Ahojte baby, čo nosíte doma v zime, aby to bolo pekné? Peknú teplákovu bavlnenu súpravu (Gant, Gant, Bench a pod) alebo skôr predĺžené bavlnené teplákové/mikinove šaty a legíny? Alebo dajte nejaké tipy na pekne a teplejšie kombinácie 🙂 vďaka. PS: ja v zime nemam rada v dome také teplo, aby som chodila len v šatách alebo krátkych nohaviciach na doma 🙂
Rifle, tricko, mikina. Niekedy teplaky namiesto rifli. Vsetko veci z Basic kolekcie, teda nic extra. Suknu v lete.
To co v lete, leginy a tricko a hrube ponozky. Nejako nepotrebujem mat doma oblecene drahe pekne komplety. Pre mna su to vyhodene peniaze
Teplaky (pekne, pohodlne, vacsinou kupene v sportovych obchodoch alebo v Tchibo), tricko (alebo tielko+tricko), mikina na zips (ak je chladnejsie).
Upletove supravy s volnejsimi nohavicami (nemam rada tesne stiahnute k clenkom) a nejaky zaujimavy vrch.
Volnejsie teplaky (palazo) a tricko, pripadne svetrik cezen. Radsej veci vrstvim, aby som mohla vyzliekat podla potreby.
Obcas leginy a dlhsia mikina, ale nesmie mat kapucu, to mi vadi na doma.
Doma nejakú peknú teplákovú súpravu, legíny a mikinu
Rifle na doma? 😳 Trafilo by ma. Ja mám najradšej pyžamo 😄
Leginy a tricko
Tepláky a nemusia byť značkové. 🤷♀️ tiez nechápem tie rifle, ved to je dosť nepohodlné 😅
rifle na doma? ved to musi byt mega nepohodlne :D ja klasika, teplaky/tricko/mikina, pohodlne, ziadne obtahovaky, nech sa necitim ako vo zveraku :D
Legíny a tricko
Tepláky a tričko, sveter
?? 😃😃😃
Teplaky ,tricko a hoc aku starsiu mikinu.
Väcsinou je to aj dokrkvane, vobec si na to nepotrpim.
Veci na doma kupujem za par supov v gate cez net
Hocijaké staré tepláky legíny tričko 😄😄
len nie mikinove saty a leginy, to tak pre stare baby, teplaky, crop top, popripade tricko, leginy mikina, podla toho ako mi je teplo, neteplo
Rifle na doma? Fuuu,doma nenosím ani podprsenku,kde to rifle😅...
Som rada keď to po celom dni zhodim, zopnem vlasy a neriešim😄
V zime väčšinou leginy,tričko-mikina
(Nemam rada volne široké teplaky)
V lete šaty
Mám adidasove teplaky,Adidas overal,ale to už musí byť naozaj zima,inak len natelnik ,tých máme doma strašne veľa, nemám rada hole plecia,môj muž nič
@akika722 no rifle na doma,tak to musí byť inak nepohodlné
@akika722
@nikita1109 zalezi, ake rifle. Ja nosim doma take hore s elastickym pasom, su velmi pohodlne.
Tepláky, legíny, v lete šaty, kraťasy a tričká, ktoré presúvam z kategórie "na von" do kategórie "doma", čiže v rôznom stupni opotrebenia 😅 Pohodlie nadovšetko, neviem si predstaviť byť v rifliach a pod.
Len tricko 😂
teplaky, leginy, tricko, mikina
Pyžamo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 inak leginy a tričko neriešim nejaké nevie ale súpravy. Mám deti takže by mi bolo ľúto súprav 🙂
Kraťasy, tričko s krátkym rukávom a nohy bez ponoziek. Ponožky vyzliekam hneď, keď prídem domov. Neznášam v dome chodiť v dlhých nohaviciach a mikinach. Neprekurujeme.
Versace tepláky 😁
Tricko, sveter, tepláky (nie versace)
Tepláky a tričko, keď je zima tak aj mikinu.. a keď nemám chuť žiť tak rovno pyžamo.. nie je to pekné ale je mi to jedno 🤣
Rifle? Značkové súpravy ? Načo dám si pyžamo a v tom som na spokojnejšia, keď už nechcem vyzerat o tretej poobede ako keby som vstala dám si tepláky a tricko
@zuzubb007 ja nosím skor niečo, v čom budem vyzerať upravene a žensky aj doma. Nenosím miliónkrát opraté a veci určené pomaly na vyhodenie
@moonlight1210 toto ma zaujalo, kde kupuješ také uplety?
Tepláky a tričko,v tom sa cítim pohodlne, v lete tielko a kraťasy.
rifle, mikina.... keď som sama si ani nekúrim. neznášam teplo.