Aké máte skúsenosti s neznačkovými teniskami?

xckaretxxx
14. apr 2024

Ahojte, aku mate skúsenosť aj s neznackovymi teniskami.najdu sa medzi nimi pohodlné a co aj niečo vydržia. Ak áno, tajte tipy. Alebo radšej zainvestovat do značkových.

mikasa_ackerman
14. apr 2024

@xckaretxxx určite zainvestovať do nejakých kvalitnejších značkových, ja osobne veľmi ľúbim značku New Balance😄

nivea777
14. apr 2024

@xckaretxxx podľa toho,čo považuješ za značkové a čo nie je pre teba značka. Nejaký Čínan? Lebo aj Graceland je značka a pre mňa sú to obyčajné botasky. Mne najlepšie sedia Nike,ale mám aj Adidas,Tamaris,Mustang,Fila,Puma a Reebok bežecké, tie sú ako papuče

uglybetty1234
14. apr 2024

Ja mam troje z lidla a vsetky si fajn.

tilly
14. apr 2024

Podľa toho, načo ich potrebuješ. Ak chceš behať, alebo veľa chodiť, tak ťa neznackove tenisky vyjdú draho, ak v nich prejdeš kilometer dva denne, tak kľudne hocičo

sense
14. apr 2024

Záleží co je podla teba značkové alebo nežná kove. Keďže aj tenisky z lidla majú svoju značku. A takisto záleží načo budú využité. Za mňa super Salomon a Adidas terre, Alebo Aj rieker na trail. Lesy. Beh na páse on, nike. Beh vonku Adidas, Reebok, bežné nosenie Adidas, puma

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

@xckaretxxx mam z prpca tie nasuvacky platené už 4 roky. 😂 Za 7e v zľave.

jenny224
14. apr 2024

Skús si počkať na zľavy v značkových, pokiaľ nechceš len nejaký módny výstrelok 🙂 New Balance sú super, Skechers..

xckaretxxx
autor
14. apr 2024

@nivea777 vieš mi prosím doporučiť nejaký model v čiernom aj s čiernou podrážkou, aby som to mohla nosiť aj k elegantným nohaviciach. Všetko, čo som skúšala v kamenných predajniach pôsobí na mňa lacno.

madeincssr
14. apr 2024

@xckaretxxx to velmi zalezi od toho, na co ich budes pouzivat (nosit). Aj znackove tenisky, ked ich vezmes na turistiku (prudsie zostupy po lukach, lesnych cestickach, kde tu kamen/koren), kde je obuv trosku ponamahana, sa napr. zacne odlepovat ten predny "jazycek" - vytiahnuta podrazka nalepena spredu ako ochrana spicky obuvi) a pod. Viem ze ludia budu argumentovat, ze na (lahku) turistiku treba pevnu, robustnu obuv, ale kto by to vlacil (su spravidla tazke) a potil sa v tom. Navyse pri nejakych kde-tu prekazkach (kamene, korene) v robustnych nemam cit, lahkost a nevyhovuje mi to. To nie su narocne vysokohorske tury, kde su ostre kamene a clenok musi byt pevny.

madeincssr
14. apr 2024

@xckaretxxx ak mas specificke poziadavky na farebnost, dizajn a prip. vyrobcu/znacku, asi skor najdes na webe. Ked nebudu sediet/pacit sa, mozes do niekolkych dni vratit.

oblecenie99
14. apr 2024

Ja som na začiatok mojich bežeckých pokusov kúpila najlacnejšie bežecké tenisky z Decathlonu, tuším aj teraz stoja v obchode 13 eur, či tak nejak.. a poviem, že zatiaľ najlepšie sadli, a nosila som ich aj hala bála na menšie polotúry, skôr dlhšie prechádzky v prirode. Teraz už majú 9 rokov ak dobre počítam a už ich mám len na rozbitie v záhrade 😃

lenkakravcova
14. apr 2024

@xckaretxxx ja vždy keď potrebujem navrhnem do obuvi (Deichmann a iné) a skúšam. Hľadám pohodlné. Aby mali hlavne takú mäkkú podrážku. Neznášam keď ma topánky tlačia od zeme, že sú tvrdé. 😃 Inak mi je jedno aká značka. Už potom len aby sa mi hodili k veciam a páčili.

diewcatqoo
14. apr 2024

Moje zatial naj tenisky boli z Decathlonu. Nie uplne z tej najlacnejsej rady, ale trochu drahsie. Vyuzila som ich na cvicenie, na cyklistiku, aj na tury. Drzia mi uz 5 rokov a sice uz ich nosim len do zahrady, lebo posledne pranie im dalo zabrat, ale bola som s nimi maximalne spokojna.

nivea777
14. apr 2024

@xckaretxxx ja som skôr na športove botasky,ale mam tieto mustang(sive) a tie ružové myslím, tiež sú mustang

petronelag
14. apr 2024

@diewcatqoo Aj mňa prekvapilo, že muž si pochvaľuje botasky z Decathlonu, ja som si tam ešte žiadne nekúpila, ale niekedy si to tam pôjdem popozerať.

lakebabe
14. apr 2024

@xckaretxxx záleží co je pre teba značkové a na čo ich chceš. Ak na šport jasne značka a špecifický model. Co sa týka bežného nosenia 90 percent času nosím tenisky mala som už asi všetky značky a nie je pravidlo značka rovna sa kvalita. Už som x krát reklamovala tenisky za 100 eur a viac. Príklad Gant niekto strašne chváli mne sa tri druhy rozsypali do pol roka. Hilfiger tiež moc nevydržia. Teraz som reklamovala Guessy celé sa rozlepili.
Ale mam jedny tenisky z nejakého eshopu ani neviem akého štyri roky ! Stali úplne vážne 14 eur plus kuriér tie tenisky sú ako nové a periem ich aj v práčke. A dosť vydržia Skechers nosím ich na bicykel aj do fitka.

marcellka32
14. apr 2024

Skechers, new balance, Tamaris

sisska96
14. apr 2024

@vyrovnanaosoba inak ja tiež mam aj lacné obuvy čo vydržali viac ako drahé značkové 😅 hlavne z lidla

majlo1234
14. apr 2024

Nemam take. Noha mi nerastie, kupim si kazdu sezonu jeden par do 100 eur ak vobec, a mam ich na sto rokov. Za mna najpohodlnejsie cierne, co som mala, boli new balance. Ale do prace som nosila aj cisto cierne vans, akurat pi porode uz su mi tvrde, neviem ci mi spadla klenba alebo co

nicicka
14. apr 2024

Podľa toho na čo sú určené...Na turistiku som mala z Lidla asi 8 rokov a už som sa modlila nech sa rozpadnu lebo chcem nové. A to sme dávali aj také poriadne turistiky. Tie boli fakt super, doteraz ich beriem na prechadzky. Potom som ich vystriedala za 220 eurove LA Sportivy čo má otláčajú 😆 Najnovšie mam Dynafit a tie sú fakt pohodlné Gore Tex-ove, tak uvidíme koľko vydržia. Čo sa týka behu tak určite Hoka. Voľno časové najlepšie kozene. Aj ked biele tenisky kozene veľmi nie keďže ak ich chceš poriadne vydrnut osupu sa. Mam z brusenej koze cierne Napapijri a tie sú fajn.

judar
14. apr 2024

Niesu tenisky ako tenisky a to hoc i znackove ...ja zasadne sa vyhybam vsetkym ktore su cisto lepene teda napr vansom a podobnym cinankovitym lebo nie najviac praskaju v zhyboch...kupujem len take ktore su bokom presivane ...2 pare nike bokom presivane mi vydrzali skoro 10 rokov

30katrusa40
14. apr 2024

@lenkakravcova mäkká podrážka je na nič pre častom šoférovani. Mne sa pokazde tie mäkké podrážky zničili do pol roka. A bolo jedno či je to značkové či nie. Treba si uvedomiť kde v nich bude chodiť a čo robiť

lenkakravcova
14. apr 2024

@30katrusa40 nemyslím zvonku. Ale vnútro. Fajne vystlate. 🙂