Pozna niekto posudkového lekára Soročinu? Ma s nim niekto skúsenosť? Lebo ja ju mám zlú, zamietol invalidný dôchodok, debilom ktory maju papier so psychiatrie da dôchodok, a človek ktorý ma problémy od 15 rokov so srdcom atď tak neda. :( nič zlé ty neprajem, ale pamätaj že pán Boh je hore, na teba nemusi dopustiť nič ale na tvoje deti ano,. Ale nechci aby tvoje deti prežívali to čo ja,.
alebo ešte obálečka by pomohla.Tí len tak čakajú čo im kto prihodi a podla toho dávajú asi bodovanie.Načo sa klamať.Bežná prax
@renata1405 veľmi smiešne, ja len píšem aka je pravda,.
@demko999 a čo take hrozne prezívas? ja by som to vsadila na toho psychiatra, s tým by si podla mna objektívne uspel
ti debili co dostanu papier z psychiatrie maju problem rano vstat z postele a porobit cinnosti,ktore su pre ineho zdraveho cloveka bezne a ani im nevenuje pozornost !
@lucia147852 Od 15 rokov sledovaný na kardiológia , nefrologia, potom už aj v endokrinológia, pľúcna, hepatologia, psychológia, psychiatria.
Lieky: Concor 5mg, Atorvastatin, Spitomin, Tianeptin, Thyrozol, Pyridoxin.
Diagnózy:
Juvenilna art.hypertenzia 1st.
Ektopická oblička Dystopia pravej obličky, Ren uncinatus.
Počas dňa sklon k sin. tachykardii, ( Sanovana juvenilna art.hypertenzia so sklonom k hyperkinetickej cirkulacii.
Synkopa a kolaps.
Hepatopatia.
Hraničná šírka tr.pulmonalis a jeho vetiev.
VJ v média ch NHin cip POH ( pľúcna hypertenzia).
dx/t skolioza
Anxiozno depresívna alteracia u senzitivnej osobnosti s anxioznymi rysmi.
F41.8 Iná úzkostná porucha
S takymi dg.mozes ist kludne pracovat na 8 hod.
@renata1405 a ty si kto? ne prežívaš to čo ja tak ako môžeš písať že môžem ísť pracovať, nemam s tým problém ale stav aky je mi nedovoľuje.. Som unavený stale, bez vládny, zadychavam sa pri malej namahe, mam vysoke pulzy počas dňa ktore pociťujem ktore vyčerpávajú človeka, v noci sa prebúdzam kvôli búšeniu srdca a pocitu na odpadnutie
No, pozeram na tie lieky, co mas. Polovicu beriem aj ja, nenapadlo mi ani riesit, ze by som akykolvem invalidny mala. Inak, Pyridoxin nie je vitamin, je to vitamin B len... myslim, ze s uzkostou a depresiami treba pracovat, bude sa ti zit lahsie
@demko999 pocuj ty hypochonder tieto problemy co popisujes ma kazdy druhy clovek. Unaveny si z toho ze hovno robis cele dni zadychany si preto ze nemas ziadnu kondicku predpokladam ze cele dni vylihujes ako hnoj a vysoke pulzy su ake??? Zodvihni tu lenivu rit a chod radsej do roboty ako tu ohovarat posudkoveho lekara kt. ty nesiahas ani po clenky.
Toto ani zďaleka niesú diagnózy na ID. Tieto lieky berie každý desiaty človek. Mám tachykardiu s wpw syndrómom, pulz v lepšom období 90, v horšom 130, keby si sa nepozoroval, tak nemáš problém. Zadýchavaš sa preto, že nemáš kondičku lebo si myslíš , že umieraš. Popros psychiatra o neurol, nejaky citalopram a šup do práce. Pracujú ľudia s vážnymi diagnózami.
@zuzap33 presne moja mama Conor berie uz 20 rokov a ma 2 prace
Tak chod na psychiatriu aj ty s istotou ti vravim ze papier dostanes... urcite sa budu aj cudovat kde si bol doteraz.