Aké plavky sa mi hodia?

26. jún 2024

Ahojte, keďže som módny antitalent nájde sa niekto, kto poradí aké plavky by sa mi hodili? Vrch si myslím, že fajn, na menšie prsia volány ale spodok? Iný strih? Viac látky po bokoch alebo vyšší pás? 🤷🏻‍♀️
Ďakujem za každý koment k veci.
Ps: opálenie matky pochopia 😂

egonsk
26. jún 2024

spodok ok, ale tie volaniky na podprde vyzeraju blbo... iked aj na spodnej casti su, cize su to komplet sada. Mozno nieco tyrkysove az tmavomodre s vrchom co nema pod kosikmi take velke spevnenie by nebolo zle... ale ktovie, mozno nazivo je to uplne ine ak9 cez fotku.

blumie
26. jún 2024

Mne sa ten vrch praveze vobec nepaci. Spodok dobry aj sa ti hodi, kedze si chuda. Na vrch nieco viac na prekrytie. Tu je to take volne a prepadnuty hrudnik. Mozno vrch nieco taketo alebo proste, aby nebolo vidno tie kosti hrudnika medzi prsiami.

luccija
26. jún 2024

Ja by som si kúpila trocha vyššie nohavičky a vrch pushapkovy.Podla mňa a neuraz sa🙂 su nohavičky lepšie ako vrch

domkakvet
26. jún 2024

Plavky ti pristanu, ak ich chces vylepsit, tak ten spodok by som dala o nejake 2 cm vyssi, lebo trochu to posobi ako keby ti boli male, aj ked si velmi stihla, vrch je ok, ale volany sa uz dako nenosia, ale pri tej ciernej sa to aj tak straca, to len tak na vylepsenie.

januska12323
26. jún 2024

Vrch vyzerá, že ti je malý.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akvi
26. jún 2024

Podľa fotky sa to nedá povedať. My so sestrou máme na pohľad rovnaký typ postavy a napriek tomu sa nám hodia úplne iné spodky plaviek. Ja som si kúpila úplne iný druh plaviek, ako som si myslela, že sa mi hodí. Proste som vzala niekoľko rôznych druhov a skúšala a ostala som fakt prekvapená, že čo mi sadlo najviac.

eternity24
26. jún 2024

Ahoj, podľa mňa je tiež vrch OK. A nohavicky by som dala vyššie. Chápem, že tieto sú bedrové, ale predlžujú ti trup a skracujú nohy. Takže vyššie nohavicky. A máš super postavu, takže môžeš voliť aj veselšie plavky.

deti95060810
26. jún 2024

mne sa zdá že vrch je veľký... o číslo menšie popr. s nejakými vypchávkami. lebo vyzeráš dosť plocho.

domiklik
26. jún 2024

Nohavičky, také co vytiahnes nad bedrovu kosť. Urobí ti to peknú, sumernu postavu, môžeš si to dovoliť,taketo bedrové gatky ta skracujú a rozširujú bedrá, nie je to pekne... Vrch keď s volanmi tak s poriadnymi volanmi, alebo len jednoduché trojuholníky. Ahoj pripadne nariadené bandeau plavky 🙂

pribinak
26. jún 2024

@januska12323 maly? Však nemá kozy

Autorka: tieto plavky ti nejako nesedia, spodok maly a vrh veľký
Spodok aspoň trochu vyššie, vážne to nevyzerá dobre

Taký strih ti na prsia nesedí, hľadaj inú podprdu, takú čo ti trosku dvihne prsia a prekryje kosti

dzulli1980
26. jún 2024

Spodnú časť určite vyššie a ten vrch - no hlavne tie kosti na hrudi by som sa snažila nejako prekryť ... pri tej foto v tých plavkách mám pocit, že sa pozerám na nejakú ženu z koncentráku ... za mňa nepekne chudá si.

pralinka86
26. jún 2024

Ja by som dala len spodok vyssi, s pribúdajúcim vekom mne su take sympatickejsie strihy
Vrch podla mna ok, ked sa mozes v tom slobodne hybat, zohybat k detom a nikde nic neodstava, tak na co pchat umele vyplne, v ktorých budes dobre vyzerat len vystretá (z vlastnej skúsenosti)

milanemila
26. jún 2024

Ja by som s tvojou postavou isla asi hola vsade :D podla mna su plavky fajn, mozno by som vyuzila male prsia a vrch dala iba taku lambadu/samodrzku, nech nemam opalene ramienka 🤷🏼‍♀️ ja ti to vlastne zavidim, lebo s velkymi prsiami treba pri plavkach robit ovela viac kompromisov 🙈
Inac zasnem ked citam komentare, kde hladaju zeny chyby na peknej babe s peknou vysportovanou postavou, ze klucne kosti/bedra/male prsia atd ach 🤦🏼‍♀️
Vacsina zien by s tebou hned menila.

caroline_
26. jún 2024

@milanemila hmmm tak to je asi fakt len vec názoru

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurora33
26. jún 2024

@blumie tieto su hrozne, ako z nejakej starej latinskoamerickej telenovely.

apolka77
26. jún 2024
mikasa_ackerman
26. jún 2024

Mne sa strašne nepáči ten spodok rovný, veľmi to podľa mňa škaredí vašu peknú postavu, pôsobí to tak staro, nemoderne. Veľmi by vám pristal ten spodok takto, oveľa krajšie vynikne postava:

mikasa_ackerman
26. jún 2024
milanemila
26. jún 2024

@mikasa_ackerman to je inac pravda, takto to pekne predlzuje nohy 👍🏼

januska12323
26. jún 2024

@esterr_ka nehovorím, že je ale že tak vyzerá.

katka700
26. jún 2024

S takouto super postavičkou hocijaké. Ak môžem poradiť, namiesto nudnej čiernej vyber niečo vo veselsich farbách.

macatt
26. jún 2024

Niečo takéto ako vrch👍

sisska96
26. jún 2024

No spodok určite vyšší. A na vrch s pushupom niečo, a daj si na pláži langoše a hambáče aby si nebola kosť a koža 😉

nika3136
26. jún 2024

Postavu mas podla mna super 🙂 tiez nemam prsia, ale volim plavky bud rovne a push up, alebo potom nieco zaujimave (hned mi napadla Anet z ruze, ta nema vobec prsia), lebo v takych ako mas ty velmi vidno, ze sme ploche 😃 nohavicky samozrejme krajsie vyssie a strihane do takeho Vcka, urobi ti to boky, zadok aj krasne dlhe nohy

katka700
26. jún 2024

Do frasa baby už prestaňte s tým bodyshamingom, hľadaním neexistujúcich chýb na autorkinej postave a nevyziadanymi radami ako má pribrať. Je to rovnako otravné ako obohrana platna "nezer cica nezer" v témach o odevoch pre moletky.

danielllka
26. jún 2024

Spodok taký, ako je upravený vyššie, vrch by sa Ti hodil skôr niečo takéto- lebo keď volány, tak v tejto časti, aby urobili objem..

estellas
26. jún 2024

Presne ako píše @mikasa_ackerman lepšie vyzerá keď je spodný diel vyšší.

miadi
27. jún 2024

@dzulli1980 Toto bol vrcholne odporny koment ktory by dospela zena matka nemala nikde pisat. Autorka nema nepekne chude telo ale ty nemas uctu a slusnost . Mas nepekne nieco hlboko v sebe zo slusnosti nebudem konkretna domysli si co. Trosku empatie by neuskodilo ked namiesto body shaming nemas co konstruktivne poradit tak radsej nepis nic .