Ahojte. Mám 165 CM a 75kg. Poraďte mi, aké sukne a kratase by sa mi hodili? Mám postavu presýpacích hodin. Vo všetkom si pripadám, že skôr zvýrazňuje tie moje kila, potrebovala by som strih, ktorý by ich zakryl. Niesom v tomto veľmi zbehla.... Ďakujem.
Pri kraťasoch pre mňa osobne nie je podstatné, či pri výške 165 máš 55 alebo 75 kíl. Podstatná je z môjho ohľadu pevnosť nôh. Aj chudá žena ak sa jej trase koža vyzerá v kraťasoch hrozne. Vtedy nepomôže žiadny strih. Ale ak si pevná, tak nevidím problém mať krátke nohavice či sukňu. A na nete nájdeš množstvo inšpirácií. A ak máš postavu ako presýpacie hodiny, je to ten lepší prípad. Pretože máš pás. Horšie sa vyberá niečo na postavu, kde žena nemá pás.
@melanta nohy nemám úplne mlandrave, ale nie je to ani žiadna výhra. Hlavne vnútorné stehná mám také blee. Možno my skôr pomôže cvičiť a menej žrať 😆 ale keď mne sa tak nechce a ľúbim sladkosti ...
Ja som typ hruška, a aj keď cvičím mám proste veľké (pevné) stehná a boky. Kratase som mala na sebe naposledy v roku 1997 (natiahli to na mňa úplne nedobrovoľne) odvtedy nosím dĺžku po kolená a dlhšie. V lete striedam široké lanové nohavice s A-čkovímy sukňami a šatami. Ja mám napr. pekné brucho tak si kupujem aj veci s nízkym pásom ale ak nechceš ukazovať brucho tak si skúšaj veci s vysokým pásom (high waist). A ver mi aj ja mám veľmi rada sladké a často sa mi nechce. Ale odkedy som zaradila do života pravidelné cvičenie vo fitku mám oveľa šťastnejší a spokojnejší život a aj chuť na sladké sa radikálne znížila.
Oblečenie podľa mňa záleží aj podľa toho či máš aj bruško, veľké prsia, siroké ramená a tak....Napríklad ja som tiez plnostíhla ale keby som si dala siroké nohavice, tak v tom vyzerám ako tank. Čiže napr. pre mňa skôr rovné sukne, rovné nohavice, blúzky a tričká, ktoré zakryjú bruško, resp. si predok vieš vložiť do sukne či nohavíc a samozrejme niečo, kde je výstrih, kedže mám čo ukázať. Ale nemám zase extra tučné nohy a moje lýtka sú skor stíhlejšie ako tučné (ešte si pamatajú, keď som sportovala). Krátke ryflové nohavice nosím nad kolená a aj sukne. Mám radšej šaty a sukne ako nohavice a aj do práce. Sprav si den volna a proste vybehni s kamoškou po obchodoch a skúšaj rozne strihy šiat, sukien, nohavíc na sebe. Budeš vedieť čo sa ti hodí na postavu. Inak to nepojde, cez písmenká ti vieme poradiť iba to čo sa hodí nám samým.
Strašne záleží aké máš pevne stehna a nohy. Všeobecné pri širokých stehnách by som skôr dala šaty a sukňu ako kratasy. Keď som mala vyššiu váhu sa mi zdá ze tie bermudy široké ešte viac rozširovali radšej som nosila pekne saty športové. Treba chodiť poskúšať co ti sadne. Ešte pekne ti môžu postavu urobiť sortky širšie vla vysokým pasom takéto niečo záleží aký máš pas
Ďakujem baby. Posledné roky som naozaj nosila skôr šaty, ako kraťasy, ale dosť veľa chodíme na bicykloch, takže proste aj nejaké krátke nohavice mi treba. No a jasne, že najlepšie by bolo pobehat a poskúšať. Lenže to je u mňa trochu problém pri dvoch deťoch. Ale ďakujem, skúsim tie s vysokým pásom, jedny také mám, ale sú mi trochu väčšie, takže úplne nesedia ako by mali.
Na bicykel si kúp legíny po kolená a predĺžené tricko to nosím aj ja alebo nejaké športové uunder armour ma teraz pekne krátke športové
Objednaj si z eshopu rôzne, poskusaj doma, pokonbinuj v kľude a čo nesadne tak pošleš spať...
Ja mam teda 168 cm a 60 kg a tiez postavu hrusky, ale ja sa v ziadnych kratasoch, ci sortkach necitim komfortne. Hore nosim S-ko a dole niekedy aj L-ko kvoli stehnam...no a teda vacsina takychto nohavic mi bud odstava na bruchu alebo sa mi lepi na stehna 🤷. Preto preferujem v lete volne culotte nohavice, idealne s gumickou v pase, overaly s volnym strihom spodnej casti, sukne a saty. Leginy nosim cyklisticke po kolena alebo mam zobar kratsich, ktore mam nieco nad kolenami.
https://m.aboutyou.sk/c/zeny/oblecenie/nohavice...
Tu aj hneď vidis na plus size modelke ako to ukaze .. objednas, nesadne, vratis zadarmo postou
Na bicykel za mňa klasické cyklistické šortky. Veď tam nejdeš robiť módu 🙂
Plisovaná sukňa, ale kvalitná z pravého plisé, ktorá obopne postavu.
KratasY bermudove, volny strih