridem na navštevu a snažia sa mi nanutiť dajake bačkory!
Doma mam jedine kožene prezuvky - nohy. :D Naboso beháme celá família aj po baraku, aj vonku po trávičke, neni problém.
Bud nic alebo tie naobycajnejsie latkove papuce https://www.ikea.com/sk/sk/images/products/tasj...
Naboso
Coo,prídem domov a zhodim zo seba všetko, nieto ešte niečo na seba dávať a ešte topánky -papuce
Ja milujem chodiť bosá 😅
Mame papuce z protetiky. Dobre sa nam v tom chodi a veru z tenisiek, skapiek, lodiciek som stastna ked ich obujem. Ale v lete vacsinou bosky.
Bosá alebo ortopedické papuče
Mám dreváky.a v lete chodím bosá. Na návštevu si nosím papuče hotelove
Doma nic … do zahrady crocsy
Kvalitné ortopedické,moje nohy si to zaslúžia.
Mam moje chlpate lacne papucky z Primark🤣🤣
Nosim ich ci leto ci zima😂
Ja a deti na boso a jedine muz nosi take klasicke dedkovske papuce :D
..po chalupe chodím bosá..aj po záhradke..po lúke tiež..vlastne všade,kde sa dá a kde na mňa nehľadia,ako na debila😆
Obyčajné nejaké chlpaté papuče s gumennou podrážkou. V lete nejaké otvorené a v zime také teplejšie. Ja som team papuče. Ja bez papúč neurobím ani krok. Aj na návšteve je mi čudné chodiť bosá, ak mi sami neponúknu tak si skúsim vypýtať 😂 ale tak možno za to že máme psa. Strašne pĺzne na staré kolená aj keď každý deň vysávam. Alebo bosá stúpiť na nejakú omrvinku, brr, fuj.
Chodím doma bosa, ked mi je zima, tak ponožky... Nakúpila som si už x papuc/slapiek, vsetky ostali vždy kdesi pod stolom/gaucom a ja furt bosá 😄
Na návšteve samozrejme ponožky.
buď naboso alebo v ponožkách keď je zima
naco doma papuce, mate chladno?
V papučiach klasické šľapky. Niekedy som neznasala papuče teraz je to naopak. Neznášam capky na podlahe
u nas je cisto takze bud bosa alebo ponozky :D
Naboso, ani pre navstevy nemame. Ja by som.sa v papuciach zabila. Svokra ked tam sme sa nas vzdy snazi obut do nejakych slapiek, tak sa chvilu potkyname a potom ich zhodime 😅
PS Syn ked dojde v zime domov tak prve co zhodi v predsieni su topanky a ponozky. Az potom vsetko ostatne.
Doteraz som mala protetika, teraz mám dedoles a aj všetci doma. Za mňa veľmi pohodlné. Kým sme bývali v byte, tak mi papuče až tak nechýbali. Teraz sme v dome a vadí mi keď ich nemám. Mne vadí každá smietka na nohe.
Vždy naboso a cez zimu si dám hrubé ponožky prípadne dvoje 😃 neznášam papuče
@nini1978 zaslúžia si chodiť bosé,ale nie po tvrdom neprirodzenom povrchu .
Bosa chodím po záhrade,po tráve , v štrku pri našom ohnisku . Je to taký prírodný senzomotoricky koberček môj .
Avšak treba dať pozor na chodenie po neprirodzenom umelom tvrdom povrchu .tam bosé chodidlo trpí ( aj moja noha utrpela,keď som oblubovala všade naboso ,aj doma ) . Chytila ma plantarna fascitida. Neprajem tie bolesti .šlo silno môže päta bolieť . A uvedomila som si ,že jeden zo zásadných problémov bolo chodenie na boso po tvrdom povrchu .
Bosé nôžky sú super v nerovnom povrchu ,v mäkkých štruktúrach . Nie po " nepriridzenych " umelých a tvrdých plochách . ( Hoci do minulého roka by ste na mne v dome obuv hľadali len márne , fyzio a ortopéd mi to vysvetlili jasne)
A k otázke .nosím ortopedické šľapky s jemne vyvýšenom patou , a mäkkým gelovym vankúšikom pod oblasťou päty
Vacsinou chodim bosa, v zime ortopedicke slapky. Zvydok rodiny vacsinou naboso, teda v ponozkach, aj v zime.
žiadne 😀