Zubná klinika DoktorZub Michalovce

lawilla
25. nov 2021

Zdravím Vás.
Chcela by som sa opýtať, či nemá niekto z vás skúsenosť s klinikou v Michalovciach - DoktorZub.
Mojim problémom je, že mám krivé očné zuby. Strojček sa za celé detstvo neporiešil a teraz by som si ho nerada dávala, kvôli tomu, že by som ho musela mať min.dva roky a mojím snom bolo mať do svadby rovný chrup.
Sledujem ich stránky a viem, že riešili takéto prípady ""plastikou"" , kde nahradili problém korunkami. (Viď fotka nižšie/vyššie).
Keďže bývam trochu ďalej, tak preto by som sa chcela informovať , aby som usúdila či sa mi vôbec na konzultáciu oplatí vycestovať. Ja chápem, že to závisí od jednotlivca a nikto z vás mi nevie povedať či sa to dá aj v mojom prípade.
Len by som chcela vedieť ako by cenovo vyšiel taký zákrok?
Strojček mi posúdili na 1500€. Cca.
Tak či by stál taký zákrok viac ako 3000€. Len orientačná cena by ma zaujímala.
Ďakujem za odpovede.

goblinko1
25. nov 2021

@lawilla radšej si dať strojcek počkať 2 roky ( môžeš sa vydávať aj so strojcekom.. existuju aj neviditeľne alebo menej viditeľne keramické.. ) kebyže chceš korunky zbrusia ti zuby a podľa mna sa to po čase môže nejak pokaziť no a potom už len protéza 😏

zarrinka
29. nov 2021

@lawilla Ahoj, korunky robí skoro každý zubár nie je to nič špeciálne. Tritisíc rátaj tak na vrchné zuby. Komplet chrup určite nie. A nemusíš sa toho báť 😉

ajkajr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mony0
10. mar 2024

@ajkajr Dobrý deň,odkiaľ ste,ja mám tak isto problém s mostíkom robený u doktora Ivanča

mony0
10. mar 2024

@lawilla hrozný doktor, ide mu iba o peniaze a nie o vaše zuby a je jedno či to sedí nesedí. Záruka je iba na materiál a nie na prácu.

kacenkazm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenkazm
11. mar 2024

@mony0
@ajkajr
Ahojte.
A riešili ste to dáko??
Ja mám uňho robené korunky na spodné aj vrchné zuby, takmer všetky. Mám to celé zle, a to už raz prerábané. Takže asi toľko k tomuto úžasnému fušerovi. Ľutujem deň, keď som ho objavila na internete a písala im ohľadom konzultácie...Do**bal mi moje inak zdravé zuby.
A o chovaní a arogancii ani nehovorím. Děs.

zarrinka
11. mar 2024

@kacenkazm Ahoj, aký máš prosím problém s korunkami?

ajkajr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenkazm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajkajr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajkajr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenkazm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenkazm
11. mar 2024

on peniaze nevráti, povie ti že reklamácia neznamená to, že ti vráti peniaze...:-/
@ajkajr

ajkajr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajkajr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkati
11. mar 2024

Je tu prosím aj niekto, kto bol spokojný? Sú tam vraj ešte dvaja ďalší lekári. Ja tam chcem prejsť od iného zubára, ale po týchto komentoch som zneistená.

evelinfresh
15. mar 2024

@kacenkazm prosím vás uvas aký problém je?ja odkedy mam odnich urobene korunky neustále bolesti ma na dasnach hlavne na 3ke

evelinfresh
15. mar 2024

@mony0 tiež mam pocit ze vôbec mi nesadli korunky .a neustále bolesti mam odvtedy

sfortuna
20. máj 2024

Zupkodental Košice odporúčam. Super prístup aj práca

kopeccc
29. aug 2024

@kacenkazm to vazne ? Lebo recenmzie na jeho stranke ma uzasneee !

evelinfresh
4. sep 2024

@kopeccc lebo filtruju .ja som mala nanich šťastie, nikdy viac .som si musela dat prerobiť zuby inde .

kopeccc
4. sep 2024

@evelinfresh a kam si sla na prerobenie pls ?