Baby co nosíte doma? Ja legíny, ale väčšinou mam doma Veronikain alebo lelosi, a aliexpress. A chcela by som skúsiť nejaké iné. Poraďte nejaké dobré značky. Mam aj športové nike a Adidas ale to nosím do fitka, tak niečo také na doma co by ma aj motivovalo k pohybu, možno športové? Pokukujem po značke carpatree.
Obycajne teplaky, tricko, mikina..
Doma nosím to, čo aj von. A potom veci na spanie. 🤷🏼♀️
Uplne si mi pripomenula tu fest dlhu diskusiu o obleceni na doma kde autorka nosila len znackove a NIE UZ MOC CASTO VYPRATE VECI lebo to by uz bola handra 😃.
Viesco na doma ja hoc ake teplaky z h&m zväcsa a tricka tie ktore uz nenosim von tak mi ostavaju na byt. Klasicke z beznych obchodov ( reserved,zara) ziadne adidas ci nike na doma nenosim
Ja som väčšinou doma v krátkych veciach, šortkové leginy mam nejaké obyčajné z New Yorkeru alebo potom v teplákových/tričkových šatách… dlhé leginy na doma mám z Calzedonie a Tezenisu, také skôr pančuchové a niektoré bavlnené, nie športové, tepláky mám z bežných obchodov kde mi čo padne do oka, nemám v tomto nejakú obľúbenú značku
ja som doma v pyzame. kamenujte😅
Široké tepláky a bežné tričko. Legíny by som na seba nedala, aj keď postavu na to mám.
Momentálne šortky a tricko. Alebo legíny a tričko. A bez ponožiek :D
Teplaky/rifle na gumu, tricko, mikina. Ked je teplo - sukna, tricko, prip. lanova kosela. Vsetko veci z Basic kolekcie (Tchibo, H&M, Bonprix). Nic extra.
Ja by som chcela zohnat naseba klasicke bavlnene sirsie teplaky, nic uz nemam taketo a nosim teda teraz najradsej leginy bavlnene z Pepca po 4 eura 🙃😅. Mala som aj zLidla, ale tam robia taku pevnu gumu do pasu, az strach a aj L-ko ju ma tesnu a ostatok mi je velky.
Ale uz sa chystam si daco aj usit. Len otazka znie, ze kedy...😄
Najviac nosím doma asi legíny a tričko. Rôzne značky od Nike/Adidas cez GymBeam po CK a rôzne čo mám na cvičenie, keďže legíny von nenosím max. do prírody, so psom 😄 A potom nejaké teplákové súpravy, tiež podobné značky.
Ja najradsej v trenirkach a to nemam doma nejak teplo 😀
Nosím hlavne z C&A alebo z H&M. No a väčšinou to je nejaké tričko, k tomu legíny alebo tepláky a teraz v zime pridám aj mikinu
veronika in na doma no pekne drahe ,aby som to nosila na doma.😃
Ja mám takmer vsetko “na doma” z tchiba vrátane pyžama. Kvalita nic moc len sa mi nechce o tom veľmi premýšľať a hladat na nete. Župany z astratex.
Baby poznáte tu komédiu lemra lemrava jeho rodicia túžili chodiť nahý a ledva cakali kedy vypadne 🙂 doma hlavne pohodlne .
Bavlnené tepláčiky a voľný natelnik, teplé ponožky k tomu. Máme krb a v celom dome je teplucko, cítim sa v tom pohodlne. Ešte keď rozvonia kávička.....🫣
Veru tak. V pyžame a bez ponožiek polku vikendu- lebo však načo sa paradiť pri varení/pečení/upratovaní. A k tomu holé nohy. PS doma máme väčšinou v týchto mesiacoch 19 stupnov
rifle, elastické menžestráky, športové gate Aguglia, la Sportiva. Tričko normálne. Neznášam na doma tepláky a elasťáky. Nemám rada oversize veci. Mikiny bavlnené.
Doma nosím len pyžamo.
Aj doma chcem byť za peknú, tak mam peknu zamatovu teplakovu súpravu, cez leto nosím zas saty, nemám žiadne veci také ze vyradené ze na doma. Ak by sa čokoľvek stalo, nehanbím sa vyjsť aj do mesta.
Tričko , tepláky a mikina ,sveter, alebo iba pyžamko pokiaľ nikto nie je doma
Doma nosim len handry ktore von už nevynosím 😂 načo sa budem doma pekne obliekať 😂 manželove stare trička best off a podobne
Ja tiez odporucam ci supravy, teplaky, leginy oysho. To je taky material ze sa chces do toho zakuklit
@jaass v pyzame varite? A potom sup do postele?
No.. Co nosím doma sú mužove tričká alebo potom XL z H&M, tam majú také príjemné oversize tričká 🤣
Ale legíny odporúčam oysho. Sú top.