Aké máte šperky?

25. apr 2024

Aké máte šperky? Pridali by ste fotky? Chcem sa inšpirovať 😊

babulkomale
25. apr 2024

😃🤦 určite...

tiana080
25. apr 2024

A chceš vedieť aj adresu a kde ich uskladnujem, že? 😁

vyrovnanaosoba
25. apr 2024

Obrúčku

daniela2202
25. apr 2024

Už aj utekáme.... ty nám odfoť 👉

10zabka
25. apr 2024

krásne 🙂 a ty? Pridaj fotky, chcem sa inšpirovať 😍

autor
25. apr 2024

Aké ste tu všetky milé. 👍 Mohli ste hodiť bižutériu, hocijaký obrázok z netu, čo sa vám páči, ale ako supy ste sa chytili hocakej témy, kde sa môžete predviesť aj so svojou rýpavou náturou.

10zabka
25. apr 2024

ale no... však si mohla prvá 😉 A hlavne, nie anonymne 🙂 Dôvod písať určite nemusím.

jamimo
25. apr 2024

ja rôzne... Najvzácnejší mám medený náramok z kmeňa Pygmejov, ktorý mi priniesol kamarát z dobrodružnej cesty, priamo od náčelníka 😉
Dlho som po takom šperku túžila a podarilo sa. 🥰

autor
25. apr 2024

@10zabka ja som sa dnes zamilovala do tohto náhrdelníka.

10zabka
25. apr 2024

ok, ak si našla ten pravý, určite nájdeš zlatníka, ktorý ti ho podľa foto dokáže vyrobiť 🙂

gabika0825
25. apr 2024

Nosím iba zlato , 2 retiazky, naramok a prstene 😊 nenosím bizutku a podobne blbosti

rozculena
25. apr 2024

momentálne mojím jediným šperkom sú zlaté náušnice a retiazka Pandora s príveskami a korálkami.....

tiana080
26. apr 2024

Vyzerá ako taká retiazka na dvere, ale proti gustu.. 😊

galganka
26. apr 2024

Zásnubný, snubný prsteň, prívesok 🩷, čo nosím od prvých Vianoch spolu a náušnice úplne minimalistické minikruhy, tie som k tridsiatke dostala. A s nástupom tepla a krátkych rukávov pridám moje "šiši" náramky od výmyslu sveta.

maryetta
26. apr 2024

Volakedy som nosila striebro. Presla som uz ale na zlato a tak striebro zalozene bokom.
A teda snubny. Obrucka. Retiazka. A nausnice. Nic viac. Kupila som si ale nedavno nausnicky a privesok perly na prilezitost.

katka700
26. apr 2024

Jedine zlaté šperky s pravými diamantmi 😂 Uhádla si, srandujem. Aj keby som na to niekedy mala nekúpim kus uhlíka kôli ktorému nejaký chudák musel lopotit v otrasných podmienkach stovky metrov pod zemou, osadený v kove kôli ktorému museli rozdrbat polku kopca a zničiť kus prírody.
Ak chceš počuť negatívny názor na náhrdelník, pripomína iste produkty zo železiarstva, prívesok je zvláštny a farebne k nemu nesedí.
Verím že si náhrdelník nevybrala len tak a už máš premyslené outfity s ktorými bude vyzerať super. Takže smelo do toho a kašli na názory z MK.

judar
26. apr 2024

A neni to jedno co sa komu lubi? Ved nos si co sa tebe lubi a neinspiruj sa tym co maju radi druhí...ja mam doma sperkov naskreckovanych snad na 10 zivotov a keby ich mam fotit tak to fotim snad do dochodku

bylinka25
26. apr 2024

Ja používam len chirurgickú oceľ a wolfram.

dzadyna
26. apr 2024

Pandoru, aj na ruke aj na krku, a aj prsteň od Pandory ❤️

zuzana76
26. apr 2024

bizuteriu som uz pred rokmi vyhodila. Nosim uz len striebro a zlato: zlate nausnice s perlami - celkom fajn kvalita z Tchiba, strieborne a zlate retiazky s priveskami zo zlatnictiev, ci tiez z Tchiba, zlate nasunice s diamantmi, obrucku a mam par striebornych prstenov. Mam aj strieborne nausnice kupovane na Sashe

https://www.sashe.sk/HenrietaMocova/detail/perl...

https://www.sashe.sk/Elena.Juhasz/detail/tanzan...

https://www.sashe.sk/Elena.Juhasz/detail/pink-d...