Ahojte, prosim, poradte. Mam uzku nohu a stava sa mi,ze napr.v otvorenych sandalach na opatku sa mi vysunie cez prednu cast a trcia mi prsty von, je to strasne neesteticke. Pritom velkost mi sedi. Neexistuje nejaka "brzda", nalepka,podlozka, co zabezpeci, aby sa mi noha neposuvala? Dakujem.
@mimanr Mam to iste. Kupujem si sandalky, kde je bud komplet snurovanie od prstov hore alebo take, kde je suchy zips aj cez clenok, aj cez prsty. Vo vsetkom ostatnom mi preleti noha.
@mimanr Ja mam taku skusenost ze to je tvarom topanky. Proste blba kombinacia sirky topanky a zly sklon podrazky.
Mala som topany co mali vsetky remienky na suchy zips, takze som si mohla vsetko nastavit super natesno a napriek tomu mi noha utekala dopredu.
Skus hladat topanky uzkeho strihu a treba proste skusat az najdes take co ti budu sediet.
Presne toto riešim aj ja.ale mne nesedia ani jedny.proste vo všetkých sandáloch mi vychádzajú prsty... Ešte som také,čo by mi sedeli nenašla🥴
No ja by som sa tak nepozastavila nad estetickou strankou ako nad prakticko-zdravotnou. Prsty, ktore su mimo topanky, to si mozes celkom skaredo ublizit... no treba zistit "preco" sa noha smyka. Moze to byt nevhodnym tvarom topanky, prilis vysokym opatkom, potenim atd... a podla toho adaptovat riesenie. Videla som gelove vlozky, ktore sa davali dopredu do topanky, ale teda ak sa noha poti a smyka, tak to asi len zhorsi fenomen, v tom pripade skor nieco protismykove, puder a pod.