Caute, ake kabelky sa teraz nosia alebo ake sa vam pacia? Mam 5 mesacneho syna a asi musim pokukat po nejakej aj praktickej a aj peknej samozrejme. Mam 25 rokov takze ak by ste mi vedeli poradit primerane k mojmu veku budem rada. 😃
Batoh 😂 ze ha som sa pri prvom “trapila” kabelkami. Ked som sa k nemu zohla. Alebo behala za nim. Kabelka mi padala z ramenapri druhom dietati som si kupila batoh. Teraz cakam stvrte a v sobotu som si kupila dalsi 😂
pri detoch cim vacsia tym lepsia... ja som mala tasku na kocik.. plienky utierky hracky caosm pribudne bunda kolobezka kocik bike .. plne ruky prace a na kabelku nebolo miesto
Ja mam doma naozaj rozne kabelky, pri dietati je prakticky elegantny ruksak ( to uz je na Tebe, ci mas rada iba nieco jednoduche, alebo so vzorom), potom velky shoppet je tiez dobry ( vyuzivam dost) , mam asi 3 vacsie tohto typu. Tam narvem tiez vsetko. Tiez som mala kabelu na kocik priamo, tiez super, pouzivam ju doteraz.
poslednu dobu vak nosim, to je velmi prakticke a ked nie ten tak shopperku, to mi pride take najpraktickejsie 🙂
Dikickoo 😊 ja som na shopperky nebola lebo mi to vzdy pripadalo byt obrovske a vzdy som nosila len crossbody tak uvidim ci teda obrovsku kabelku alebo batoh 😃
odkedy mam dieta nosim ruksak alebo tasku na cvicky 🙂 tasku mam od Dostrim hand-made a ruksak mam https://www.sashe.sk/jamikaa/journal/ako-som-ob...
kabelky vytahujem raz za x, ked idem bez dietata a to mam taku malu z Lubive alebo oBag, co mam uz tisic rokov