Ahojte, sme pozvaný ako hostia na birmovanie, manžel ma čierny oblek, aku košelu nam kupiť a kravatu? Alebo normalne biela košela? Bude iba taky obediķ potom v reštauracii..
moj neznasa bielu koselu, vraj je ako čašník 🙈 takze u nas svetlo modra, tmavo modra, svetlo siva, tmavo sivá, cierna...
ani košeľa nemusí byť biela - kľudne aj farebná. len potom treba doladiť kravatu.
videla som už aj sety predávať - košeľa + kravata.
ak máš čas ešte tak popozeraj.
@andreakotesova moj muž neznaša košele s dlhymi rukavmi, ma same kratke 🙃
@katkaseiner
@deti95060810 tak asi pojdeme do toho svetlo siva a pružkavane su ešte moderne? Potreb7jeme už ba sobotu.
@maminatimka tak to potom môže ísť radsej v tričku ako v košeli s krátkym rukávom 😅 to je otras "sedlačina".
farba hocijaká jemná a k tomu patričná kravata. S krátkym rukávom tak jedine športová košeľa, nie k obleku. Jedine, že by si za celý čas nedal dole sako, aby to nebolo vidieť.
Biela, maslová na takúto udalosť. Tie ostané farby tu spomenuté, to je kolotočiarina ako vyšitá. To sa nosilo niekedy po revolúcii.
@maminatimka jedine biela,ak sa pýtaš čo je vhodné,lebo ostatné farby tiež môžeš dať,ale vhodné nie sú,to ozaj dá už nenosí,a jednoznačne dlhý rukáv
Na birmovku biela s dlhym rukavom. Kratky rukav je priam nevhodny.
Farbu za mna aku chce ale fakt na takú udalosť sú vhodné dlhé rukávy 🙏
Krátke sú nevhodné až smiešne u dospelého človeka na dôležité udalosti..
@maminatimka Ak už nie biela tak potom svetlosivá ale nie prúžkovaná.
Inú ako bielu s dlhým rukávom by som mu neschválila.
Prosim ta,je to v kruhu rodiny.
Ani za birmovnejo rodica nejde
Ste len pozvani na oslavu....
aj ked biela je samozrejme naj,
urcite by som nesla na to tak striktne.
Ked mas pekne kvalitne kosele,nemusi byt biela.ale jednofarebna ,max.s jemnym pruzkom v rovnakej farbe...ale ziadne farebne pasiky,ci karovane kosele...
a,nie kriklave alebo vyrazne farby,ale skor jemne. farebne mne sa teda velmi pacia.
Kolko kreativity je na trhu,modny navrhari sa idu zblaznit a nakoniec je skoro vsade cierno-bielo.
Velmi nudne...
Viem si predstavit nejaku uplne jemnunku marhulkovu,citronovu,alebo nezne belasu..ale ozaj bledunke,smerujuce k bielej
S kratkym rukavom? Ako sofer zajazdu.
@maminatimka takže ostava biela s dlhym rukavom a kravata ktomu dajaka, ďakujem každemu za nazory 😉😊
@1ryba modra kosela a modra kosela mozu byt celkom rozne kosele. Jedna, velmi svetla moze vyhovovat aj na taku prilezitost, druha, tmavomodra nebude vhodna ani do office. Medzi maslovou a belomodrou, bleducko zelenou, sivou nevidim ziaden priepastny rozdiel, obzvlast ak je to rodinna oslava, nie recepcia v prezidentskom palaci.
A ja som v tomto tolerantná a kľudne nech si dá aj košeľu s krátkym rukávom. Ved v kostole bude mat sako a na obede pri rodine je to už jedno nie?
@maminatimka birmovanie nie je nejaka spolocenska udalost, skor rodinna. Este zvlast ak ste pozvani len ako hostia by som to nejak striktne neriesila, nie je to predsa ples. Moj muz nemal kravatu ani ked sme boli synovi na 1.sv. prijimani. Mal nohavice a dobre padnucu koselu - nie bielu, to mi pride ako pre casnika, a vyzeral velmi dobre. Na sako bolo prilis teplo v tom case, boli horucavy.
Biela a viazanka k tvojim satam.nech vsetci vidia, ze ste par
Biela s dlhým rukávom. Kravatu ti poradia v obchode. K čiernemu obleku a bielej košeli máš veľa možností kombinovania farieb kravat.