Vyberame si obrucky a mam v tom hokej. Niekto radi nedavat si biele zlato, ini pisu ze zirkony vypadaju, treti zas cosi ine. Som z toho blazon. Ake mate obrucky vy? Menili by ste za iny typ/vzor? Nasla som este tieto, su asi upravene diamantovou frezou alebo niecim takym. Ale vydrzia take pekne?
ja mam biele zlato so zirkonmi a drzia 5r v pohode
máme klasické žlté hladké obrúčky. Ani len dátum sme si nedali vygravírovať. Mali mať v strede pásik z bieleho zlata, ale ako si ho zabudli urobiť. 🙂 A žiaden kameň.
Mam biele a zlte zlato,v tom zirkon. Drzi 18 rokov.
Take zmatnene by som sa bala ze sa osucha a vylesti
Je to úplne jedno, aké si kúpite. Po 10 rokoch ich prestanete z praktických dôvodov nosiť a po 20 rokoch si ani nespomenieš, ako vyzerajú odložené v trezore. Ale chápem, že výber obrúčok je pre mladých závažný problém.
@chrobak7 moji stari rodicia nedavno oslavili vyrocie 50r spolu a obrucky stale nosia. Uz si ich sice dali prerobit a pri obnove slubu opat posvatit, ale stale ich nosia
Mame biele zlato a zirkony aj panske. Nie je problem. Ako manzelka uz nenavlecie, ale to je o inom. Ano vraj zirkony sa nedaju zvacsit.
Biele zlato mame viac ako 15 rokov, uplne bez problemov, bez kamenov, takze som si dala lahko zvacsit
Mame tento typ. Po par rokoch nosenia sa ta matna cast vyhladila.
@nikam mohla by som prosim poziadat o foto? Nenasla som nikoho ineho (tu ani na inych forach, snazim sa uz zopar dni a termin hori) kto by ich mal 🙏🙏🙏
My sme mali biele zlato, uplne najobycajnejsie som chcela, bez vzoru, kamienkov, atd
Máme kombináciu biele a žlté zlato, už sú hladké, bez kamienkov.
No dnes by som už asi nechcela brilliantovu. Nenosím ju, lebo mi prstene vadia, takze to bola skoda penazi, ako muž vravel😀
@chrobak7 to su ake prakticke dovody? Nenosila som jedine pocas tehotenstva, ale inak stale.
Ja mam z bieleho a ruzoveho zlata, ruzove bolo matne, ale to sa casom vysucha. No a 3 male diamanty.
Ak nechces, aby ti vypadali kamienky, skor ako pp type kamena by som sledovala typ osadenia. Hoci je pravda, ze kamosky so snubakmi s mensimi zirkonmi casom mali povypadavane kamienky, tie s diamantom nie ( nikdy som sa nad tym nezamyslala, az teraz).
No a ja mam ako podklad bielu obrucku a na nej akoby taku bielu vlnovkovitu - bola dost hruba a zo zaciatku sme mali problem si zvyknut, aj ja aj manzel.
Môj muž má úplne hladkú obrúčku zo žltého zlata ja mam.hladku uprostred s diamantom , vo vnútri máme vyrytý dátum svadby s meno toho druhého
My máme obrúčky z chirurgickej ocele,na jedno použitie stačí aj takéto obyčajné.Máme to odložené,nenosíme to ani ja ani manžel.
@mirola ja mam skoro taku istu tiez Rydl, len brilianty mam iba z vrchnej polovice, mne medzi prstami nejak zavadzali 🙈 takze suhlasim kvalita super.
Manzel ma siroku biele zlato (ja mam zlte) a zislo by so ju po 6 rokoch trosku prelestit, ale nie je to nevyhnutne. Ja nosim obrucku na jednom prste so snubakom. Neladili sme obrucky k sebe, ale tak aby sa kazdemu ta jeho pacila a rad ju nosil 🤷🏼♀️
Takéto. Tiež som sa bála, že mi budú vypadávať kamienky, ale mám bratranca zlatníka a má naozaj kvalitnú prácu. Už mi robil niekoľko šperkov. Aj tieto obrúčky sú zo zlata (na jednu obrúčku) ktoré som si dala ja, čo som kúpila inde ako u neho a roztrhla sa retiazka, tak som ho poprosil la či mi neurobí. Som s jeho prácou veľmi spokojná a dala som si do vnútra obrúčiek aj gravír.
Nemáme žiadne