Práca - Michalovce

erik757hd
17. jún 2022

Dobrý večer

Bol by som neskutočne rád za dáku prácu v Michalovciach (alebo najďalej Trebišov). Mám 23, no menšie ale už zaliečené psychické problémy a čiastočný ID (aj to tak zostane čiastočný). No roboty sa nebojím! ..... Bol by som rád teda, ak by ste sa ozvali niekto .... Je jedno, či BSH, Unomedical, Bell, Yazaki, alebo supermarkety ktoré sú v meste. Prípadne ak by dáka predavačka v butiku v pešej zóne ktorá je tam sama (prípadne iba ženy), a potrebovali by dlhodobú pomoc na predajni, tak ak by sa dalo urobiť dáky "pracovný úväzok", nič proti nemám. Som ochotný pomáhať ženám aj s technickými prácami (ak by bolo treba).

Kontakt: slovan736@azet.sk
0908 607 941
Alebo FB Erik Šoltéss

mogaa
18. jún 2022

@erik757hd čo tak pobehať dané firmy a osobne sa informovať a nechať životopis v prípade ak sa uvolní miesto? lebo práca nebude chodiť za tebou, ty musíš chodiť za ňou.....neverím, že v predajniach ako Tesco,Kaufland, Billa, Lidl, nikde v okolí nie je voľné miesto......o tom že si mal psychické problémy hovoriť nemusíš, len povedz že si na čiastočnom ID ale pracovať chceš a vieš....

nikdenikto
18. jún 2022

Treba rozposlat životopis alebo ísť osobne, nikto daných firiem nebude čítať modrého koníka pri hľadaní zamestnancov 🤷

nikolagorova
1. aug 2022

prosim vas neviete nejaku brigadu cez vikend v michalovciach dakujem