Aké oblečenie nosíte doma?

23. okt 2024

Ahojte baby, čo nosíte doma v zime, aby to bolo pekné? Peknú teplákovu bavlnenu súpravu (Gant, Gant, Bench a pod) alebo skôr predĺžené bavlnené teplákové/mikinove šaty a legíny? Alebo dajte nejaké tipy na pekne a teplejšie kombinácie 🙂 vďaka. PS: ja v zime nemam rada v dome také teplo, aby som chodila len v šatách alebo krátkych nohaviciach na doma 🙂

deti95060810
23. okt 2024

rifle, mikina.... keď som sama si ani nekúrim. neznášam teplo.

simsalabim
23. okt 2024

Rifle, tricko, mikina. Niekedy teplaky namiesto rifli. Vsetko veci z Basic kolekcie, teda nic extra. Suknu v lete.

vanilkovazmrzka
23. okt 2024

To co v lete, leginy a tricko a hrube ponozky. Nejako nepotrebujem mat doma oblecene drahe pekne komplety. Pre mna su to vyhodene peniaze

zuzka102
23. okt 2024

Teplaky (pekne, pohodlne, vacsinou kupene v sportovych obchodoch alebo v Tchibo), tricko (alebo tielko+tricko), mikina na zips (ak je chladnejsie).

moonlight1210
23. okt 2024

Upletove supravy s volnejsimi nohavicami (nemam rada tesne stiahnute k clenkom) a nejaky zaujimavy vrch.
Volnejsie teplaky (palazo) a tricko, pripadne svetrik cezen. Radsej veci vrstvim, aby som mohla vyzliekat podla potreby.
Obcas leginy a dlhsia mikina, ale nesmie mat kapucu, to mi vadi na doma.

ssimusska
23. okt 2024

Doma nejakú peknú teplákovú súpravu, legíny a mikinu

clementine93
23. okt 2024

Rifle na doma? 😳 Trafilo by ma. Ja mám najradšej pyžamo 😄

martinkatinka
23. okt 2024

Leginy a tricko

13uzivatelka11
23. okt 2024

Tepláky a nemusia byť značkové. 🤷‍♀️ tiez nechápem tie rifle, ved to je dosť nepohodlné 😅

crazy_cat_lady
23. okt 2024

rifle na doma? ved to musi byt mega nepohodlne :D ja klasika, teplaky/tricko/mikina, pohodlne, ziadne obtahovaky, nech sa necitim ako vo zveraku :D

nikita1109
23. okt 2024

Legíny a tricko

sense
23. okt 2024

Tepláky a tričko, sveter

ivik4
23. okt 2024

?? 😃😃😃
Teplaky ,tricko a hoc aku starsiu mikinu.
Väcsinou je to aj dokrkvane, vobec si na to nepotrpim.
Veci na doma kupujem za par supov v gate cez net

karolina2121
23. okt 2024

Hocijaké staré tepláky legíny tričko 😄😄

zobaka
23. okt 2024

len nie mikinove saty a leginy, to tak pre stare baby, teplaky, crop top, popripade tricko, leginy mikina, podla toho ako mi je teplo, neteplo

akika722
23. okt 2024

Rifle na doma? Fuuu,doma nenosím ani podprsenku,kde to rifle😅...
Som rada keď to po celom dni zhodim, zopnem vlasy a neriešim😄
V zime väčšinou leginy,tričko-mikina
(Nemam rada volne široké teplaky)
V lete šaty

minenkak
23. okt 2024

Mám adidasove teplaky,Adidas overal,ale to už musí byť naozaj zima,inak len natelnik ,tých máme doma strašne veľa, nemám rada hole plecia,môj muž nič

nikita1109
23. okt 2024

@akika722 no rifle na doma,tak to musí byť inak nepohodlné

simsalabim
23. okt 2024

@akika722
@nikita1109 zalezi, ake rifle. Ja nosim doma take hore s elastickym pasom, su velmi pohodlne.

akvi
23. okt 2024

Tepláky, legíny, v lete šaty, kraťasy a tričká, ktoré presúvam z kategórie "na von" do kategórie "doma", čiže v rôznom stupni opotrebenia 😅 Pohodlie nadovšetko, neviem si predstaviť byť v rifliach a pod.

lechtivka
23. okt 2024

Len tricko 😂

nynia
23. okt 2024

teplaky, leginy, tricko, mikina

timea301196
23. okt 2024

Pyžamo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 inak leginy a tričko neriešim nejaké nevie ale súpravy. Mám deti takže by mi bolo ľúto súprav 🙂

andreakotesova
23. okt 2024

Kraťasy, tričko s krátkym rukávom a nohy bez ponoziek. Ponožky vyzliekam hneď, keď prídem domov. Neznášam v dome chodiť v dlhých nohaviciach a mikinach. Neprekurujeme.

1gramofon
23. okt 2024

Versace tepláky 😁
Tricko, sveter, tepláky (nie versace)

buberova
23. okt 2024

Tepláky a tričko, keď je zima tak aj mikinu.. a keď nemám chuť žiť tak rovno pyžamo.. nie je to pekné ale je mi to jedno 🤣

zuzubb007
23. okt 2024

Rifle? Značkové súpravy ? Načo dám si pyžamo a v tom som na spokojnejšia, keď už nechcem vyzerat o tretej poobede ako keby som vstala dám si tepláky a tricko

autor
23. okt 2024

@zuzubb007 ja nosím skor niečo, v čom budem vyzerať upravene a žensky aj doma. Nenosím miliónkrát opraté a veci určené pomaly na vyhodenie

autor
23. okt 2024

@moonlight1210 toto ma zaujalo, kde kupuješ také uplety?

zuju2
23. okt 2024

Tepláky a tričko,v tom sa cítim pohodlne, v lete tielko a kraťasy.