Aké kabelky sa teraz nosia?

18. sep 2023

Caute, ake kabelky sa teraz nosia alebo ake sa vam pacia? Mam 5 mesacneho syna a asi musim pokukat po nejakej aj praktickej a aj peknej samozrejme. Mam 25 rokov takze ak by ste mi vedeli poradit primerane k mojmu veku budem rada. 😃

petamich
18. sep 2023

odkedy mam dieta nosim ruksak alebo tasku na cvicky 🙂 tasku mam od Dostrim hand-made a ruksak mam https://www.sashe.sk/jamikaa/journal/ako-som-ob...

kabelky vytahujem raz za x, ked idem bez dietata a to mam taku malu z Lubive alebo oBag, co mam uz tisic rokov

maryetta
18. sep 2023

Batoh 😂 ze ha som sa pri prvom “trapila” kabelkami. Ked som sa k nemu zohla. Alebo behala za nim. Kabelka mi padala z ramenapri druhom dietati som si kupila batoh. Teraz cakam stvrte a v sobotu som si kupila dalsi 😂

syslik81
18. sep 2023

pri detoch cim vacsia tym lepsia... ja som mala tasku na kocik.. plienky utierky hracky caosm pribudne bunda kolobezka kocik bike .. plne ruky prace a na kabelku nebolo miesto

kiki68
19. sep 2023

Ja mam doma naozaj rozne kabelky, pri dietati je prakticky elegantny ruksak ( to uz je na Tebe, ci mas rada iba nieco jednoduche, alebo so vzorom), potom velky shoppet je tiez dobry ( vyuzivam dost) , mam asi 3 vacsie tohto typu. Tam narvem tiez vsetko. Tiez som mala kabelu na kocik priamo, tiez super, pouzivam ju doteraz.

evita11223
19. sep 2023

poslednu dobu vak nosim, to je velmi prakticke a ked nie ten tak shopperku, to mi pride take najpraktickejsie 🙂

autor
19. sep 2023

Dikickoo 😊 ja som na shopperky nebola lebo mi to vzdy pripadalo byt obrovske a vzdy som nosila len crossbody tak uvidim ci teda obrovsku kabelku alebo batoh 😃