30+ a nosenie striebra

1. jún 2024

Ahojte.
Mamka mi tak hovorila , že mladá nosí striebro stará zlato 🙂
Mám 30+ chcela by som nosiť striebro ale neviem či je to vhodné na môj vek . Ešte aj vyzorovo som take dievčatko .
Čo vy na to?
Ďakujem za vaše názory 🙂

pribinak
1. jún 2024

Mamka sa zabudla v stredoveku?

Kúp si čo aa ti páči a hotovo. Neboj, predavačka sa nebude pýtať koľko máš rokov

10zabka
1. jún 2024

mám podstatne viac a uprednostňujem striebro a biele zlato pred klasickým žltým. Skrátka, páči sa mi viac. Názory ostatných ma nezaujímajú, je to moja voľba. Ostatní nech nosia to, čo sa páči im. Nekomentovala by som to, aj keby sa jednalo o moju dcéru. Nezdá sa mi to vhodné a slušné. Si predsa dospelá a svojprávna.

lilianka28
1. jún 2024

Povedz mamke, že teraz už existuje aj biele zlato. Čo s tým, to sa nosí v akom veku?

Mám žlté aj biele zlato a aj striebro a nosím, podľa toho na čo mám náladu a či sa mi hodí akurát k oblečeniu. Vek si pri tom nesledujem.

autor
1. jún 2024

@pribinak 😁 ja to berem s rezervou, len ma zaujíma názor ako sa to berie spoločnosti 😁

lucia13022023
1. jún 2024

Nosím to, čo sedí k mojej farebnej typológii. Čiže zlato. A nosila som ho vždy. Aj keď som mala 3 roky 🤣 kúp si co sa ti hodí a paci.

petamich
1. jún 2024

neviem neskumam z akeho materialu maju ludia sperky rovnako ako kolko maju rokov 🤷‍♀️ ja nosim co sa mi paci, hodi a z materialov ake sa mi pacia

diskuterka22
1. jún 2024

Ja si myslim, ze vacsina mladych ludi toto ani nepozna, aspon ja som to v zivote nepocula (mam pred 30-tkou 😁)

lalilla
1. jún 2024

Ja som kedysi nosila striebro a biele zlato, a potom sa mi zrazu zacali pacit zlate veci. Tak nosim zlato, vobec neriesim co by sa malo kedy nosit, nosim to co sa mi paci a co mi pristane

syslik81
1. jún 2024

spolocnosti je jedno ci mas striebro zlato ci bizutku ... alebo vsetko naraz... kto vie tvoj vek?

mirkam3
1. jún 2024

Zbožňujem tieto predpotopne názory (aj moja mama občas niečo podobne zahlási, nie si v tom sama 😉). Spýtala by som sa jej pri tej príležitosti rovno aj na nosenie čepca po svadbe, alebo na ostrihanie vlasov na hríbik…

guudy
1. jún 2024

Prepac, ale to je jedna strasna číííčovina…
Striebro som nenosila nikdy v zivote, lebo mi nepristane ku ksichtu… staci takto?

evcagabi
1. jún 2024

Mna by zaujimalo, kto este da na taketo kecy 😄 potom aby si si po svadbe ostrihala vlasy a zacala sa obliekat ako 'stara baba " , nie? 😃

autor
1. jún 2024

@mirkam3 🤣🤣🤣 no ono tých vecí je viac ...ale toto ma naozaj zaujímalo 😁

bessie12
1. jún 2024

Mam 30tku na krku a mne sa viac paci a aj vyhovuje mi biele zlato / striebro. Keby mi niekto do toho hovoril, tak ho pošlem kade ľahšie. Aj keby sa jednalo o maminu 🤷‍♀️

martinmmartin
1. jún 2024

Ako to berie spolocnost? Zhruba tak ako ty to beries ked vidis staru korculu 40-tnicku nosit striebro- napne ta alebo to neriesis?
Zhruba tak isto to verie "spolocnost"

natall113
1. jún 2024

Toto počujem prvý krát, nosím všetko striebro, zlato, biele zlato aj ružové zlato, do akej vekovej kategórie sa mám radiť? 😃

h2
1. jún 2024

Je mi srdečne jedno, čo kto nosí, nechápem, ako sa vôbec môžeš toto opýtať. Tisíckrát viac mi vadí "ako sa to berie spoločnosti" (tvoj príspevok o 8:49). Prosím, nabudúce "ako sa to berie *V* spoločnosti". Čím ďalej, tým viac mám z príspevkov na MK pocit, že do pár rokov prestane predložka "v" existovať.

1ryba
1. jún 2024

Veru daj si zlato, ostrihaj sa ako chlap, šatku na hlavu a zásteru. Seď len doma pri hrncoch a pozeraj Šláger.

januska12323
1. jún 2024

Je to blbosť ale ak má mladá nosiť striebro a ty máš 30 tak ho máš nosiť aj ty, nie? Či si myslíš, že si stará??

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zobaka
1. jún 2024

to mi pripomenulo, ako raz jedna influencerka povedala že, žena po 25tke má už mať hodnotnú značkovú kabelku a nie nosiť lacné Guess za 150-200 eur, ale mať aspoň jednu takú nad 500 - 1000e 🙈

pozerám na svoje ruky, gro je zlato, ale mám aj pekný strieborný prsteň z trznice, starožitnosti a už neviem koľko ľudí sa má pýtali odkiaľ ho mám, vyzerá ako z bieleho zlata, náramok mám hrubý miešaný striebro zlato a mám po 40...

takýmito somarinami sa zaoberajú fakt malomestiaci, nemyslím tým teba, ale ľudí, čo to rozoberajú, na ďalšej strane sa niekedy nezavdacis, mala som 30 a dostala som fakt hodnotný prsteň mne na mieru vyrobený s drahým kameňom od muža na výročie a dovtedy milá kolegyňa sa zmenila na nepoznanie a úplne hnusnym tónom povedala, že načo mi taký prsteň, že zbytočne výhodene peniaze 🙈 takže máj čo ti robí radosť, užívaj si život či už s bižutériou, striebrom, zlatom, ale tak aby si sa ty cítila dobre a bola spokojná 🌷

egonsk
1. jún 2024

niekto nosi zlato, niekto striebro a niekto bizuteriu. Nos co sa ti paci. Zlata retiazka sa dava k 18tke a zlate nausnicky ku krstu, nieco z toho sa potom vymyka tomu co vravi tvoja mama.

michaela329
1. jún 2024

Nos, čo Ti pristane a v 30. by už bolo načase prestať vo všetkom poslúchať mamu 🤦

danielahamar
1. jún 2024

mne osobne sa žlté zlato nepáči, takže nosím biele a teda kto nepozná, nevie či je to striebro, či zlato

viestta
1. jún 2024

Spolocnosti je to velkej vacsine uplne jedno, len miziva cast si mysli to co tvoja mama, ktora sa niekde pozabudla...

luccija
1. jún 2024

Tie matky sa celú život starajú do deti a usmerňujú ich🙂ešte sa nosí aj oceľ aj pekná bizu.Romovia nosia zlato čím viac a väčší gýč, tým lepšie.Ja nosím viac striebro, ocel a som o dosť staršia ako ty.Ved nos čo sa ti typovo hodí a páči.Zlato mám v krabičkách a nosím max náušnice a občas jeden prsten

krasolienka1
1. jún 2024

Aj keď budem mať 100 rokov budem si nosit čo chcem

lubina
1. jún 2024

podla mna kazdy si ma nosit co sa mu paci a co dana osoba uprednostnuje. Mam aj striebro, aj zlato a nosim aj bizuteriu a to uz mam davno po tridsiadke 😉

hopsas
1. jún 2024

Ja nosím striebro a mám oveľa viac rokov ako ty ....za mňa nech si každý nosi co sa mu paci ak striebro tak striebro

cloviecka
1. jún 2024

To som ešte ani nepočula.som 40+ a nosím striebro.zlato sa mi nehodí.