Aká náušnica pristane na oválnu tvár?

24. jún 2023

Poraďte aká náušnica pristane na oválnu tvár?Mám dlhé hnedé vlasy a nosím ich v cope.Zlomili sa mi náušnice čo som mala a také už neviem nikde nájsť na nete.Teraz rozmýšľam aké si kúpiť.

babulkomale
24. jún 2023

Mam ovalnu tvar ku ktorej vraj pristane vsetko, ale nikdy v zivote som si nedala aplikovat nausnice na tvar. Vzdy len na usi.

hnikoletah
24. jún 2023

Dlhé visiace

domkakvet
24. jún 2023

Aj ja som za dlhe vysiace.

andreatytler
24. jún 2023

Ovalna tvar je klasika. Ideal krasy. Tam mozes volit kazdy tvar.
Ci myslis ze je pridlha a uzka?

autor
24. jún 2023

@andreatytler Niečo medzi ovalnou a podlhovastou

marca12
24. jún 2023

Chod do vacsieho zlatnictva a tam poskusaj,co ti padne do oka a aj ti poradia.

andreatytler
24. jún 2023

Tak tam tie dlhe vysiace skor nie. Tie ti zvyraznia dlhu tvar. Skor nieco kratsie a sirsie. Predpokladam ze hladas zlate nausnice na bezne nosenie. Tie aj tak nie su prakticke ked su prilis velke, alebo dlhe. Tak ako radi @marca12, zajdi do zlatnictva a vyskusaj co sa ti zapaci. Podla mna ti sadnu skoro kazde.
https://kelvingems.com/blog/how-to-choose-the-b...

autor
24. jún 2023

@andreatytler Nemusia byť zlaté, doteraz som nosila chirurgicky oceľ to je aj oveľa lacnejšie než zlaté.

andreatytler
24. jún 2023

Ved ano. Moze byt akykolvek material... skor som myslela ze to nie su take modne nausnice, ktore si clovek dava na urcitu prilezitost ale skor take na bezne nosenie.

o__o
24. jún 2023

A ake si nosila doteraz? Ja mam ovalnu tvar a najradsej nosim klasicke kruhy alebo visiace, ale mam pocit, ze mi pristanu vsetky 🙂