Chcem sa spýtať hlavne tých čo žijú v Michalovciach, ktorý salon mi odporúčite na tetovanie obočia ? Bud Lia Visage alebo studio Mell ? Je mi to aj divné lebo sumovo su rozdielne, Studio Mell, za tetovanie obočia berie iba 130 eur pri tom LIa Visage berie 190 eur plus korekcia 30 eur. Zasa nechcem zaplatiť menej a mať to zlé. Viete mi poradiť?
Neviem sa rozhodnúť poradte
Ja som bola u Lia visage spokojnosť. Milá kočka. No ja som sa rozhodovala podľa recenzií z okolia. Kto v skutočnosti kde bol a ako to mal spravené. Ja nepozerám na cenu ale na kvalitu.
@00momo jasné chápem, len dosť divné že ta cena je taká rozdielna a pri tom sa jedná o to isté mesto.
Kamoška bola v tej Měl či ako sa volá a nebola spokojná išla na opravu do Lia
Ahoj ja idem v pondelok ku Lennyface Mišíkova tam 100€ plus 20€ korekcia kamoška bola na púdrové už ho má skoro rok a má ho krásne sýte ... Predtým som bola u Mischel Beauty či ako to má a nesplnilo to moje očakávanie veľmi rýchlo mi to vymizlo a musela som si dokreslovat aby bolo pekné a ani som nemala symetrické obocie načo som ju upozorňovala keď mi ho dokončila
@nuna2112 a s tou Liou alebo Mel nemáš skusenosti ?
Nie žiaľ nie ale tiež dlhšie sledujem Liu a jej prácu a áno robí krásne ale tiež žiaľ toľko za obočie nedam
@nuna2112 ved to, ta Lia berie až 210 eur za obočie
@nuna2112 Taká suma na Michalovce je dosť ...
Áno tiež som min rok chcela ísť ešte bolo okolo 150€ asi ale ešte som kojila tak vravela že nech prídem až po a nakoniec dosť dvihla tak už teraz skúsim tu Leny a snáď budem spokojna
Berie 180 za tetovanie a 30 za kolekciu
@00momo aj tak to je dost
@nuna2112 a kedy ideš na to tetovanie ? Pošleš mi link nech si pozriem prácu tej Leny ?
Ja som bola u Lia visage. Som max spokojna. Suma je adekvatna kvalite,podla mna teda. Vyzera uplne ako moje, a to som nrmala fakt ze ziadne skoro
Zajtra idem ... Daj si na FB Leny face Misikova
Ja a moja kamoska sme boli pri MELL, obe sme veľmi spokojne. Pani je veľmi ústretová a mila. Obočie mi kreslila precízne. Videla som sa nakreslena, po odsúhlasení má vytetovala. Naozaj klobúk dole, je veľmi šikovná. Tento týždeň idem aj na pery.
Chcem sa podeliť o skúsenosti so salónom MELL . Využila som služby tohto salónu ,ako aj zopár mojich známych, ktorým som dala kontakt a všetky sme boli sme maximálne spokojné. Príjemné prostredie, milá majiteľka salónu s ľudským prístupom čo je v dnešnej dobe vzácnosť. Čo sa týka ceny a jej kvality práce je nízka . Môžem len a len odporúčať a prajem veľa spokojných zákazničiek .
@klaudia1313 no toto ma pletie, že prečo má takú nízku cenu?
Ja som bola tiez pri Mell a po case idem opat na korekciu a maximalna spokojnost s pracou
@zuskazuzu253 prosím ťa vieš mi sfotit obočie ako ti spravila ?
@zuskazuzu253 neviem ja sa bojím k nej ísť veľmi lacno robi, či v tom nebude háčik ...
Ahoj dnes som bola u tej Leny face. Pred robením sa má pýtala ako to chcem ja som to nechala na ňu no trošku širšie by som asi chcela ale ja mám úzku chudu tvár tak uvidíme po zapojení aké to bude. Žienka je zlatá celý čas sme prekecali . Hovorila že ak budem chcieť tmavšie alebo širšie pred kolekciou jej to povedať a urobí tak ako ja chcem aké že v dnešnej dobe mladé dievčatá chcú skôr užšie preto nerobila hrubšie .A sorry za foto ale nechcem tu dávať súkromné fotky
@nuna2112 celkom dobre to máš, no ja neviem už kde pôjdem. Ja som mala favoritku tu Liu len tá suma... Dosť drahé.
Keď len celkom dobre čo je podľa teba zle na oboci? Už keď tam niečo vidíš dám si to upraviť ...ako na fotke som pootocena nie je to fotene priamo oproti tváre..Ja si myslím že Lia dala kvôli nájmu také ceny a keďže nemá núdzu o klientky tak si to mohla aj dovoliť
@nuna2112 ja som to nemyslela zle, máš to pekne spravené.
Ako v pohode ja len že keby tak kľudne napíš ja som rada keď človek povie pravdu u mňa je to vítané ☺️
@nuna2112 máš to vážne pekné spravené a chcem sa este opýtať to keď testujú obočie tak to tvoje obočie ti nevytrhavaju či áno?
Obočko stojí 150 eur a 50eur korekcia takže dokopy vyjde na 200eur.
Čítala som na stránke , že salón oslavoval narodeniny a preto možno dáva teraz ženám zľavy. Určite v tom nebude žiaden háčik😉 len jej ľudskosť. Tak, ako to robia poniektoré iné salóny či už kozmetické alebo iné…
https://www.facebook.com/search/top/?q=mell studio