Ahojte, po dlhej dobe sa mi pokazila peňaženka, kupovala som si ju ešte ako študentka tuším v deichmanne. Teraz prezeram internet a je ich strašné veľa, máte nejakú kvalitnú aby znovu vydržala aspoň 5 rokov? Ďakujem
LV a tie vydržia aj 10 rokov
Mam guess, zatiaľ po 1r ako nova
Mám LV a už drží tretí rok úplne v poriadku, ako nová.
Wuch
Wuch
Ja mám malú čiernu koženú od Prady. Drží ako nová už siedmu sezónu.
michael kors, striedam s inou, ale mam ju uz 10 rokov a stale vyborny stav
Ja mam Sofie &Jane, maju predajnu v Auparku BA. Kupila som aj mame tak mozno pred 10 rokmi, stale ju ma. Moja ma tak 5.
Dior, mam ju zatiaľ tretí rok. Je krásna, ako nová.
Nie je to Dior ani Prada 🙂) ale mam 3r Stradivarius a je ako nova.
@veronikaszabova wuch ani zadarmo. Mala som odtial penazenku aj kabelku,po par mesiacov osuchane a penazenka totalne znicena
Z pepca s bambim 🤣
Mala som koženú guess krásnej červenej farby, koža sa po okrajoch zošúchala, už bola škaredá.. kúpila som si novú, ekokoža (z aboutyou, nemyslím si že je pravá) … ale ma asi 3 roky a je ako nová ..
neznačková,ani neviem odkiaľ.......možno má aj 15 rokov😂 ale ja ju používam minimálne,doklady a karty mám v dokladovke a platím všade mobilom
Mam uz 10 rokov jednu, kozenu 5th Avenue z Deichmannu. Zatial je v dobrom stave!!! no cash mam minimalne, len karty....
Nemam vobec ziadnu penazenku, vsetko platim mobilom, karty mam v mobile, obciansky vodicsky mam v kabelke. Obcas nejaku hotovost mam tiez v kabelke ale to tak raz za uhorsky rok.
Koženú ručne maľovanu priamo z Kolumbie.je netypická a vydrží.
Ja som kupovala koženú v lara bags a skutočne drží už dosť veľa rokov..a stále je pekná.
cervenu ;) kozenu, kupovanu v 2019 v San Marinu
@marca12 mna tiez prekvapil wuch. Dostala som ako darcek a po 3m. vyzera, akoby som ju mala minimalne 3 roky :D
Wuch ma sklamal, či peňaženka alebo kabelka, prisahám mali výdrž ako kedysi tie prvotné veci od číňanov z trhu. Možno sa už zlepšili, ale pred 4 rokmi to nebolo bohviečo.
Baby, nič v zlom, ale je mi smiešne ako by ste sa tu predbiehali ake máte značky 🙂) Troška detinské a trápne. Troška slepačie 🙂) Akoby značka bola zárukou kvality, dnes to už dávno neplatí. Ja mám koženú neznackovu peňaženku asi už 5 rokov, a je ok, ale neprikladam peňaženke nejaký úžasný význam, nie je to auto, ani nehnuteľnost
Tak ja mám zo Sinsay za 2,50 a mám ju už určite viac, ako 5 rokov a vyzerá stále rovnako. 🙂
Ja mam kozenu samsonite. Ale neviem, ci sa take este vyrabaju. Mam ju uz vyse 10 rokov...teraz je koza out.
@anjelok Nie je, prečo by mala byť. Niektoré veci sú proste nadčasové, napr.zlato, koža atď
@columbovazena lebo teraz je moderne eko
Ja mam obycajnu tusim z cinaku a v pohode drzi uz neviem kolko rokov. Tiez som predtym mala len taku este zo skoly studentsku, ktora drzala mozno 10r. Moj manzel moze mat i kozenu, ale kedze ju nosi vo vreckach, tak ich velmi skoro znici.
@anjelok Ach, " moderné" 🙂
Moschino. Zatial drzi 5 rok.